Yıl Boyunca Burçları Neler Bekliyor?

2017 yılında yaşanacak olan tutulmaların burçlara etkisini ve yıl içerisinde burçları nelerin beklediğini sizler için derledik.
Yıl Boyunca Burçları Neler Bekliyor?

2017 YILI BURÇLAR

2017 yılının en şanslı burçlarını, 2017 yılının burç yorumlarını, 2017 yılında gerçekleşecek olan tutulmaların burçlara olan etkisini ve 2017 yılında burçlarla ilgili her şeyi sizler için haberimizde derledik.

2017 yılında koç burcu2017 Yılında Koç Burcunu Neler Bekliyor?

2017 yılı koç burcu için özellikle ikili ilişkilerde çok şanslı bir yıl olacak. Çünkü Jüpiter Terazi burcunda hareket ediyor ve koç burcunun evlilik hanesinde bu hareket sürüyor. Koçlar evliliğini veya ilişkilerini bir üst noktaya taşıyabilmek için güzel imkanlara sahip olacaklar. Maddi anlamda yakalanabileceği şanslar özellikle yılın 2. döneminde etkili olacak. Çocuk bekleyenler için yılın ikinci dönemi daha şanslı bir dönem olacak. Her zaman ön planda olmayı tercih eden bir kişiliğe sahip olduğun için bu sene de liderlik ve cesaret yine senin için ön planda ve vazgeçilmez olacak. Yaratıcılık, çocuk, aşk, flört ve arkadaşlıklarında birtakım dönüşümler yaşayabilirsin. Bu ilişkilerin bazılarını eleyecek, bazılarını sonlandıracaksınız. Şubat ve Ağustos aylarına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Venüs'ün Mart ve Nisan aylarında retro harekete geçmesi yani geri hareketli olması ilişkilerde biraz çalkantılı bir döneme işaret ediyor olabilir. O dönem küsmeler ve barışmalar devreye girebilir ama genel anlamda senin için bu yıl evlilik görünüyor.


boğa burcu 20172017 Yılında Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yıl senin için özellikle eğitim ve öğretim ön planda olacak. Ancak günlük koşuşturmalar ve günlük rutinlerin çok yoğun. Bu sene yeni bir işe girebilir veya iş değişikliği düşünebilirsin. Ya da çalıştığın ortamda birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Yeni bir evcil hayvan besleme fikri edinebilirsin. Çalıştığın iş ortamı ve ofis ortamı senin için önemli olacak. Para konularında ise özellikle yılın ilk yarısı daha verimli olacak. İkinci yarıda ise biraz daha spontane devam edecek. İlişkiler hanen yaz sonunda canlanacak. Yaz sonunda birlikte olduğun ilişkiyi daha güzel bir duruma sokabilirsin. Yönetici gezegenin Venüs, Mart ve Nisan aylarında retro yapacak. Dolayısıyla bir takım şeyleri geri dönüp gözden geçirmek, hatalar yapıldıysa düzeltmeleri yapmak için fırsatlar yakalayacaksın. Sağlık konusunda olumlu gelişmeler yaşanacak, yeni bir diyet programına başlamak, beslenme düzenini değiştirmek bu sene boğalar için faydalı olacaktır. Boğalar bu sene kendilerine güvenmeyi öğrenecekler.


2017 ikizler burcu2017 Yılında İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

2017 yılı ilişkiler açısından ikizler için olumlu geçecek.  Etrafınız yine kalabalık. Ciddi birliktelik, ciddi ilişki veya evlilik düşünen ikizler biraz dikkatli olsun. Zorlayıcı enerjiler yine devrede. İlişkiler açısından birazcık mesafe, birazcık gerginlikler olabilir. Fakat bekar olan ikizler için flörtler, aşklar gayet hızlı, aktiviteli ve yoğun olacak. Hobilerinizi, el becerilerinizi geliştirecek bir yıl sizi bekliyor. Yazı yazma, iletişiminizi geliştirmek, medya, uluslararası ilişkiler gibi konularda birtakım radikal kararlar alabilirsiniz. Şubat ve Ağustos aylarına özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.


2017 yengeç burcu2017 Yılında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Yengeçler için ev ve aile konuları yine önem taşıyor. Bu yıl bir ev değişikliği söz konusu olabilir. Ev almak, ev satmak, ev değiştirmek, taşınmak gibi durumlar gerçekleşebilir. Yengeçler için özellikle Şubat ve Ağustos aylarında yaşanacak olan tutulmalardan ötürü para ve maddi konularda elde ettiğiniz kazançların değerlendirilmesi konusunda radikal değişiklikler söz konusu olabilir. Gündelik işlerde daha çok sorumluluk almak, sizin için geçerli olabilir. Bu sene küslük yaşadığınız biriyle bir barışma da gözüküyor. Yani bir şeye; ya evet, ya tamam diyecek, ya da tamamen bitirip yeni bir aşka yelken açacaksınız.


aslan burcu 20172017 Yılında Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yıl aslan burcu için gerçekten çok önemli bir yıl. Aslanlar bu yıl çok radikal kararlar alacak. Kendileri ile ilgili bir takım yeni kararlar alacaklar. Özellikle çocuklar konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Çocuk düşünenler belki bunu ertelemek durumunda kalabilirler. Çocuklar konusunda bir takım sorumluluklar almak sizi yorabilir. Özellikle Güneş ve Ay tutulması dönemlerinde kadersel olarak bir takım şeyler yaşayacağınızı düşünüyoruz. Ciddi bir yıl olacak ve liderlik yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. Sıcak ve neşeli bir aslan burcu bu yıl karşımıza çıkacak.


başak burcu 20172017 Yılında Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yıl aşk hanesinde ayrılık gözüküyor. Ancak bu ayrılık mutlu bir birlikteliği beraberinde getirebilir. İnşallah böyle olur. Hayatınızı bazı elemelerden geçirin ve doğru olanlar ile size iyi hissettiren doğru kişiyle yolunuza devam edin. Hayatınız maddi anlamda daha rahat olacak. Geçen yıl istediğiniz verimi alamadınız. Ancak bu yıl  çok güzel geçecek. Ev, aile konularında birtakım problemler olabilir. Aileniz içerisinde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Günlük rutinleriniz yoğun ve maddi anlamda da başarılı, mutlu bir yıl sizi bekliyor.


2017 terazi burcu2017 Yılında Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yılın en şanslı burcu sizsiniz. Bunun tadını doyasıya çıkarmanız gerekiyor. Bolluk, bereket, şans bu yıl sizinle birlikte. Aşk, mutluluk, para hangisini istiyorsanız hepsi size gelecek. Siler için çok güzel bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Ekim sonuna kadar bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Çünkü gerçekten başarılı ve domine kararlar alabileceksiniz. İstediğiniz mutluluğu yakalayabileceksiniz. Arkadaşlık konusunda sosyal sorunlar olabilir. İletişim konularına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Kısa seyahatlerde de bir takım sorunlar olabilir. Ancak hiç merak etmeyin, sizin için o kadar güzel bir yıl ki hepsinin üstesinden gelebileceksiniz.


akrep burcu 20172017 Yılında Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yılın ikinci şanslı burcu sizsiniz. Dolayısıyla artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısında çok daha şanslı olacaksınız. Enerjiniz ve motivasyonunuz çok yüksek olacak. Yılın ilk yarısı ise bir dinlenme süreci geçireceksiniz. Bu özellikle bilinçaltınızda gerçekleşecek. Daha çok manevi alanlarda gerçekleşecek ve kendinizi dinlenmeye çekeceksiniz. Şarj olma dönemi gibi düşünebilirsiniz. Sizi yoran, üzen şeyleri hayatınızdan çıkarmak için kararlar alacaksınız ve bunu başarıyla yapacağımıza inanıyoruz. Maddi konularda bir takım sıkıntılar hala devam ediyor. Fakat bunlara yavaş yavaş alıştın ve bu sene bunları aşabileceğine inanıyoruz. Değişime ve dönüşüme hazırlıklı ol.


yay burcu genel özellikleri2017 Yılında Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yıl en şanslı olduğunuz nokta arkadaşlık hanenizde olacak. Seni yıl boyunca destekleyecek ve motive edecekler. Yeni sorumluluklar alman ve yeni projelerde yer almak için seni arkadaşların teşvik edecekler. Zaten neşeyi doğal halinizle taşıyan bir burçsunuz. Biraz daha olgunlaşmanız için bir takım ufak problemler yaşıyor olabilirsiniz. Ancak bunlar sizi geliştiriyor. Bu yıl daha net ve daha olgun davranabileceksiniz. Birtakım şeyler ile ilgili yaşadığınız sorunlara alıştınız ve artık şaşırmıyorsunuz. Ağustos ayına dikkat etmeniz gerekiyor. Eğitim, medya gibi konularda birtakım radikal değişiklikler olabilir. Kadersel dönüşümleri tutulmalar temsil ettiği için Ağustos aylarında birtakım konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.


oğlak burcu 20172017 Yılında Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

2017 yılında patron sizsiniz. Bunun nedeni disiplinli tavırlarınız, sorumluluk taşıyan yönünüz ve bir hedef belirlendiğinde o hedefe doğru ağır ağır ilerliyor oluşunuz. Aceleci olmayışınız sizi gerçekten güçlü kılıyor. Bu sayede başarılarınız daim oluyor. Bu yüzden elinizi attığınız işler bir şekilde yoluna giriyor. 2017 yılında da bunun devamlı olduğunu göreceksiniz ve istikrarlı olduğunuzu fark edeceksiniz. Arka planda dönen birtakım işler veya dedikodunuzun yapıldığı şeyler olabilir. Bir takım uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yıl şanslı olacaksınız. İşiniz ve kariyeriniz konusunda şanslı olacak, evlilik konusunda ise yılın ikinci döneminde bir karar alabilirsiniz. Çünkü artık bu konuda sorumluluk taşımak istiyorum diyebilirsiniz.


kova burcu özellikleri2017 Yılında Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yıl gerçekten farklı bir kova olacak. İlgi  alanlarını daha da genişletmiş, hayata bakış açısının ya da baktığı penceresinin daha da genişlemiş bir kova burcu insanı karşımızda olacak. En şanslı olduğunuz konu eğitim ve yaşam felsefeniz olacak. Radikal kararlar aldığınız bir yıl olacak. Siz ve aslanlar gerçekten bu konuda bir dönüşüm yaşayacaksınız. Birtakım konularda bazı şeylerin altını çizeceksiniz. Çünkü tutulmalar sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Aslan ve kova hattında gerçekleşiyor. Ağustos ayı özellikle sizin için çok radikal bir ay olacak. Bir takım arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlarla ilgili farkındalıklarınız olacak. Daha önce yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkartarak yolunuza devam edeceksiniz. Gerekli elemeleri bu sene de yapmaya devam edeceksiniz. Ancak gidenlerin yerini yenileri alacak ve o hanede bir şekilde bir dönüşüm yaşanacak. Özellikle iş ve kariyer konularında önemli gelişmeler, önemli başlangıçlara yaşayacaksınız.


balık burcu genel özellikleri2017 Yılında Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Geçen yıl kimileriniz evlendi veya yuva kurdu. Kimileriniz ciddi bir ilişkiye başladı. Bu yıl ise sizler için ortaklık yılı olacak. Ortaklık kurmak, kredi çekmek, vergi, faiz gibi durumlar içerisinde olmak, ortak kazanç kapıları sizler için önem taşıyor olacak. Partneriniz veya eşinizin, ya da sevdiğiniz insanın maddi durumlarında iyiye giden gelişmeler olacak.Onu desteklememiz gerekecek. Sizler duygusal insanlarsınız, arkadaşlarınızın, eşinizin, sevdiğiniz insanların başarıları sizlere de mutlu edecek. Bu sizleri de gururlandıracak. Yılın ikinci yarısında seyahatleriniz sıklaşacak. Gerek kültür, gerek iş seyahatleri olsun, çok fazla yer değişikliği olabilir. Gezmek, tozmak, yeni insanlar tanımak isteyeceksiniz. Medya, uluslararası ilişkiler ve eğitim konularında bir takım kararlar alacaksınız. Belki yeni bir eğitime başlayacaksınız. Bazı balıklar yurt dışında iş projeleri, iş anlaşmaları yapacak. Ancak her ne yapacaksanız yapın hayata baktığınız pencere gayet güzel görünecek. Sadece iş ve kariyer konularında bu yıl biraz dikkat etmeniz gereken noktalar var. Patronlarınızla, üslerinizle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. İşyerinde belki bazı baskılar üzerinizde olabilir. Fakat bunların üstesinden iletişiminiz ve tatlı diliniz ile gelebileceğinizi düşünüyoruz. Sizde bol bol tatlı olduğu için bunlar sizin için problem olmayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.