Yeni İşe Başlayanlara Tebrik Mesajları, En Güzel Sözler

Yeni işe başlayanlara tebrik mesajları içeriğinde, çevrenizde yeni işe başlayan arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza gönderilecek en güzel kutlama mesajları.
Yeni İşe Başlayanlara Tebrik Mesajları, En Güzel Sözler

İş Tebrik Mesajları

Şimdi öğrendiklerini uygulamaya ve yaşama dönüştürme zamanı. Yolun ve bahtın açık olsun güzel insan.

Her sabah yataktan mutlulukla çıkıp koşarak işe gittiğin bir çalışma hayatın olsun. Yeni işin sana mutluluk ve huzur getirsin.

“Günün büyük bir bölümünü geçireceğin yeni iş yerinde mutluluklar seninle olsun. İş yerinde yaşayacağın güzel anlar hayatına neşe katması dileğiyle, yeni işinde başarılar.”

“Yeni görevinde başarı basamaklarını hızlıca çıkıp, vazgeçilmez olmanı diliyorum. Umarım her şey hayallerinden daha güzel gerçekleşir. Başarılar.”

Yeni işinde bol başarı seninle olsun. Çalışma arkadaşlarınla yepyeni bir kariyer dilerim.

Allah’ım yeni işinde hayırlı ve helal kazançlar kazanmayı nasip etsin. Yeni işinin sana ve ailene mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle yeni işini tebrik ederim. Hayırlı olsun.

İnsan her ne iş yaparsa yapsın sabırla ve bıkmadan çalışırsa başarıyı yakalar. Bu dileklerle yeni işini tebrik ederim.

Aramızdan ayrıldığın için üzgünüz ama dünyanın sana ihtiyacı var.

Kariyerinde yeni bir kapı açılıyor. Ayaklarının geri geri değil, koşarak gittiği bir çalışma hayatın olmasını dilerim!

Başarılarının devamı dileğiyle bir tanem.

Her sabah yataktan mutlulukla çıkıp koşarak işe gittiğin bir çalışma hayatın olsun. Yeni işin sana mutluluk, huzur ve bol ikramiye getirsin.

En başarılı eleman olma yolunda bir adım daha ilerlemişsin! Tebrik ediyor ve bu terfinin seni hak ettiğin yerlere getirmesini diliyorum!

Her zaman özenli ve becerikli biri oldun ve şimdi emeklerinin karşılığını birer birer alıyorsun. Bu yeni işinde de hep yanındayım ve sana tüm kalbimle inanıyorum.

İş hayatına atıldığın günden beri her zaman kendinden övgüyle söz ettirdin. Bunun yeni işinde de devam edeceği aşikar! Yeni işinde başarılar diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Aramıza hoş geldin Sevgilim. Yeni işinde başarılar dilerim.

Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz, daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle

Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz…

Yeni İşe Başlayanlara Tebrik Mesajları

Tebrik Mesajları

“Her yeni iş farklı tecrübeler, farklı heyecanlar anlamına gelir. Yeni işinde sana mutluluklar dilerim. Umarım kariyerindeki hedeflere hızlıca ulaşırsın ve her şey istediğin gibi gider.”

İlk işinin heyecanı hiçbirine benzemez. Üstesinden başarı ile geleceğinden eminim. İş hayatın boyunca aynı heyecan ve heves ile çalışmaya devam etmeni diliyorum güzel kızım, ailen seninle gurur duyuyor.

Yeni işinin sana ve ekip arkadaşlarına hayırlı olmasını diliyorum. Zira başları biraz belada! Şaka bir yana senin gibi harika bir ekip arkadaşı kazandıkları için çok şanslılar. Umarım farkındadırlar :)

Sevdiklerinizi yeni işe başlama günü yalnız bırakmayın, yollayacağınız hediyeler ve mesajlar onlar için çok önemlidir. Bu günde onlara yollayacağınız bir mesajla, sevdiğinizin mutlu olmasını sağlayın. İşte yeni iş tebrik mesajları, kutlama mesajları;

Yeni iş/ okul hayatında her geçen gün daha ileriye gitmeni dilerim. Başarı, şans ve huzur seninle olsun.

Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle.

Tebrik Mesajları

Yeni görevinde başarılar diliyorum.

Her adımında başarıyı da peşinden sürükleyeceğine olan inancım sonsuz. Yeni işinde başarıdan başarıya koşmanı diliyorum canım arkadaşım.

Ailemizin küçük kızı büyümüş de iş hayatına atılmış. Bu inatçılıkla tuttuğunu koparacağını biliyoruz. İş dünyası yeni bir yıldız kazandı. Seni her zaman destekleyen ailenden sevgiler…

Emeklerinin karşılığını sonuna kadar alacağın, çok sevdiğin ve çok sevildiğin bir çalışma yaşantın olmasını diliyorum, başarıların daim olsun.

Tebrik Mesajları

“Verdiğin çabaların karşılığını sonunda aldığını duyduğumda çok mutlu oldum. En yakın zamanda seni yeni makamında ziyaret edeceğim. Mutlu bir iş yaşamın olması dileğiyle.”

Paranın efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. Yeni işin hayırlı olsun.

Tebrik Mesajları

Ben işe girince patron çok sevindi sonunda işten anlayan birisi geldi dedi.

Canım arkadaşım yeni işinde sana başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah pişman etmesin.

Bizde seni bekliyorduk, büyük insanlar olmadan büyük işler başarılmazmış. Beraber büyük başarılarının mimari olmak dileğiyle aramıza hoş geldin. İlk iş günün mutlu olsun.

