Yiğit Dikmen Kimdir

Survivor programı ile ismini duyuran Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.
Yiğit Dikmen Kimdir

Yiğit Dikmen’in Biyografisi

Yiğit Dikmen, eğitimini İstanbul’da tamamladı. Genç yaşlarındayken uzun yıllar amatör kümede futbol oynadı. Amatör futbol kariyerinden sonra 2011 yılında Crossfit’e ilgi duymaya başladı. Türkiye’de yeni yeni taraftar toplayan Crossfit’in ilk sporcularından oldu. Kendisini bu alanda geliştirdikten sonra antrenörlük yapmaya karar verdi.

Yiğit Dikmen, sporcu kimliğinden farklı olarak, henüz Haliç Üniversitesi’nde okurken kardeşi ile beraber “Ağır Roman Yeni Dünya” ile “Cinayet” dizisinde kısa süreli de olsa rol aldı.

Yiğit Dikmen, 2014 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladı vğıe aynı zamanda sunduğu Survivor yarışmasında yer aldı. Yarışmanın içerisinde Gönüllüler takımı ile beraber mücadele verdi. Yarışmanın sonunda büyük ödülü Turabi Çamkıran kazanırken, Yiğit Dikmen ise dördüncü oldu.

Yiğit Dikmen, 2015 yılının sonlarında doğru Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hayat Mucizelere Gebe" adlı dizide Hande Ataizi ve Damla Colbay gibi ünlü isimler ile rol aldı. Aynı yıl içerisinde Şehrin Melekleri isimli dizide de boy gösterdi.

 

Neoldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.