Yaşam Bilimleri ve Sağlık Yarışmasına Katılın

Biyotıp ve genom merkezi iBG-İzmir ile Dokuz Eylül Üniversitesi Teknopark (DEPARK) iş birliği ile olacak Bilimleri ve Sağlık’ temalı projeye katılım için son tarih 1 Ağustos 2015.
Yaşam Bilimleri ve Sağlık Yarışmasına Katılın

İBG- izmir kanser, diyabet, romatizma gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan biyoteknolojik ilaçların geliştirilmesi ve büyük bir araştırma şirketi olma hedefiyle yola çıkmış İBG- izmir harika bir yarışmaya hazırlanıyor. Yarışmanın teması   ' Yaşam Bilimleri Ve Sağlık ' olup, İBG- izmir genç araştırmacıların önünü açarak, insanları yaratıcı düşünmeye teşvik ediyor.

Yarışma Nerede ve Ne Zaman Düzenlenecek?

İzmir' de 9 - 11 eylül 2015 tarihlerinde start verilecek. Bu yıl ilk kez gerçekleşecek yarışmanın bundan sonra her yıl gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Gerçekleşecek yarışmada, Nobel kazanmış konuşmacılar, ‘Yaşam İçin İnovasyon Forumu’nda konuşmacı olacak üst düzey yöneticiler ve girişimciler, 1000 civarında ziyaretçi, açılış etkinliklerinde yer alan çok sayıda girişimci firma ve melek yatırımcılar orada bulunarak genç araştırmacılara örnek olacaklar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.