“Senin kadar eğlenceli, pozitif ve hayata karşı her zaman sıcak bir insanla çalışacakları için yeni iş arkadaşlarını kıskanıyor olsam da, senin için en güzeli olmasını diliyorum. Hayatının yeni sayfasını umarım en güzel anılarla doldurursun. Başarılar.”

“Yeni işinde ulaşacağın başarılar hayatının neşesi kaynağı haline gelsin. Her şeyin gönlünce olsun. Başarılar dilerim.”

“Hayatın boyunca başarılarla dolu olan kariyerinin yeni sayfası umarım ki sana yeni güzellikler getirir. Başarılı bir iş yaşamı dilerim.”

“Yüzünden gülümsenin eksik olmayacağı bir iş yaşamı diliyorum. Yeni işinde her şeyin istediğin gibi olması ve başarıya hızla ulaşman dileğiyle.”

Yeni işin hayırlı olsun. İlk maşında bunu kutlayalım.

Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle başarılar.

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

Sana iş mi yok her yer iş ama bu iş yerinin sana ihtiyacı vardı girmekle çok iyi yapmışsın. Yeni işin hayırlı olsun dostum.

Mevsimler değişmeden sen iş değiştirir oldun arkadaş. Neyse yeni işin hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Senin işe girmene hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim artık bir işin var, üzüldüm artık seninle aylaklık edemeyeceğiz. Yeni işin hayırlı olsun.

Çok çalışma tüm işleri bir günde bitirme acele etmeden yavaş yavaş çalış. Çünkü sen işi bitirmeden asla rahatlamazsın biliyorum.

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

İnsanı başarılı yapan azim ve sabrıdır. Yeni işinde başarılar diliyorum.

Ne demiş ünlü bilim, ilim, irfan adamı Çan Çun: Çok çalış azim et başarılı olursun, iş yerinde telefona çok bakma ilk günden kovulursun.

Yeni İşe Başlayan Sevgilinize Tebrik Mesajı

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

Ruhumun akan pınarı yeni işin sana mutluluk ve bol kazanç getirsin. Güzelliğin işine yansısın. Başarılar ve her daim mutluluklar seninle olsun Sevgilim.

Yeni işinde başarılar, yolun açık olsun bir tanem.

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

Canım Cananım benim, yeni işin kutlu olsun, mutlu olalım seninle birlikte hep senelerce.

Yeni işinde her şey gönlünce olmasını dilerim aşkım.

İş hayatında başarılar dilerim sevgilim.

Seni çok seviyorum Aşkım başarılarının devamını diliyorum.

İnsanı büyük yapan kendi azmi ve sabrıdır. Yeni görevinde başarılarılar diliyorum sevdiğim.

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

Yeni işinizin size mutluluk getirmesi dileğiyle.

Seni çok seviyorum Aşkım başarılarının devamını diliyorum.

Yeni işinizin size mutluluk getirmesi dileğiyle.

Yeni İş İçin Kutlama Mesajları

Başarıya dair ne güzel söz söylenmişse, başarılı insanlar tarafından söylenmiştir. Bu sözleri yeni işe başlayan arkadaşlarınızla paylaşabilir, onların motive olmalarını sağlayabilirsiniz. İşte, başarıya dair söylenen en güzel sözler;

Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceklerinizi yapın. Alex Morrison

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. Balzac

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil. Ben Sweetland

Bilgi insanı şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak, korkudan kurtarır. Konfüçyus

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonrada alışkanlıklarımız bizi oluşturur. John Dryden

Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefelerini bastırmayan insan pek enderdir.   Byron Langenfeld

Yetenekler ortaktır; herkes onlara sahiptir ama nadir olan yeteneklerimizin bizi götürdüğü yere gitme cesaretidir.  Anonim

İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır. Jean Pɑul Sartre

yeni işe başlayanlara tebrik mesajları

Yeni İşe Başlayanların Okuması Gereken Dualar

Dua, her işin başında mutlaka okunması gereken ibadet hükmündedir. Duanın hikmetine nail olmak, işlerinizin rast gitmesini istiyorsanız; ellerinizi semaya açınız, besmeleyle başlayıp aşağıdaki duaları okuyunuz. İşiniz doğru gitsin, başarılarınızın devamını diliyoruz. İşte duanın hikmeti ve işe başlayanların okuması gereken dualar;

Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler.

Ya Rabbim; yalnız sana kulluk eder ve yalnızca senden yardım dileriz. Her türlü korku, sıkıntı, darlık ve dertlerimiz­den dolayı sığınacak tek limanımız sensin. Senin dışında hiç bir merci ve makam aramayız. Unutursak ve hata edersek bizi bağışla. Zira Sen, sana boyun büküp sığınanları yalnız bırak­maz, boş çevirmezsin. Dayanıp güvendiğimiz yüce katından sadece acıma ve esirgeme çıkar. Kullarının incinmesini, bu­nalmasını hiç arzu etmezsin. Korkulan sebebi ile seni seçen­lere sadece ve sadece iyilik, güzellik, huzur verir ve dağıtırsın. Senden zerrece bir kötülük gelmez. Zavallı kulların bunu böy­le bilir ve böyle ümit ederler. Hoşnutluğunu kazananlara rah­metin, affın ve nimetin sonsuzdur.

Okunuşu: “Rabbena atina min-ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda.rabbi’ş-rah li sadri.Ve yessir emri”

Manası: "Ey rabbimiz!Bize kendi katından bir rahmet ver.Ve bu işimizde bize doğruluk ver,bizim için muvaffakiyet(başarı) hazırla.”Rabbim,göğsümü aç, ve işimi kolaylaştır.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum