Yeni Tasarım Elektrikli Kaykay

Sıradan kaykaylara en yakın tasarımda elektrikli kaykay üretildi.
Yeni Tasarım Elektrikli Kaykay

Elektrikli kaykaylar hayatımıza büyük kolaylık sunulabilecek bir yetenek olarak gösterilirken elektrikli kaykaylara olan talebin düşük olması mühendisleri harekete geçirdi.

Diğer elektrikli kaykaylarda gövdenin altında bulunan kalın br sitem ve kaykayın motoru, el ile taşımayı imkansız hale getiriyordu. Aynı zamanda lastiklerin büyük olması yapılan hareketleri zorlaştırıyordu.

Bu eleştirileri dikkate alan Monolith normal kaykaya en yakın şekilde elektrikli kaykay üretti. Bu elektrikli kaykayın avantajı ise motorun teker içinde olması.

Elektrikli Kaykay

Ortalama 5,4 kilogram olan kaykay hafifliğiyle cazip etse de en büyük özelliği motorların teker içerisine yerleştirilmiş olması. Bu yüzden motorun alt kısmında bir genişliğe ya da yüksekliğe gerek duyulmamış ve ağırlık azaltılmış. 90 dakikalık elektrik ile 16 km yol yapabilen kaykay saatte 10,7 m/s hıza ulaşabiliyor.

Kaykay üzerine USB girişleri de yerleştiren mühendisler akıllı telefonları da unutmamış gibi görünüyor. Kaykay kumandayla kontrol edilebildiği gibi bluetooth ile bir akıllı telefona bağlanabiliyor ve uygulama ile de kontrolü sağlanabiliyor. 

Uygulama üzerinden performans durumu, pil durumu ve kullanıma ait verileri görebilme imkanınız da var. Elektrikli kaykay 1.099 dolardan alıcılarını bekliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.