Yeni Opel Astra Görücüye Çıktı

Opel ilk olarak 1939 yılında çıkarttığı Astra modeli adeta günümüze kadar Opel’i sırtlayan araç oldu. 2015 yılına göre makyajlı ve performansının daha yüksek olduğu belirtilen 2016 modeli tanıtıldı.
Yeni Opel Astra Görücüye Çıktı

Mühendisler adeta aracı yeni baştan yarattı. Yaklaşık 200 kg hafifletilen aracın viraj dönüşleri ve yol tutuşu güçlendirildi. Daha dinamik çizgiler ile dikkat çeken araçta yeni ön ızgara ve farlar göze çarpıyor. Ayrıca arka kelebek camları, bagaj camları ile birleştirilerek daha sportif bir görüntü kazandırılmış. Ön farlarda ve arka farlarda led kullanılmış. Ön farlar MATRİX yaparak daha uzun mesafe yol aydınlatma imkanı sunuyor.

Yeni Astra’da 1.6 CDTI motor 95 beygir güç üretiyor. 1.0 ECOTEK benzinli turbo motor ise 105 beygir gücünde olacak. Tam anlamıyla yenilenmiş 1.4 litrelik ECOTEK motor ise tam 145 beygir güç üretiyor.

Yeni Astra’da, Opel OnStar adında kişisel bağlantı ve yardımcı sistemi ilk kez satışa sunulacak. Ayrıca; trafik işaretçileri, şerit destek özelliği, mesafe koruma ve gelişmiş park yardımcısı ile yeni Astra artık daha güvenli.

Araç Görselleri;

Opel Astra 2016

Opel Astra Sedan 2016

Opel Astra 2016 Araç İçi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.