Huzur Dolu Bir Tatil İçin Yalova'nın En İyi 7 Oteli

Doğasıyla ve konumuyla turistleri kendisine çeken Yalova'da nerede kalınır diye düşünenler için şehrin en iyi otellerinden bir liste hazırladık.
Huzur Dolu Bir Tatil İçin Yalova'nın En İyi 7 Oteli

İstanbul'a yakın konumu ve doğal güzellikleriyle kısa süreli tatil yapmayı düşünenlerin ilk tercih ettiği Yalova, termal sularıyla da ruhen ve bedenen rahatlama sunuyor. Doğayla baş başa olmak isteyenler için harika bir seçenek olan Yalova, yaylaları ve şelaleleriyle giden herkesi büyülüyor. Eğer sizde kısa ve huzurlu bir tatil için Yalova'yı tercih ediyor fakat nerede kalacağınıza karar veremiyorsanız sizi için hazırladığımız Yalova'nın en iyi otelleri listemize göz atabilirsiniz.

Yalova'nın En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Limak Thermal Boutique HotelTermal10/9.9
2Hilton Garden InnBayraktepe10/9.9
3Ramada by WyndhamYeni Bursa Yolu10/9.8
4Elegance Resort HotelAltınova10/9.8
5Black Bird Thermal & SpaTermal10/9.9
6Lova Hotel SpaSamanlı10/9.8
7Esila Termal Otel&SpaGökçedere10/9.8

Yalova'nın En İyi 7 Oteli

İşte Yalova'da kalabileceğiniz en iyi oteller...

1. Limak Thermal Boutique Hotel Termal

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Doğası
Hizmet Kalitesi

Yalova'nın en gözde otellerinden biri olan Limak Thermal Boutique Hotel Termal, konforlu ve şık bir konaklama deneyimi sunuyor. Termal suları ve spa olanaklarıyla konuklarına rahatlama ve yenilenme imkanı sunan bu otel, aynı zamanda mükemmel bir hizmet kalitesine sahip.

Telefon(0226) 675 78 00
AdresGökçedere Mah, Sıcak Su Cad, 77400 Termal/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 Bizim kaldığımız 1895 nolu oda oldukça genişti. Oda temizliği iyiydi, genel otel düzeni başarılı keyifliydi. Çalışanlar son derece kibar ve yardımseverdi. Akşam yemekleri çok lezzetliydi.

👤 Doğayla içi içe, kuş sesleri, orman havası.. buradan çok mutlu, arınmış ve dinlenmiş olarak ayrılacağım. Hafta içi olması avantajını da atlamamak gerekir.

2. Hilton Garden Inn Yalova

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hayvan Dostu
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi

Hilton markasının öncü otellerinden olan Hilton Garden Inn Yalova, şehir merkezinde yer aldığından dolayı konukları tarafından beğeniliyor. Konforlu odaları, fitness merkezi ve restoranıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan otel, evcil hayvanlarınızı da kabul ediyor.

Telefon(0226) 815 77 77
AdresBayraktepe, Bursa Yolu No:92/1, 77200 Yalova Merkez/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 Gerçek 5 yıldızlı hotel. Temizliği, çalışanların nezaketi ve yardımseverliği, hizmet kalitesi çok üst düzeyde.

👤 Çok güzel bir otel. Personeller çok ilgili ve yardımseverler. Girişten çıkışa kadar her şey mükemmeldi. Odalar ve otelin tüm alanları tertemizdi.

3. Ramada by Wyndham Yalova

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Çalışan İlgisi

Yalova'da kalabileceğiniz en iyi oteller arasında bulunan Ramada by Wyndham, geniş ve ferah odalarıyla konforlu bir tatil sunuyor. İstanbul'dan birkaç günlüğüne uzaklaşarak tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği bu otel, Yalova'nın doğal güzelliklerine yakınlığıyla da beğeniliyor.

Telefon(0226) 303 03 03
AdresYeni Bursa Yolu No:4, 77100 Yalova Merkez/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 Oteliniz ve personeliniz harika. Odalar pırıl pırıl yine gelsem yine bu otelde kalırım.

👤 Harika bir yer sakın Aile ortamına uygun güler yüzlü personeli teşekkürler Ramada.

4. Elegance Resort Hotel

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konumu

Deniz manzaralı odalarıyla Yalova'nın en beğenilen otelleri arasında bulunan Elegance Resort Hotel, 114 odaya sahip. Yalova'da bulunan 5 yıldızlı oteller arasında yer alan Elegance Resort Hotel, açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra su kaydıraklarıyla da çocuklu ailelerin eğlenmesini sağlıyor. Son olarak Spa ve wellness olanaklarıyla hem ruhen hem de bedenen dinlenmenizi sağlayan bu otel, İstanbul'a olan yakınlığıyla da beğeniliyor.

Telefon0850 532 4802
AdresTopcular Mevkii Tavsanli Beldesi, 77700 Altınova/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 İkinci gelişimiz. Odalar temiz düzenli. Tesis çok güzel. Tavsiye ederim.

👤 Çok başarılı , benim için çalışan personeller önemli !!! Havuz ve jakuzi , sauna buhar odası , sıcak taşı çok iyiydi…Mutlu olduk !

5. Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Çocuk Kulüpleri
Hizmet Kalitesi

Termal sularıyla ünlü olan Yalova'da konaklamak için ideal bir seçenek olan Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel, modern ve konforlu bir ortam sunuyor. Termal havuzları, spa olanakları ve lezzetli yemekleriyle misafirlerini memnun eden bu otel, çocuklu aileler içinde çocuk kulüpleri sunuyor.

Telefon(0226) 675 81 51
AdresGökçedere, Atatürk Cd. No:32, 77400 Termal/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 4 kişi 2 gece kaldık. Genel olarak çok memnun kaldık. Odalar ve sauna spa havuz alanları çok temiz. Çatı katındaki havuza bayıldık.

👤 Buraya 3. Gelişimiz ve gelmeye devam edeceğiz. Odalar, havuz, spa hepsi çok güzel odalar geniş ve gayet Temiz.

6. Lova Hotel Spa Yalova

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Konumu

Yalova'nın doğal güzelliklere yakınlığıyla beğenilen Lova Hotel Spa, hem karma hem de kadınlara özel SPA hizmetiyle beğeni topluyor. Yalova'nın en iyi otelleri arasında bulunan Lova otel, fitness merkezi, açık havuzu, Türk hamamı ve daha birçok farklı hizmetiyle konukları tarafından beğeniliyor. Alkolsüz konsepte sahip olan bu otel, ücretsiz otoparkıyla özel aracıyla gelen misafirlerinden tam not alıyor.

Telefon(0226) 880 00 50
AdresSamanli Mevkii Termal Yolu Cad. No:3/1, 77100 Merkez/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 15 tatil sürecinde 2 gece konakladık. Otel çok temiz ve çalışanlar çok ilgili. Bayanlara özel alanların olması en büyük tercih sebebimizdi.

👤 Eşim ve ufak çocuğumuzla kaldık. Bina yeni, odalar ve diğer tüm alanlar temizdi. Kahvaltı ve akşam yemeğinden hem çeşit hem de lezzet olarak memnun kaldık.

7. Esila Termal Otel&Spa

Yalova'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Çalışan İlgisi
Animasyon Ekibi

Yalova termal sularının keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir seçenek olan Esila Termal Otel&Spa, konforlu alanlarıyla beğeni topluyor. Termal havuzları ve spa olanaklarıyla misafirlerine huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bu otel, restoranında yöresel ve uluslararası lezzetlerle tam not alıyor. Ayrıca her odada termal su bulunduğundan dolayı misafirlerinin zihnen ve bedenen rahatlamasını sağlayan otel, animasyon ekipleriyle de çocukların eğlenmesini sağlıyor.

Telefon(0226) 333 33 33
AdresGökçedere, Atatürk Cd. No:25, 77400 Termal/Yalova

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel genel olarak iyiydi. Tavsiye eder miyim evet. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Odaları temiz ve düzenliydi.

👤 Buraya 2. gelişim. Odaların temizliği,personelin ilgisi gerçekten mükemmel.Temizlik olarak sadece odalar değil, otelin tamamında bunu açıkca gördük. Bizleri otele gelirken ki nazik, kibar ve samimi karşılamaları ayrıca hoşuma gitti. Ailece gelip gönül rahatlığı ile konakladık ve herkese tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yalova Hakkında BilgiYalova Gezilecek Yerler
Yalova Termal Otel

Yalova'nın en iyi otelleri hangisi?

Yalova'da kalabileceğiniz en iyi otelleri arasında; Limak Thermal Boutique Hotel Termal, Hilton Garden Inn Yalova, Ramada by Wyndham Yalova, Elegance Resort Hotel, Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel, Lova Hotel Spa Yalova ve Esila Termal Otel&Spa yer almaktadır.

Yalova'da gezilecek yerler neresi?

Yalova'da gezmeniz gereken yerler arasında; Yürüyen Köşk, Yalova Sahil, Yalova Kent Ormanı, Çınarcık, Erikli Yaylası, Armutlu Plajı ve Yalova Kent Müzesi bulunmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.