Yeni Seri Aventador Görücüye Çıktı

Lamborghini yeni aracı Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster’ı görücüye çıkarttı.
Yeni Seri Aventador Görücüye Çıktı

Spor otomobil devi Lamborghini yeni Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster’ı Concours d’Elegance etkinliğinde görücüye çıkarttı.

Geçtiğimiz Mart ayında tanıtılan yeni Lamborghini keskin ve agresif çizgileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Araç tasarım olarak Lamborghini’yi tamamıyla yansıtırken üzerinin de açık olması dikkatlerden kaçmıyor.

lamborghini aventador

Araçta dev bir motor bulunuyor. 6.5 litre hacimli tam 12 silindirden oluşan V12 motoru 740 beygir güç üretebiliyor. Bu sayede araç tam 2.9 saniyede 100 km hıza rahatlıkla ulaşabiliyor. 690 Nm tork üreten aracın saatteki hızı ise 350 km.

Lamborghini Aventador

Araç tamamen karbon fiber malzemeden oluşuyor. Kaput kapağından bagaj kapağına kadar karbon fiber malzeme kullanılan aracın iç kısmı da karbon fiber olmasıyla dikkat çekiyor. Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster tamamiyle özel tasarım ünitelerle geliyor. Araçtaki paspasları dahi özel olarak tasarlatan firma arabada Alcantara kumaş döşemelerle kaliteli bir duruş sergilemeyi ihmal etmemiş gibi görünüyor.

Lamborghini Aventador

Araç için bu kadar özen gösteren Lamborghini, Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster modelinden sınırlı sayıda üretileceğini açıkladı. 500 adet üretilecek olan ve her isteyene satılmayacak olan aracın fiyatı da bir hayli şaşırtıyor. Lamborghini’nin Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster modeli için yaklaşık 520 bin doları gözden çıkartmak gerekiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.