Yılan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Büyülü özelliğiyle insanı kendine aşık eden Yılan burcu kadınlarının genel özellikleri nelerdir? Yılan burcu kadını aşk hayatında nasıldır? İşte, merak ettiğiniz cevapların detayları;
Yılan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Yılan Burcu Kadını 

Asırlardır süregelen burçların varlığı her dönemde tartışılmıştır. Bu konuda kesin bir bilgiye varılmamıştır. Burçların gerçeği yansıtıp yansıtmadığını başta kendim olmak üzere çevremde bulunan insanlar üzerinde zaman zaman analiz etme fırsatım oldu. Evet, burçlarda olan çoğu özellik kişilerle uyuşuyor.

Mesela, Balık burcu insanı aşırı duygusaldır. Şu ana kadar tanıdığım Balık burcu insanların hepsi çok duygusal. Bu durum burçların gerçekten olabileceğini söylüyor. Tabi, herkesin inancı kendine. Asırlardır süregelen, dünya ülkelerindeki insanların çoğunun takipçisi olduğu burçlar, oldukça ilgi görüyor.

Yılan Burcunun Saatleri: 09.00 – 11.00

Yılan Burcunun Yönü: Güney – Güneydoğu

Yılan Burcunun Mevsimi: İlkbahar yağmurları

Yılan Burcunun Ayı: Mayıs

Yılan Burcunun Elementi: Ateş

Yılan Burcunun Yönü: Yin

Yılan Burcunun Taşı: Akik

Yılan Burcunun Gezegeni: Mars

Yılan Burcunun Rengi: Yeşil, Kırmızı

Yılan Burcunun Eşiti: Balık Burcu

Yılan Burcunun Anlaştığı Burçlar: Öküz, Tavuk

Yılan Burcunun Kişiliği: Bilge, mantıklı, materyalist, güvensiz, titiz ve organize, yaratıcı, kurnaz

yilan-burcu-kadini .gif


Çin Astrolojisine Göre Yılan Burcu Kadının Özellikleri

Yılan insanlarının maddi konularda doğuştan getirdikleri bir özellikleri vardır. Kendilerine göre temel ihtiyaçları, yetenekleri vardır. Her ne kadar ihtiyaçlarını karşılasalar da tatmin olmayacak sürekli bir servet edinme ve zengin olma yarışına devam eder.

Maddiyata verdiği önem çok fazladır. Bu yüzden maddi manada güçlü olan biri ile evlenmek isteyecektir. Yılan kadını için en temel güven kaynağı maddiyattır. Yılan kadını kendisini geliştirmekten ziyade gelişmiş bir erkekle evlenmeyi hedefler. Bakıldığı zaman tutkuları fazla olan bu burcun geleneklerine olan bağlılığı, kendisini kontrol etmesini sağlar.

cin-astrolojsi1.jpg


Yılan Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Yılan burcu kadını, kibirlidir, modaya düşkündür, sadece pahalı ve iyi dikilmiş elbiseler ile pahalı mücevherler sever. Gerçekten gösterişli olan bu kadın, güzel giyinmemişse hiçbir yere gitmez. Oldukça bakımlıdır. Enerjisinin hepsini kendi için ayırır. Doğuştan tembeldir.

Güneşin altında saatlerce kıpırdamadan kalabilir. Dengeli ve sağlıklı olabilmesi için bünyesinin kaldırabileceği yiyecekleri tercih etmesi gerekecektir. Sanatsal faaliyetler onu büyüler. İçgüdüsel olarak iyi bir sanat eserini tanır ve onu nasıl kullanacağını iyi bilir. Günlük, sıradan işlerden hoşlanmazlar. Daima lüks içinde yaşamayı severler. Olaylara bakış açıları da oldukça iyidir.

yilan4.jpg


Yılan Burcu Kadını Aşk Hayatı

Yılan burcu kadınının umursamaz ve rahat yaşam tarzı, erkekler tarafından çekici bulunur. Eş bulma konusunda sıkıntı çekmeyecektir. Çok hayranı, sevgilisi ve beyaz atlı prensi olacaktır. Bu durum yılan kadınının karar vermekte zorlanacağı manasına gelir. İçtenlikle hepsini memnun etmek istese de kendini güvende hissettirecek bir erkek ister. Sevgisi çok kıymetlidir. Onunla uzun bir birlikteliği olmasını isteyen erkekler ona çok zengin bir yaşam tarzı sunabilmelidirler.

yilan-burcu-kadini-ask-hayati.Jpeg


Yılan Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Yılan burcu kadınının Hayal gücü çok kuvvetlidir. Saatlerce hayal kurabilir. Gerçeklerle karşılaşmaktan hiç hoşlanmaz. Hayal kırıklığına uğramak onun için rutin bir şey haline gelmiştir.

Çok fazla hayal kurduğu için hayalleri çoğu zaman yarım kalır gerçekleşmez. Güvenebileceği bir erkek partner arar fakat bazen yanlış kişilere aşık olur. Dostluğa çok önem verir. Dostlarıyla, gezmeyi, eğlenmeyi, spor yapmayı, muhabbet etmeyi çok sever.

yilan-burcu-kadini-sosyal-hayati.jpg


Yılan Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Yılan burcu kadını, kendisini kimin isteyip istemediğini kolayca anlayabilir. Davranışlarını ve hareketlerini buna göre ayarlar. Duygusal bir insandır erkekleri kolayca etkileyebilir. Gizemli davranır.

Cinsel ilişki hakkında fantezileri oldukça fazladır ama düşüncelerini partneriyle paylaşmaktan çekinir. Cinsel ilişkide çok fazla istekli değildir fakat partnerinin cinsel ilişki isteğini kırmaz.

yilan-burcu-kadini cinsel-hayati.png


Yılan Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Yılan burcu kadını eşi ile birlikte eğlenceli vakit geçirmek, rüyalarını gerçekleştirmek ister. Şefkat dolu ve rüya gibi bir evlilik yaşamak için çaba gösterir. Aynı çabayı eşinden de bekler.

Evliliğin ilk günlerinde çok özel günler yaşamak ister. Evliliği ilerledikçe eşiyle arasındaki aşk azalmaya başlar ve ilişkilerinde ufak tefek problemler ortaya çıkar. Fakat evliliğinde bebek sahibi olursa eşine daha çok bağlanır. Oldukça şefkatli bir anne olur.

yilan-burcu-kadini-evlilik-hayati.Jpeg

Önerilen İçerik; Yılan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum