Yeni Mercedes C-Class Geliyor!

Dünya'da otomobil denilince ilk akla gelen şirketlerden biri olan Mercedes, yeni C-Class'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte, detaylar...
Yeni Mercedes C-Class Geliyor!

Mercedes şirketi sedan C-Class-ın yeni modifikasyonunu dünyaya tanıttı. Sunulan C-200 Sport Edition isimli modifikasyon Japonya pazarı için tasarlandı. Otomobil sınırlı sayıda yaklaşık 700 adet üretilecek. AMG paketi ile donatılan otomobildə 18 inç alaşımlı jantlar 'ASR' askılı süspansiyon bulunmaktadır. Otomobilin tavanı 2 renkte ola biliyor. ('Polar White' ve 'Obsidian Black') Otomobilde yeni spor koltuklar, pedal üzerində paslanmaz çelik ekler ve gelişmiş cihazlar paneli vardır. Ancak yeni aracın teknik özellikleri hakkında henüz net bilgiler verilmedi.

mercedes-c-class.jpg

Yeni C-Class İle İlgili Detaylar

Yeni Mercedes C-Class'ın bu yılın Eylül ayında Frakfurt Otomobil Satış Merkezi'nde  tanıtımının yapılması bekleniyor.

Resmi olmayan bilgilere göre, otomobilin uzunluğu 4690 mm olacaktır. Otomobilde 2,0 litrelik benzinli turbo motoru olacak. Motor 241 beygir gücünde ve 310 Nm tork güç verebilecek. Ayrıca 3,0-litrelik V6 da alınabilir. Onun gücü de 329 beygir ve 479 Nm tork olacak. Ayrıca, alıcı 'C-Class Coupe' ve dizel motoru olan modifikasyonlar da elde edebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.