Yeni Çıkan Diziler 2024 - Yerli ve Yabancı 33 Dizi Önerisi

İçeriğimizde farklı dizi kategorilerine ait popüler olmayı başaran en iyi diziler yer alıyor. İşte yerli ve yabancı en yeni dizi önerileri...
Yeni Çıkan Diziler 2024 - Yerli ve Yabancı 33 Dizi Önerisi

Yeni Başlayan En Popüler Diziler

İzleyecek yeni bir dizi arayanlar için son dönemlerin en popüler olan ve yeni başlayan dizilerini araştırdık. Listemizde en yeni netflix dizileri, en yeni amazon prime dizileri, en yeni blu tv dizileri, en yeni yabancı diziler ve en yeni televizyon dizileri yer alıyor. İşte izlenmesi gereken yeni diziler listesi…

En Yeni Netflix Dizileri;

1. The Sandman

Yeni Diziler
Ebedi bir yaşam sürmek üzere pazarlık yapmak için Ölüm’ü yakalamaya çalışan bir büyücü, Ölüm yerine küçük kardeşi Dream’i tuzağa düşürür. Güvenliğinden artık tamamen endişe içinde olan büyücü, Dream’i yıllarca cam bir şişe içerisine hapseder. Morpheus olarak bilinmekte olan Dream, kaçışından sonra kaybetmiş olduğu tüm güç nesnelerini aramak üzere hareket etmeye başlar.

TürKorkuDramBilim Kurgu
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenNeil
Gaiman
Allan
Heinberg
OyuncularTom
Sturridge
Gwendoline
Christie
Vivienne
Acheampong

2. She-Hulk: Attorney at Law

Yeni Diziler
Jennifer Walters, avukat olarak normal bir hayat sürerken kuzeni Bruce Banner ile gittikleri bir yolculukta hayatını tamamen değiştirecek bir kaza meydana gelir. Kuzeni Bruce’un kanı kazara Jennifer’ın bedenine girdiğinde ise işler tamamen değişerek Hulk’un süper güçlerini elde eder. İnsanlar ona She Hulk diye seslenmeye başladığında ise yeni düşmanlar ortaya çıkmaya başlar.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJessica
Gao
OyuncularTatiana
Maslany
Mark
Ruffalo
Tim
Roth

3. House of the Dragon

Yeni Diziler
Herkesin yıllarca sevdiği ve severek izlediği Game of Thrones dizisinin yeni projesi sizlerle. House of Dragon dizisinde Targaryen ailesinin geçmiş hikayesi tamamen sizlerle. İlk dizide yaşanan her şeyden 300 yıl öncesini aktarabilen dizide akıllarda soru işareti olan her şey ve haneden içerisinde var olan tüm gerçeklikler sizlerle.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRyan J.
Condal
George
R.R. Martin
OyuncularRhys
Ifans
Matt
Smith
Fabien
Frankel

4. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

Yeni Diziler
Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerini sevmeyen yoktur. Bu dizimizde iki filmde yer alan destansı maceralın da geçmişine, İkinci Çağ’a giriş yapıyorsunuz. Göreceli barış kavramı olarak başlayan dizimizde Lindon’un görkemli ormanlarından, harita üzerinde bulunan en uzak noktaya kadar her şeyi ve yeni karakterleri görmeniz mümkün olacaktır.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPatrick
McKay
John D.
Payne
OyuncularMorfydd
Clark
Ismael Cruz
Cordova
Charlie
Vickers

5. The Midnight Club

Yeni Diziler
90’lar içerisinde yer alan dizimizde Brightcliffe adlı bakımevinde ölümcül bir hastalığa yakalanmış gençlerden oluşan ekip sizlerle. Günlerini tedavi altında geçiriyor olsalar da kendilerine geceleri buluşabilmek için Gece Yarısı Kulübü kurarlar ve burada vefat etmiş olan akranları üzerine kadeh kaldırarak onları anarlar. Lakin düşündüklerinden daha büyük korkutucu şeyler bu ekibi beklemektedir.

TürDramKorkuGizem
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMike
Flanagan
Leah
Fong
OyuncularIman
Benson
Igby
Rigney
Ruth
Codd

6. American Gigolo

Yeni Diziler
Cinayetten dolayı tutuklanmış olan Julian, 15 yıl ceza yattıktan sonra günümüz Los Angeles topluluğunda kendisine seks endüstrisinde yer bulmaya çalışır. İşler normal giderken Julian bir yandan da kendisini hapse attıran kişiyi bulmak üzere harekete geçer. Eski sevgisi ile birlikte çalışan bir kişi hala Julian’ın üzerinde oynamaya devam ederlerken; Julian bir yandan seks aleminde yerine sabit tutmaya çalışmaktadır.

TürSuçDramGizem
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
Hollander
OyuncularJon
Bernthal
Gretchen
Mol
Lizzie
Brochere

7. The Devil’s Hour

Yeni Diziler
Lucy, her gün ve her gece rüyalarının kabusa dönmesi ile boğuşan, Şeytan Saati olarak bilinen 3 ila 4 aralarında uyanan bir kadındır. Kabusları her geçen gün daha korkunç ve daha gerçekçi bir hal alırken çok geçmeden yaşadığı bölgede bir dizi cinayetlere karışmaktadır. Masumiyetini araştırmak ve insanlara kanıtlamak için elinden geleni yaparken işler kötüye gitmeye başlar.

TürGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTom
Moran
OyuncularJessica
Raine
Peter
Capaldi
Phil
Dunster

8. Dahmer – Monster

Yeni Diziler
Amerika’nın en kötü şöhretli seri katillerinden birisi olan Jeffrey Dahmer’in hikayesi sizlerle. Dhamer’in zor çocukluğundan, şüphelerle dolu ergenliğine, dehşet verici suçlarından 1992 yılında meydana gelmiş olan mahkumiyetine kadar her saniyeye odaklanan bu yapımda bunca yıl işlediği cinayetlerin nedenleri ve cinayet sistemini de gün yüzüne çıkartmaktadır.

TürBiyografiSuçDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenIan
Brennan
Ryan MurphyMolly
Ringwald
OyuncularEvan
Peters
Richard
Jenkins
 

9. Mystery Incorporated

9-mystery-incorporated.webp   
Küçük Coolsville kasabasında işler asla normal sınırlarında gitmez. Açıklanması mümkün olmayan doğaüstü faaliyetler ortaya çıktığı andan itibaren yıldız atlet, bir beyin hastası, sosyetik, asi bir yalnız ve Danua bir ekip olarak kasabanın başına gelen kötülükleri avlamak ve durdurmak için beraber çalışmaları gerekmektedir.

TürSuçDramGizem
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularDade
Elza
Jessica
Chancellor
Dayeanne
Hutton

10. Peacemaker

Yeni Diziler
The Suicide Squad filmini bilmeyen yoktur. Dizimizde bu filmden sonraki 5 ay sizlerle. Tüm dünyaya barış getirmek uğruna ne yapılması gerekiyorsa yapacak olan Peacemaker, bir grup suçluyla devletin yönlendirmesi ile göreve çıkar. Lakin sonralarda kendisini hastanede bulduğunda şimdi de Kelebek Projesi adında bir projeye katılarak özgürlüğünü elde etmesi gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJames
Gunn
OyuncularJohn
Cena
Danielle
Brooks
Freddie
Stroma

11. Yakamoz S-245

Yeni Diziler

Netflix'in fantastik türde en iyi Türk dizileri arasında yer alan Yakamoz S-245 güneşte yaşanan bir patlama ile birlikte insan hayatının tehlikeye girmesini konu ediniyor. Dizide deniz biyologu Arman ve ekibi su altı araştırmaları yaparken Dünya'da bir felaket yaşanıyor. Güneşin doğmasıyla birlikte ışınların temas ettiği tüm insanları öldürürken azalan oksijen seviyesi canlıların hayatını da sonlandırmaktadır. Ordu'ya ait bir deniz altı Arman ve ekibini korumaya alarak bu biyolojik olaydan kurtulmanın yollarını arayacaklardır.

TürBilim KurguFantastikAksiyon
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJason
George
OyuncularKıvanç
Tatlıtuğ
Özge
Özpirinçci
Ertan
Saban

12. Pera Palas'ta Gece Yarısı

Yeni Diziler

Fantastik bir dizi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı 1920'li yıllara ait unutulmaz hikayesiyle fark yaratıyor. Dizide sıkı bir gazeteci olan Esra, Pera Palas oteli hakkında yazı yazmak amacıyla görevlendiriliyor. Araştırma yapmak için otele giden Esra buradaki kapılardan birinin 1919 yılına açıldığını fark edecektir.

TürFantastikTarihiDram
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenEmre
Şahin
OyuncularHazal
Kaya
Selahattin
Paşalı
Yasemin
Szawlowski

13. Vikings: Valhalla

Yeni Diziler

Viking tarihine ışık tutan bu macera dolu dizide ünlü kaşif Leif Eriksson anlatılmaktadır. Döneme ait birçok olayı ve yaşayışı en doğru biçimde aktaran dizide Leif Eriksson, kız kardeşi Freydis Eriksdotter ve prens Harald Sigurdsson birlikte yolculuk yapıyorlar.

TürAksiyonTarihDram
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeb
Stuart
OyuncularSam
Corlett
Frida
Gustavsson
Leo
Suter

14. All of Us Are Dead

Yeni Diziler

En iyi kore dizileri arasına girmeyi başaran bu yeni dizide bir okulda hızla yayılmaya başlayan zombi virüsü ve sonrasında yaşananları izliyoruz. Arkadaşları birer birer zombiye dönüşen bir grup genç hayatta kalmak için okuldan bir türlü çıkmak zorundadırlar.

TürKorkuGerilim
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenEmre
Şahin
OyuncularChan-young
Yoon
Ji-ho
Park
Yi-Hyun
Cho

15. Squid Game (Kalamar Oyunu)

Yeni Diziler

2021 yılının en çok izlenen dizisi olmayı başaran Squid Game unutulmaz senaryosu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çekmiştir. Dizide Kore sokaklarında yoksulluk çeken ve bir takım illegal işlere bulaşan insanlara büyük bir platformdan oyun daveti gelir. Bu oyun birden çok kademeye sahip olup sonunda galip olan kişi büyük ödül olacaktır. Kaybedecek birşeyi olmayan bu insanlar oyunlara gönüllü bir şekilde katılırlar. Ancak oyundan elenmenin tek yolu ölümdür.

TürGerilimDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenHwang
Dong-hyuk
OyuncularJung
-jae Lee
Park
Hae-Soo
Wi Ha
-Joon

16. Kulüp

Yeni Diziler

1950'li yıllaradayanan bu dramatik hikayede hayatı zorluklarla geçen Mathilda ve Raşel'in hikayesini izliyoruz. Pera'da sahne alan Mathilda kızı Rachel'i bu karanlık dünyadan uzak tutmaya çalışsa da Raşel güzelliği ile Fıstık İsmet'in dikkatini çekmiştir.

TürDram
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenZeynep
Günay Tan
OyuncularGökçe
Bahadır
Barış
Arduç
Asude
Kalebek

17. Fatma

Yeni Diziler

Netflix’te yayınlanan en yeni Türk dizisi Fatma kocası tarafından terk edilen ve hayatı zorluklar içerisinde geçen temizlikçi bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir süre önce hapishaneden çıkan kocasını o günden sonra göremeyen Fatma eşini aramaya başlar. Bu süreçte bir cinayete karışan Fatma kendisini suç dünyasının içerisinde bulur. İlk cinayetinden sonra hayatın gerçeklerine vakıf olan Fatma tüm yaşadıklarının intikamını almak ister.

TürPolisiyeGerilimDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖzgür
Önürme
OyuncularBurcu
Biricik
Mehmet
Yılmaz Ak
Hazal
Türesan

18. 50 M2

Yeni Diziler

Eğlenceli ve aksiyon dolu yeni bir dizi arayanlar için önerdiğimiz 50 M2 dizisi tetikçilik yapan Gölge isimli genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Geçmişine dair uğradığı bir ihanetin sonucunda ortadan kaybolmak zorunda kalan Gölge yine bir yanlışlık sonucunda vefat eden mahalle terzisinin oğlu zannedilir. Zorda kalan mahalleliye de destek olmaya çalışan Gölge hem intikamı için hem de yeni bir hayat için mücadele edecektir.

TürKomediDram
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularEngin
Öztürk
Aybüke
Pusat
Cengiz
Bozkurt

19. Tribes of Europa (Avrupa Kabileleri)

Yeni Diziler

Distopik bir geleceği konu edinen bu macera dolu Netflix dizisinde hayatta kalmaya çalışan 3 kardeşin hikayesi anlatılıyor. Kıyamet sonrası yaşam mücadelesi veren Avrupalılar kolonileşerek güç savaşı verirler. Bu sırada gizemli bir bilgiye vakıf olan 3 kardeş ölümün eşiğinde yaşamaya çalışırlar.

TürMaceraBilim kurguDram
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPhilip
Koch
OyuncularHenriette
Confurius
Oliver
Masucci
Emilio
Sakraya

20. Shadow and Bone

Yeni Diziler

Netflix’in romandan uyarlanan yeni filmi Shadow and Bone fantastik bir hikayeyi konu edinmektedir. Grisha evrenin de geçen dizide vahşi yaratıklar ve insanların arasında yaşanan savaşlar anlatılıyor. Bu iki toplumu huzurlu bir şekilde yaşatacak önemli bir sihirli gücün varlığını gören bir asker hayatını bu zorlu savaş için ortaya koyuyor.

TürFantastikAksiyonDram
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenEric
Heisserer
OyuncularJessie
Mei Li
Archie
Renaux
Ben
Barnes

21. Lupin

Yeni Diziler

Fransız yapımı en iyi Netflix dizileri arasında yer alan Lupin küçük yaşta babasını kaybeden ve intikam almak isteyen Assane Diop’un hikayesini anlatıyor. Suçsuz yere hapse düşen babasının ölümüyle sarsılan Diop gerçekleri ortaya çıkarmak için ünlü halk kahramanı Arsene Lupin’den ilham alarak harekete geçer.

TürPolisiyeDram
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGeorge
Kay
OyuncularOmar
Sy
Ludivine
Sagnier
Clotilde
Hesme

22. Sexify

Yeni Diziler

Netflix gençlik dizileri listemizde bulunan Sexify cinsellik konusunda son derece tecrübesiz bir genç kız olan Natalia ve arkadaşlarının macerasını konu ediniyor. Yazılım konusunda dahi olan Natalia bir uygulama geliştirerek üniversiteler arası yarışmada birinci olmayı amaçlar. Bu konuda ona yardımcı olacak isimler ise Monika ve Paulina’dır.

TürKomediDram
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPiotr
Domalewski
OyuncularEwa
Szykulska
Sandra
Drzymalska
Maria
Sobocinska

23. Yeşilçam

Yeni Diziler

Blu Tv dizileri listemizde yer alan ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Blu Tv dizisi Yeşilçam’da sinema perdesinin arkasında yaşanan zorluklar ve bir takım macera dolu serüvenler anlatılıyor. Son derece eğlenceli ve keyifli bir yapım olan Yeşilçam’ın yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak oturuyor.

TürTarihiDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÇağan
Irmak
OyuncularÇağatay
Ulusoy
Selin
Şekerci
Afra
Saraçoğlu

24. Doğu

Yeni Diziler

Komedi türünde yeni bir dizi izlemek isteyenlerin tercih edebileceği Doğu isimli dizide hayatı boyunca hiçbir konuda başarılı olamayan bir gencin hikayesi anlatılıyor. Komedyen olmak isteyen Doğu insanları güldürmeyi pek başaramasa da hayali için vazgeçmeden çabalamaya devam eder.

TürBilimkurguTarihiDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDoğu
Demirkol
OyuncularDoğu
Demirkol
Evliya
Aykan
Banu
Fotocan

25. İlginç Bazı Olaylar

Yeni Diziler

Exxen içerikleri listemizde de yer alan İlginç Bazı Olaylar dizisinde 35 yaşında hayatında hiçbir iş başaramamış olan İbo’nun hikayesi anlatılıyor. Yaşadığı tüm talihsizlere rağmen ayakta kalmayı başaran İbo artık bir karar vermek zorundadır. Ya ailesinin istediği hayatı yaşayacaktır ya da kendisine yeni bir yol mu çizecektir.

TürKomedi
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmenİbrahim
Büyükak
Oyuncularİbrahim
Büyükak
Zafer
Algöz
Füsun
Demirel

26. Gibi

Yeni Diziler

Hayatı boyunca birbirleriyle sürekli olan didişen Yılmaz ve İlkkan didişmenin yanı sıra başlarına sürekli büyük olaylar açarlar. Günlük hayatta yaşadığımız sıkıntıların ekrandaki hali olan bu iki arkadaşın komedi dolu hikayeleri sizleri bekliyor.

TürKomedi
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenEmre
Şahin
OyuncularFeyyaz
Yiğit
Kivanç
Kılınç
Ahmet
Kürşat Öcalan

27. Bozkır Aslanı Celaleddin

Yeni Diziler

İslam ve Türk tarihinin en büyük kahramanlarından biri olan Celaleddin Harzemşah’ın hikayesini anlatan bu yeni dizi hareketli sahneleri ve tarihe yakın gerçekliğiyle dikkat çekiyor. Moğol hükümdarı Cengiz Han’ı yenebilen ve İslam yurdunu ayakta tutabilmek için uğraşan Celaleddin bu süreçte dostlarıyla birlikte savaştan savaşa koşacaktır.

TürTarihi
IMDb8.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenEmre
Şahin
OyuncularEmre
Kıvılcım
Yulduz
Rajabova
Gülenay
Kalkan

28. Teşkilat

Yeni Diziler

Televizyon dizisi severler için macera dolu bu yeni dizide Türk istihbarat Teşkilatı Mit’in kahramanlıkları anlatılıyor. Gerçeğe benzer operasyonlarla MİT’in kahramanlıklarını izleyicisine sunan dizinin başrolünde ise başarılı aktör Çağlar Ertuğrul yer alıyor.

TürPolisiyeAksiyon
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenEmre
Şahin
OyuncularÇağlar
Ertuğrul
Deniz
Baysal
Mesut
Akusta

29. Kırmızı Oda

Yeni Diziler

Gerçek yaşanmış hikayelerden uyarlanan bu televizyon dizisinde farklı yaşamlara dair ilginç bilgiler öğreniyoruz. Son dönemde televizyonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda psikolojik sorunlarla boğuşan ve destek almak zorunda kalan insanları anlatıyor.

TürBilim kurguTarihiDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBanu
Kiremitçi Bozkurt
OyuncularBinnur
Kaya
Evrim
Alasya
Melisa
Sözen

30. Masumlar Apartmanı

Yeni Diziler

Takıntılı insanların ilginç hayatlarına şahit olacağınız Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ve Gülben isimli iki kız kardeşin hikayesi anlatılıyor. En yeni tv dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı duygu dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Hayatlarını iş ve aile arasında sıkışmış bir şekilde yaşayan iki kardeşine rağmen mutluluğun peşinden koşmak isteyen Han ise hem kendisini hem de ailesini zorlu bir sürecin içerisine sokacaktır.

TürDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenÇağrı
Lostuvalı
OyuncularBirkan
Sokullu
Farah
Zeynep Abdullah
Merve
Dizdar

31. The Falcon and the Winter Soldier

Yeni Diziler

Marvel dizileri listemizde de bulunan bu yeni dizi Disney + platformu üzerinden yayınlanıyor. Dizide karşımıza yeni bir kaptan Amerika çıktığını görüyoruz. Peki bu yeni adam da kim? Marvel filmleri izlerken yakaladığımız bir sekansta Kaptan Amerika’nın kalkanını bir başkasına verdiğini görüyoruz. İşte o sahneyle başlayan yeni devir The Falcon and the Winter Soldier dizisiyle aksiyon dolu bir şekilde anlatılıyor.

TürMaceraFantastikAksiyon
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMalcolm
Spellman
OyuncularAnthony
Mackie
Sebastian
Stan
Wyatt
Russell

32. Kumpas

Yeni Diziler

Terör örgütü FETÖ’nün 2016 yılında gerçekleştirdiği başarısız darbe girişimini detaylı bir şekilde anlatan kumpas dizisi, olayların çözülmesinde yardımcı olan gerçek iftiracıların ifadeleriyle ekrana geliyor. Darbe öncesinde ve sonrasında yapılan tüm planları Türk halkıyla tartışma ortamı yaratmayacak biçimde buluşturan bu mini dizide Yüzbaşı Burak Akın, Ali Bal ve Serdar Tekin gibi olayları birebir yaşamış kişiler bulunuyor.

TürBelgesel
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAhmet
Toklu
Muhammet
Erkam Bülbül
OyuncularYüzbaşı
Burak Akın
Ali
Bal
Serdar
Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum