Yaşar Bahçeci Kimdir? & Hakkında Bilgi

24 Mart 1975 yılında Kırşehir de dünyaya gelen Yaşar Bahçeci, uzun yıllar Ak Partiye hizmetlerde bulunmuştur. Yaşar Bahçeci hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Yaşar Bahçeci Kimdir? & Hakkında Bilgi

Yaşar Bahçeci Biyografisi

İç Anadolu Bölgesi'nin nadide illerinden Kırşehir'in belediye başkanı aday ismi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafınca açıklandı. Ak Parti İl Başkanlarının duyurulduğu toplantıda Kırşehir Belediyesi Başkan adayının Yaşar Bahçeci olduğu söylendi. Bunun üzerine Yaşar Bahçeci kimdir sorusu en çok merak edilen sorulardan biri oldu.

Yaşar Bahçeci


Yaşar Bahçeci Kimdir?

24 Mart 1975 tarihinde Kırşehir ilinde dünyaya gelen Yaşar Bahçeci, doğduğu şehirde eğitim ve öğrenim gördü. İlkokul öğrenimini Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda, ortaokul öğrenimini Kale Ortaokulu'nda lise öğrenimini ise Kırşehir Lisesi'nde tamamladı. Üniversite yıllarına da Niğde Üniversitesi'nde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin İnşaat Mühendisliği Bölümü ile devam etmiştir. Bahçeci, iş hayatına ilk olarak Van ile Bitlis bölümünde şantiye şefi göreviyle başlangıç yapmıştır. Askerlik görevini yaptıktan sonra tekrar aynı işte çalışmaya devam etmiştir. Evli ve iki kız çocuğuna sahip olan Bahçeci, 2000 senesinde mezun olduğu mühendislik bölümü ile ilgili olarak mühendislik bürosunu kurarak iş yaşamına daha aktif şekilde katılmıştır.

Yaşar Bahçeci Kimdir


Yaşar Bahçeci'nin Eğitim Hayatı

İlk, orta ve lise eğitimini Kırşehir'de tamamlayan Yaşar Bahçeci, yükseköğrenimi için Niğde'de devam etmiştir. Niğde Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirmiştir. Bu İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Selçuk Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Uluslararası İlişkiler programında Yüksek Lisans belgesi almıştır.

Yaşar Bahçeci'nin Eğitim Hayatı


Yaşar Bahçeci'nin Siyasi Hayatı

Yaşar Bahçeci'nin siyaset hayatına katılımı 2001 yılında Ak Parti'nin kurucu üyelerinden biri olması neticesinde gerçekleşmiştir. Ak Parti'nin il sekreteri görevine başlamasının ardından 2002 senesinde yapılan genel seçimlerden sonra TBMM'de 22 ile 23. dönem milletvekilliği görevinde bulunan Mikail Arslan'ın danışmanlığını yürütmüştür. 29 Mart 2009 tarihli yerel seçimler kapsamında ise Ak Parti Kırşehir Belediye Başkanı aday ismi olarak seçimlere katıldı ve seçimlerde Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı olarak görevini hale yürütmektedir.

Yaşar Bahçeci'nin Siyasi Hayatı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.