Yerli Bir Oyun Daha: Palyaço Evi

Yerli oyunlar, oyun dünyasında git gide artmaya devam ediyor. Bu alanda son çıkan oyunumuz ise büyük ses getirmesi beklenen "Palyaço Evi".
Yerli Bir Oyun Daha: Palyaço Evi

Son yıllarda iyice artan Türk yapımı oyunlara bir yenisi daha ekleniyor. Psikoloji üzerine esrarengiz oyunlarıyla tanınan Ahmet Kamil Keleş son oyunu “Self” ile adından epeyce söz ettirmişti. Piyasada isim kalitesini iyice artıran Keleş, adından söz ettirdiği “Self” oyunu tarzında yeni bir oyunla karşımıza çıkıyor. Oyun ayrıca Türkçe dil desteğinin yanı sıra ve İngilizce dil desteği de içeriyor.

korku.jpg

Psikoloji ve Gerilim Dolu

Oyun dünyasının yeni fenomenleri haline gelen Türk oyunları hız kesmiyor. Geçtiğimiz aylarda Return of ClansBattle for the SunBard's Gold ve Self gibi yerli oyunlarla piyasanın favorileri arasına girmiştik. Şimdi bu fenomenler arasına “Palyaço Evi” de ekleniyor. Keleş’in psikoloji üzerine yaptığı bu gerilim oyunuyla yerli oyunlar piyasayı tekrardan alt üst edeceğe benziyor.

konusu.jpg

Oyun Konusu: Kaçmak

Yerli oyunların popüler yapımcılarından olan Aslan Game Studio ile beraber çalışarak hazırladığı oyun şimdiden takipçileri tarafından merak konusu olmuş durumda. Oyun konusu ise, akıl hastası palyaçolarla dolu olan bir evden kaçmak. Ancak silahınızla birlikte birbirinden zorlu seviyelerdeki anahtarları bulmanız gerekiyor.

Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Windows Phone 8 ve Windows 8 tablet platformlarında…

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.