Yeniçağ Gazetesi Kimin? Sahibi Nereli, Kaç Yaşında?

Yeniçağ gazetesinin kurucusu kimdir, kaç yaşında, nereli, Türk mü? Yeniçağ gazetesi hakkında merak edilen tüm soruların cevapları aşağıdaki içeriğimizde.
Yeniçağ Gazetesi Kimin? Sahibi Nereli, Kaç Yaşında?

Yeniçağ Gazetesi Sahibi Kimdir?

Yeniçağ gazetesinin kurucusu Ahmet Çelik'tir. Ahmet çelik 1957 yılında dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. Basın ve tekstil şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığını yapan Ahmet Çelik Fenerbahçe Karagümrük Kulübü Federasyonu'nda ikinci Başkanlık görevini yürütmüştür. İyi Parti kurucularından olan Ahmet Çelik, Genel İdare Kurulu'nda görev almıştır. Orta düzeyde ingilizce bilmekte, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Yeni Çağ Gazetesi 4 Mart 2002 yılında kurulmuştur. Siyasi yönelimi, Atatürkçülük, Ülkücülük ve Türk Milliyetçiliği'dir. Sloganı, "Dünyayı Türkçe Okuyun", sahibi ise Yeniçağ Gazetecilik ve Matbaacılık'ın kurucusu olan Ahmet Çelik'tir. 

Yeniçağ yayın grubu bünyesinde Yeniçağ gazetesiyle birlikte dokuz sütun ve günboyu gazeteleri de bulunmaktadır. Ahmet Çelik, 27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili olarak Meclis'e girmiştir.

Yeniçağ Gazetesi Kimin


Yeniçağ Gazetesi Site Kadrosu

Yeniçağ gazetesi haber sitesinde haber koordinatörü Fatih Ergin, sorumlu yazı işleri müdürü Erdem Avşar, haber müdürü Eray Erollu, spor müdürü Aytunç Akın, reklamlarla ilgilenen kişi ise Ayşe Ertürk'tür.

Yeniçağ Gazetesi Kimin


Ahmet Çelik Yeniçağ Gazetesi'nin 19. Kuruluş Yılını Böyle Kutladı!

Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik, bağımsız yayıncılığın simgesi olan Yeniçağ'ın 19. yaşını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak kutladı. Yayın kadrosunun birçok zorlukla mücadele ederek, yılmadığını belirten Ahmet Çelik, "Öyle bir 18 yıl yaşadık ki gazetemiz defalarca saldırıya uğradı, yazarlarımız pusuya düşürüldü, dövüldü, tutuklandı, yargılandı... Şahsım, saldırı ve kurşunların hedefi oldu. Ancak yayın kadromuz ve yazarlarımız hiç bir şekilde yılmadı, korkmadı" dedi.

Yeniçağ Gazetesi Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum