Yoric Ravet Kimdir

Yoric Ravet, 12 Eylül 1989’da Fransa’nın Echirolles kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Fransa Genç Milli Takımı’nda forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Yoric Ravet Kimdir

Yoric Ravet Biyografisi

Yoric Ravet’in Kulüp Kariyeri

Yoric Ravet, futbol kariyerine ilk olarak Grenoble takımımın alt yapısında başladı. Kısa bir süre burada oynadıktan sonra 2008 yılında as takıma davet edildi. İlk sezonlarında takımda genç yaşında olması sebebiyle çok fazla forma şansı elde edemedi ve 2011 yılına kadar toplamda 46 karşılaşmada görev alıp 5 kez gol atma başarısı gösterdi.

yoric ravet grasshopper

2011 yılında ise Fransa Ligi’nin güçlü ekiplerinden Saint Etienne’ye transfer oldu. İlk sezonunda takım forma şansı elde edemedi ve kendisinden beklenen performansı sergileyemedi.

2012-2013 sezonunda Angers’a kiralık olarak gönderildi. Kiralık oynadığı dönemde kendisini bularak 28 maçta 3 kez fileleri havalandırmayı başardı. Sezon sonunda Saint Etienne’ye geri döndü ve transfer zamanında Lausanne-Sport’a transfer oldu. 2013-2014 sezonunda takımı ile beraber 29 maça çıkıp 8 kez fileleri havalandırdı.

2014 yılında İsviçre’nin güçlü ekibi Grasshopper’a transfer oldu. 2016 yılına kadar 29 maça çıkıp 10 kez fileleri havalandırdı.

2016 yılında ise Young Boys’a transfer oldu.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.