Yaşar Yıldırım Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara milletvekili adayı Yaşar Yıldırım hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Yaşar Yıldırım'ın biyografisi!
Yaşar Yıldırım Kimdir? & Hakkında Bilgi

Yaşar Yıldırım Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara milletvekili adayı olan Yaşar Yıldırım uzun yıllardır siyaset hayatında var olan isimlerden bir tanesidir. Aslen Ankaralı olan Yıldırım Ankara'nın Kızılcahamam beldesinde 1956 yılında dünyaya gelmiştir.

yasar-yildirim-biyografisi.png


Yaşar Yıldırım'ın Eğitim Hayatı

Yaşar Yıldırım ilk, orta ve lise eğitim hayatına Ankara'da devam etmiştir. Lise eğitimi sonunda Ankara Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik fakültesine yerleşmiştir. Üniversitenin kimya bölümünden başarılı bir şekilde mezun olmuştur. Öğrencilik yaptığı dönemlerden itibaren sosyal bir hayat biçimi benimseyen Yıldırım 1980 yılında ise Ülkü Ocakları Derneği'nin genel başkanı olarak görevlerine devam etmiştir. Ek olarak çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları yazmış ve görüşlerini kitlelere duyurmaya çalışmıştır.


Yaşar Yıldırım'ınSiyasi Hayatı

1991 yılında yapılan genel seçimlerde Refah Partisi listesine dahil olmuştur. Bu listenin devamında ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne dahil olmuştur. 1994 yılında ise başarılı bir siyasi hayatı neticesinde doğduğu beldenin yani Kızılcahamam'ın belediye başkanı olmuştur. Belediye başkanlığı döneminde Kızılcahamam'ın bir turizm çekicilik unsuru olarak tanıtılmasına önem gösteren Yıldırım termal turizm alanında Kızılcahamam'a ciddi bir konum kazandırmıştır. Termal turizm adı ile birlikte akıllara gelen ilk isim olmaya başlayan Kızılcahamam Yıldırım'ın başkanlık yaptığı dönemde Türkiye’nin Davosu lakabı ile anılmaya başlamıştır. Bölgeye yapılan yatırımın büyük oranda artmasını da sağlayan Yıldırım görevi sonunda MHP Ankara il başkanı olarak hizmet vermeye devam etmiştir.


Yaşar Yıldırım'ın Faaliyetleri

2000 yılında üstlendiği il başkanlığı görevini başarılı şekilde yürüten Yaşar Yıldırım 2 yılın sonunda görevini devretmiştir. Şu an için Milliyetçi Hareket Partisi Ankara milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım Ankara'da siyasi faaliyetlerine ve partisine olan hizmetlerini yerine getirmektedir. Partinin Ankara için önemle üzerinde durduğu isim olması nedeniyle dikkat çekmektedir.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.