Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri | Aşk Hayatı ve Tüm Bilgiler

Yengeç burcu erkeği özellikleri burada yer alıyor. Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Aşk ve cinsellik hayatı hakkında bilgileri derledik.
Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri | Aşk Hayatı ve Tüm Bilgiler

Yengeç Burcu Erkeğinin Tüm Özellikleri ve Aşk Hayatı

Yengeç burcu erkeği hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız. Yengeç burcu erkeği özellikleri ve aşk hayatı burada yer alıyor. Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? En çok sorulan ve merak edilen soruları huzurlarınızda yanıtlıyoruz. Yengeç burcu erkeği hangi burçlarla anlaşır? İşte yengeç burcu erkeği hakkında her şey.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç burcu erkeği diğer burçlar arasında en romantik erkektir. Onunla birlikteliği sağlayan kadın mutlu kadındır. Tabi aşırı düşünceli olması bazı kadınlar tarafından sıkıcı bulunabilir. Aşık olduğu kadına iltifat eder, tüm romantikliğini sevdiğinden sakınmaz ve huzurlu, sevgi dolu bir yapıya sahiptir. Kadınların ilgisini çekmeyi başarır ama yaptığı bu onca şey yer yer kadınlar tarafından bayıcı olarak da bulunabilir. Yengeç burcu aşk maceralarına açık değil, pek de uyum sağladığı söylenilemez. Duygusal, huzurlu, ciddi bir şekilde ilişkisini yaşar.

Yengeç Burcu Erkeği

Birlikte olduğu kadın ile ciddi düşünüyordur, ciddi düşünmediği kişilerle birlikteliğe bile yeltenmez. Yengeç erkeği kadınına dünya coğrafyası üzerinde tek kadınmış gibi davranır ve kadınını mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri

  • Yengeç burcu erkeği, orta boyludur, yuvarlak yüze sahiptir, gözleri oldukça dikkat çekmektedir.
  • Giyim konusunda kendisine çok güvenir ve modayı yakından takip eder. Giyim tarzları kendisine özeldir.
  • Yengeç burcu erkeği, insanları durduk yere kırmak veya üzmek istemez. Karşısındaki insana değer verir.
  • Yalanı hiç sevmez ve yalan söyleyen insanı itici bulur.
  • Bir kişinin yalan söylediği duyar veya anlarsa ondan uzaklaşır.
  • Her zaman dürüst olmak ister ve karşısındaki insandan da aynı davranışı bekler.
  • Yengeç burcu erkeği, çocuksu olmayan, ağır başlı kişidir.
  • Bu davranışlarıyla bir çok kadını etkilemişlerdir.
  • Duygusal olan yengeç burcu erkeği, hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptir fakat bunu belli etmez. Saygıya ve sevgiye çok önem verir.
  • İnsanların kendisini sevmesini ve ona saygı duymasını bekler.
  • Yengeç burcu erkeği, çevresinde bulunan bütün dost, akraba, aile, eş gibi insanlara değer verir ve onları sever.
  • Yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi çok severler. Maddi sorunu göz ardı etmeden elinden geldiğince yardım ederler.
  • Karşısındaki insanın zayıf yönlerinden faydalanmak ona göre değildir. Hatta tam aksine karşısındaki insanın bu açığını kapatırlar.
  • Yengeç burcu erkeği, çok akıllı ve pratik bir zekaya sahiptir. Bir konuyu veya bir durumu analiz edip, kolay bir şekilde yorumlama ve çözebilme yeteneği vardır.
  • Yengeç burcu erkeği, çok iyi bir gözlemcidir. Hayata duygusal bakarlar ve duygular onlar için çok önemlidir.
  • Yengeç burcu erkeği, son derece inançlı ve koruyucudurlar. Duygusal olarak kırıldığında veya kırıcı, üzücü bir durum yaşadığında hayatla olan bağını koparır, kendi köşesine çekilirler.
  • Yengeç burcu erkeği, mutlu olduğu zaman neşeli, hayat dolu ve keyifli bir kişiliğe bürünür. Böyle anlarda etrafındaki insanlara neşe ve güven verir.
  • İnsanlar kendi düşüncelerini yengeç burcu erkeğiyle paylaşmak ister. İnsanlara verdiği güven çok fazladır. İlk kez tanıştığı bir insan bile ona çok güvenebilir.
  • Yengeç burcu erkeği, her insana kolayca güvenir ve buda karşılığını almasında oldukça büyük rol oynar.
  • Yengeç burcu erkeği, suyu çok sever ve su sporlarına bayılır. Su, yengeç burcu erkeğini manevi olarak tatmin bile eder.
  • Oturup saatlerce denizi seyretmek, onlara tuhaf gelmez ve bu işten çok keyif alırlar.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Yengeç burcu erkeği, tüm burçların arasındaki en romantik olan burçtur. Onunla birlikte olmak isteyen çok kişi vardır. Fakat birlikte olmayı başaran kişi sayısı azdır. Ona aşık olan ve birlikte olan kişi azimli ve kararlıdır. Yengeç burcu erkeği aşık olduğu kişiye tüm romantizmini her şeyiyle belli eder. Bir kadını etkilemek için konuşması gerekmez, bir bakışıyla bile bunu yapabilecek kabiliyete sahiptir. Huzurlu bir yapıdadır her şeyi fazla kafasına takmaz. Bu özelliğiyle kadınları kendisine çekmeyi başarmıştır.

Yengeç burcu erkeği, bir kadın ile beraber olursa onunla ciddi düşünmeye başlayabilir ve ona dünyadaki tek kadınmış gibi değer verir. Aşk maceralarını sevmez fakat sevdiğine bağlıdır. Aşk tam olarak ciddiye yaklaşırsa bu konuda çok uzun bir süre düşünür ve kendi adına kararlar alır. Aşkta yöneten kişi olmayı ister onunla birlikte olacak kişi kendisini ikinci planda tutmalıdır.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği sadık, huzur ve güven veren kadınlardan hoşlanır. Sonsuz sevgisini gösteren, kendisi için fedakarlıklarda bulunan kadınlardan hoşlanır. Bir kadının dış güzelliğinden ziyade ona inanması ve onunla bir paylaşımı olması gerekiyor ki ondan hoşlansın. Saldırgan ve zor kadınlardan hoşlanmaz.

Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Sorusuna en doğal yanıt samimiyettir. Yengeç burcu erkekleri özellikle samimiyetten yanadırlar. Kasıntı ve egolu insanlardan nefret ederler. Özellikle kadınların bu konuda yengeç burcu erkeklerine yaklaşımında dikkat etmesi gerekir. Onlara en samimi ve en doğal yanlarını göstermelidirler. Yengeç burcu erkekleri genellikle dış güzelliğe de pek önem vermezler.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Burçla Anlaşır?

  • Oğlak
  • Başak
  • Akrep
  • Balık

Yengeç burcu erkeği, oğlak, akrep, başak ve balık burçlarıyla olumlu yönde iletişim kurmaktadır. Yengeç burcu erkeğinin anlaştığı burçlar genellikle ılımlı ve sakin olma özelliği taşıyan burçlar olmaktadır. Elbette bazen yengeç burcu erkeklerinin kendilerine zıt olan insanlarla da iyi anlaştığı gözlemlenmiştir. Zıt olan burçlar, genellikle birbirlerinin eksiklerini tamamlayarak hayatlarına devam etmektedirler. Kusurları görmezden gelirler ve güzel bir şekilde anlaşırlar. Bu durum Astroloji yorumcuları tarafından oldukça doğal bir şekilde karşılanmıştır.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Yengeç burcu erkeğini etkilemek oldukça basittir. Yengeç erkeğinin, yakın olduğu insanlar tarafından sevilmeniz çok önemlidir. İlk önce annesinden başlamanız çok iyi bir adım olacaktır. Çünkü yengeç burcu erkeği tam bir ana kuzusudur. Ona sürekli şefkatli davranarak ta onu elde edebilirsiniz. Dürüst olmakta yengeç burcu erkeği için çok önemlidir ve ileriye dönük bir ilişki istediğinizi fark ettirmeniz gerekmektedir.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği Cinsellik

Yengeç burcu erkeği, cinsel ilişkide hayatının her alanında olduğu gibi bu alanda da karşısındaki kişiden emin olduktan sonra harekete geçer. Cinsel olarak pek fazla istekli ve aktif birisi değildir. Fakat duyguları karşısındaki kişiye yoğunsa onunla sürekli cinsel ilişkiye girmek ister. Birisine cinsel olarak yaklaşması çok zordur.

Fiziksel ilişkide çok çekingendir ve heyecanlanabilir. Eşlerine fantezilerini açıklamaktan ve farklı şeyler denemekten çekinirler. Çok fazla sadık olduğu için partnerini bir gecelik ilişki için aldatmaz. Partnerinin isteklerini yerine getirir ve mutlu olması için uğraşır.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği Kadından Ne Bekler?

Yengeç burcu erkeği aşk hayatında partnerinde sakinlik ve uyumluluk bekler. Aksi durumda uysal olan yengeç erkeği bu durumdan korkar ve uzaklaşır. Kendisi için doğru olduğuna inandığı kişi ile birlikte olduğu zaman onun için her şeyi yapacaktır. Yengeç burcu erkeği kıskançtır, komplekslerinden dolayı güven açısından problemlerin yaşanmasına neden olacaktır.

Yengeç burcu erkeği ile bir ilişkiniz varsa tüm yönlerinizle ona kendinizi kanıtlamalısınız yoksa içinde hep bir şüphe olacaktır. Eğer onun için doğru kişiyseniz sizin için inanılmaz derecede güzel bir eş olacaktır. Yengeç erkeğinin parolası: Yeter ki sizi gönülden sevsin ve inansın.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Olan 20 Erkek Ünlü

  1. Vin Diesel
  2. Tom Cruise
  3. Şevket Çoruh
  4. Mike Vogel
  5. Marlon Brando
  6. Matthew Fox
  7. Harrison Ford
  8. Ed Westwick
  9. Barış Akarsu
  10. David Henrie
  11. Serhat Tutumluer
  12. Engin Akyürek
  13. Erkin Koray
  14. Halil Babür
  15. Kazım Koyuncu
  16. Nihat Altınkaya
  17. Selçuk Yöntem
  18. Sinan Tuzcu
  19. Sylvester Stallone
  20. Tom Hanks

Önerilen İçerik; Yengeç Burcu Kadınının Aşk Hayatı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum