Yay Burcu Kadını Aşk Hayatı

Yay burcu kadını aşk hayatı, yay burcu kadını aşk, yay burcu kadını özellikleri, gibi başlıkları sizler için araştırdık ve derledik.
Yay Burcu Kadını Aşk Hayatı

 Yay Burcu Kadını 

Yay burcu kadını hayatta hep değişiklik ister ve aşk hayatında da bir takım değişiklikleri arzular. Fiziksel özellikleriyle erkekleri cezbetmeye çalışır. Erkekleri baştan çıkarmada tam bir ustadır. Kadınlık özellikleriyle erkekleri baştan çıkarmasının kadının bir özelliği olduğunu düşünür.

Aşk ilk öncelikleri değildir. Öncelikle iyi bir arkadaş isterler. Aşık olmadan önce mantık ararlar, ortak noktalara ve akılcı konuşmalara bakarlar. Yay burcunun aradıkları tam da bu saydıklarımızdır. Bunları düşündüren insanlara aşık olurlar.

Yay burcu kadını aşk hayatı, yay burcu kadını cinsellik, yay burcu kadını aşk, yay burcu kadını küserse, yay burcu kadını aşık olunca nasıl davranır?, yay burcu kadını sadakat, yay burcu kadını özellikleri, yay burcu kadını nasıl etkilenir? gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

yay-burcu-kadini-002.jpg


Yay Burcu Kadını Özellikleri

  • Yay burcu kadını, kültürlü ve espri yetenekleri üst düzey olan bir kişiliktir. Neşeli olmayı çok sever ve karşısındaki insanı neşesiyle güldürür. Yay burcu kadını ortamların aranılan yüzüdür.
  • Her daim akıllı davranışlar sergilemeyi tercih eder. Oldukça zeki ve akıllıdır. Birden fazla konuyu öğrenmek için çaba gösterir.
  • Yay burcu kadını kolay sıkılan ve kolay bir şekilde kırılan bir karaktere sahiptir.
  • Huzursuz ve gergin ortamları hiç sevmez ve o ortamda sürekli aynı şey oluyorsa bir daha adımını atmaz.
  • Yay burcu kadınının enerjisi her daim üst düzeydedir ve arkadaşlarına çok değer verir. Kötü bir olayda arkadaşları onu sevsin ve yanında olsun ister.
  • Yay burcu kadını dostluklara çok önem verir bu yüzden de dostlarını özenle seçer. Sevdiği insanlar onun için oldukça değerlidir.
  • Dostlarının bir sıkıntısında yanında olur ve ona destek verir. Kendisini seven insanlara da değer verir.
  • Yay burcu kadını gezip tozmayı çok sever. En çok seyahat eden ve sürekli olarak yeni yerler keşfetmek isteyen burç yay burcudur.
  • Yeni insanlarla tanışmayı ve onlarla vakit geçirmeyi de oldukça sever. Gezmenin ve eğlenmenin maddiyatla olacağını bilir ve maddi sıkıntı çekmemek için oldukça çok çalışır.
  • Yay burcu kadını özgürlüğüne çok düşkündür. Onu engellemek veya kısıtlamak, sizden soğumasına ve uzaklaşmasına neden olur.
  • Emir almayı sevmez ve kendisini kısıtlamayan, rahat bırakan partnerine karşı oldukça sevgi dolu, saygılı, sevecen davranır. 
  • Yay burcu kadını, kendisine iltifat edilmesini çok sever. Uzun uzun sohbet etmeyi de oldukça sever.

yay-burcu-kadini-ozellikleri-002.gif


Yay Burcu Kadını Nasıl Etkilenir?

Yay burcu kadınını etkilemek için, bir ortama girdiğinizde kaba bir şekilde davranmamanız ve maço davranışlar sergilememeniz onun için çok önemlidir. Eğer bu dediklerimizin tersini yaparsanız onu etkilemeniz imkansızdır.

Yay burcu kadınına ilgi gösterdiğinizi hissettirin. Çok fazla ilgi onu sıkar bu yüzden de dozunda ilgi gösterin. Sporu sevdiğinizi ve sürekli fit olmak için çaba gösterdiğinizi hissettirmeniz de oldukça önemli.

Her zaman yay burcu kadınının bir konuda daha bilgili olduğunu hissettirin, onu kısıtlamayın ve dilediği gibi davranmasına izin verin. Bütün bu söylediklerimizi yaparsanız yay burcu kadınını etkilemeniz çok kolay olacaktır.

yay-burcu-kadini-nasil-etkilenir-004.jpg


Yay Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

Yay burcu kadını, hareketli ve heyecanlı kişileri sever. Gezmekten ve sürekli farklı yerler görmekten aşırı derecede hoşlanır. Yay burcu kadını, ünlülere ve onları görmeye oldukça meraklıdır. Sanata da düşkündür. Macerayı ve doğada çılgın şeyler yapmayı sever. Evde saatlerce oturmak ona göre değildir.

yay-burcu-kadini-nelerden-hoslanir.jpg


Yay Kadınının Aşk Hayatı

Geniş bir çevre edinir. İlk etapta doğru erkeği aramakla yola çıkmaz, aşk aramak yay burcu kadınına göre değildir. Çevresi geniş olduğu için aşkın bir gün kendini bulacağına inanır ve aşkı aramak gibi bir atılımda bulunmaz.

Yay burcu kadını doğru erkeği bulduğu zaman ona tam anlamıyla tutkulu bir şekilde aşık olacaktır. Yay burcu kadını ile ilişkiniz varsa, ona sıcak ve sevgili davranın, yay kadınları asla maço erkeklerden haz etmezler.

Eğer yay kadınına çıkma teklifi yapacaksanız; aşkı umursamadığınızı belli etmelisiniz, yoksa özgürlüğüne düşkün olan bu kadın sizden kaçacaktır. Öncelikle bir arkadaşlık kurup daha sonra açılmanız gerekecektir.

yay-kadinin-ask-hayati-002.gif


Yay Burcu Kadını Cinsellik

Yay burcu kadını cinsel yaşantısında oldukça aktif bir kadındır. Cinsel hayatı çok sever ve kolay bir şekilde uyarılabilir. Partnerinin yüzü ve fiziği onun için oldukça önemlidir. Cinsel ilişkiyi stresten ve yorgunluktan kurtulmak ve rahatlamak içinde yaparlar. 

Yay burcu kadını fiziksel olarak değişik deneyimler yaşamaya ve farklı şeyler denemeye meraklıdır. Yaşadığı cinsel ilişkiyi partnerine aktarmayı sever ve oldukça hareketli olan bu yaşantısına dayanacak erkek neredeyse yok gibi bir şeydir. Yay burcu kadını, tek gecelik ilişkileri sever, uzun ilişkileri sevmez.

yay-burcu-kadini-cinsellik.jpg


Yay Burcu Olan 20 Ünlü Kadın

  1. Amanda Seyfried
  2. Amy Lee
  3. Anna Walton
  4. Atiye Deniz
  5. Azra Akın
  6. Bennu Yıldırımlar
  7. Bridgit Mendler
  8. Zeynep Çamcı
  9. Vanessa Hudgens
  10. Tuba Ünsal
  11. Taylor Swift
  12. Şeyma Korkmaz
  13. Sertap Erener
  14. Senay Gürler
  15. Rita Ora
  16. Perran Kutman
  17. Nicki Minaj
  18. Maria Sokolloff
  19. Lucy Liu
  20. Katherine Heigl

yay-burcu-olan-unlu-kadinlar.jpg

Önerilen İçerik; Yay Burcu Özellikleri

Neoldu.com  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum