Yeni Burcunuz Nedir? Değişen Burçlar ve Tarihleri Nelerdir?

Son günlerde çokça tartışılan “Burçlar Değişti” iddiası açıklığa kavuştu. NASA yetkililerince yapılan açıklamaya göre burç tarihleri değişti. İşte doğum tarihinize göre yeni burçlarınız!
Yeni Burcunuz Nedir? Değişen Burçlar ve Tarihleri Nelerdir?

NASA Burçların Değiştiğini Açıkladı! Doğum Tarihinize Göre Yeni Burcunuz Nedir?

Uzun zamandır astroloji gündemini meşgul eden burçlar konusunda yaşanan büyük gelişme neticesinde NASA’dan burçların değiştiği açıklaması geldi. NASA tarafından yapılan açıklamada burçların 12 değil, 13 olması gerektiği de söylendi. Burçların belirlendiği Dünya’dan görülen yıldızların 3 bin yıl öncesine göre yer değiştirdiğini gözlemleyen NASA bu gelişmeye göre yeni burç tarihlerini de yayınladı. Ayrıca en merak edilen konulardan biri olan 13. burç da yapılan açıklamada yer aldı. İşte Dünyadan görülen yıldızların konumlarına göre NASA tarafından açıklanan yeni burç tarihleri ve 13. burç… 

burçlar

Burçlar Değişti Mi? Yeni Burç Tarihlerine Göre Hangi Burçsunuz? 13. Burç Hangisi?

Bir süredir sosyal medyada yer alan Burçlar Değişti mi? tartışmaları NASA’nın son dakika açıklamasıyla son buldu. NASA araştırmalarına göre burç tarihleri değişti. Açıklamada sözü edilen 13.burç ise yılan burcu oldu. İşte NASA’ya göre yeni burç tarihleri…


1. Yay Burcu 17 Aralık – 20 Ocak

burçlar

İçten ve iyimser özellikleriyle bilinen yay burcu insanları son derece heyecanlı kimselerdir. Özgürlük düşüncesiyle gençlik çağında birçok hata yapsalar da hatalarından ders almasını iyi bilirler. Patavatsızlık ve pratiklik yay burcunun en büyük özellikleridir.

Yay Burcu Özellikleri


2. Oğlak Burcu 20 Ocak – 16 Şubat

burçlar

Oğlak Burcu insanları ciddi, tutucu ve güçlü karakterleriyle tanınırlar. Son derece çalışkan insanlardan oluşan bu burçtaki insanların en önemli özellikleri ise eli açık ve sırdaş olmalarıdır.

Oğlak Burcu Özellikleri


3. Kova Burcu 16 Şubat – 11 Mart

Burçlar

Kova Burcu insanları bencillikten uzak ve sevecen karakterleriyle bilinirler. Ayrımcılık hiçbir zaman akıllarından geçmez. Kova burcu insanları herkesin eşit şartlarda ve mutlu bir yaşam sürmelerini arzu ederken fikirlerinden son derece katı ve inatçı oldukları da biliniyor.

Kova Burcu Özellikleri


4. Balık Burcu 11 Mart – 18 Nisan

burçlar

Balık burcu insanları son derece sabırlı, eli açık ve etrafında olan bitene duyarlı insanlardır. Balık burcunun en önemli özelliği ise her konuda insanları kendilerine inandırma yetenekleridir.

Balık Burcu Özellikleri


5. Koç Burcu 18 Nisan – 13 Mayıs

Burçlar

Fazla egoları sebebiyle insanlar tarafından pek hoş görülmeseler de hareketli ve enerjik tavırlarıyla öne çıkmayı bilirler. Koç burcu insanı hedefine doğru emin adımlarla ve planlı bir şekilde ilerler.   

Koç Burcu Özellikleri


6. Boğa Burcu 13 Mayıs – 21 Haziran

Burçlar

Boğa burcu insanı bireysel ilişkilerinde son derece güvenilir ve insanlara karşı yardımsever tavırlarıyla bilinirler. Boğa burcu mensubu insanlar hedefleri doğrultusunda temkinli ve dikkatli ilerlerler.

Boğa Burcu Özellikleri


7. İkizler Burcu 21 Haziran – 20 Temmuz

Burçlar

Aynı anda birkaç işi birden yapabilme yetenekleriyle tanınan İkizler burcu insanları hızlı düşünür ve çabucak harekete geçerler. Farklı ortam ve işlere kolayca adapte olmaları ise en önemli özellikleridir.

İkizler Burcu Özellikleri


8. Yengeç Burcu 20 Temmuz – 10 Ağustos

Burçlar

En duygusal ve duyarlı insanların yer aldığı yengeç burcu günü gününe tutmayan bir tavır sergilerler. Bunun en büyük sebebi ise hassas yapıları ve karşı taraftaki insanların da duyarlı davranmalarını istemeleridir.

Yengeç Burcu Özellikleri


9. Aslan Burcu 10 Ağustos – 16 Eylül

Burçlar

Lider tavırlarıyla bilinen Aslan burcu insanları oldukları her ortamda öne çıkmak ve yönetmek isterler. Kibirli hareketleriyle göze çarpsalar da her zaman sorumluluk üstlenmeleri ve yardıma muhtaç kimselere yardım etme istekleri onları sevimli ve iyimser bir konuma getiriyor.

Aslan Burcu Özellikleri


10. Başak Burcu 16 Eylül – 30 Ekim

burçlar

İşlerine son derece düşkün insanların oluşturduğu Başak burcunun en önemli özelliği araştırmacılıktır. Zekalarına çok güvenirler ve bu yüzden karşılarındaki insanın eğer ondan daha zayıf olduğunu anlarlarsa hemen muhabbeti kesebilirler. İnsanlara karşı mesafeli bir duruşları vardır.

Başak Burcu Özellikleri


11. Terazi Burcu 30 Ekim – 23 Kasım

Burçlar

Terazi burcunun en büyük özelliği “kararsızlık”tır. Bu burca mensup olan insanların yüzünden gülücük eksik olmaz. En zor ve sert durumlarda bile gülümsemeyi etrafını mutlu etmeyi bilirler. Kafasında kurduğu dengeler ile rakiplerine karşı her zaman üstün gelmeyi bilirler.

Terazi Burcu Özellikleri


12. Akrep Burcu 23 Kasım – 29 Kasım

Burçlar

Tutkulu ve hayata karşı yaşama arzusuyla dolu insanlardan oluşan Akrep Burcu son derece duygusal özelliklerde taşımaktadır. Açık sözlü olmasalar da sabırlarının bir sınırı vardır ve gerektiği yerde yanlışları açık açık söylemekten çekinmezler.

Akrep Burcu Özellikleri


13. Yılan Burcu 29 Kasım – 17 Aralık

Burçlar

Burçlar arasına yeni katılan Yılan Burcu çekici ve sessiz insanların burcudur. Temsil ettiği yılana  benzer bazı özellikler gösteren bu burç kıvrak bir zeka ve işlerden kolayca sıyrılmak gibi özellikleri taşır.


Yılan Burcu Nedir? Yılan Burcu İnsanların Taşıdıkları Özellikler Nelerdir?

burçlar

Yıldızların ve dünyanın hareketi nedeniyle değişen burçlara bir yenisi daha eklendi. Yılan Burcu olarak anılan bu yeni burcun tarihleri ise NASA tarafından 29 Kasım – 17 Aralık olarak belirtildi. İsmi sebebiyle insanlar tarafından pekte sıcak bakılmayan bu yeni burcun özellikleri ise şöyle;

  • Yılan burcu insanlarla iletişim kurmak, onlarla anlaşmak ve onlara yaklaşmak oldukça zordur. Yılan burcuna sahip insanlar zor bir karaktere sahip denilebilir.
  • İnsanları etkilemek için adeta savaşırlar.
  • Sessiz bir karaktere sahip olmalarına rağmen son derece etkileyicidirler.
  • Sorunlarla yüzleşmek yerine kaçmayı tercih ederler.
  • İşleri kendi bildikleri üzere ve dolaylı yoldan yapmayı tercih ederler.

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum