Türkiye’de Kadınların Kalbini Eritmiş En Yakışıklı 11 Futbolcu

Türkiye Ligi’nde forma giyen ve geçmişte giymiş olan birçok yakışıklı futbolcu yer almaktadır. Kadınların gönüllerinde yakışıklıkları ile taht kuran futbolcuları sizler için bir araya getirdik. İşte, oynadığı döneme fizikleri ile damga vuran futbolcular…
Türkiye’de Kadınların Kalbini Eritmiş En Yakışıklı 11 Futbolcu

Futbol maçlarının diğer spor dalları arasında izlenmesi, elbette ki tesadüf değildir. Kimisi gönül verdiği takımın fanatik bir taraftarı olarak, kimisi bir alternatif olarak, kimisi de futbol takımında oynayan bazı yakışıklı futbolcular için maç izlemektedir. Bunca farklı yerli ve yabancı sporcuyu bir araya getiren futbol müsabakaları adeta bir podyum havasında da olabiliyor. Hiç aralıksız bir şekilde ekrana odaklanmaya sebep olan şey ise, saha içinde bulunan yakışıklı ve her kızın çekici bulduğu bazı sporcuların varlığıdır.

Dünya genelinde Beckham, Raul, Christian Ronaldao, Messi ve Gerarda Pique gibi yüzlerce örnek verilebilir. Ancak aynı durum ülkemizde bulunan futbolcular için de geçerlidir. Geçmişten bugüne kadar çok sayıda yakışıklı ve atletik yapıya sahip ve kadınların kalbini eritme konusunda oldukça başarılı olan futbolcular gelip geçmiştir. İşte geçmişten günümüze kadar kadınların ilgi odağı olan bazı futbolcular arasında şu isimleri sayabiliriz.

1. İlhan Mansız

yakışıklı türk futbolcular

Herkesin bildiği gibi 2002 dünya kupası maçlarında ekrana kilitlendiğimiz zamanlarda bir isim vardır ki saç stili ve tarzıyla kadınların sevgilisi olan İlhan Mansız. Çekik gözleri ve çok az da gamzeleri olan İlhan Mansız oldukça karizmatik bir tarzdadır. Belli başlı bazı Türk dizilerinde de görev alan Mansız, şu anda yine bir milli sporcu olarak buz pateni alanında spor hayatına devam etmektedir.


2. Emre Aşık

yakışıklı türk futbolcular

Yine aynı şekilde dünya kupasına katıldığımız senelerde takımın en önemli savunma oyuncularından biri olan Emre Aşık’ta bebeksi yüzüyle bir çok kadını etkilemiş uzun boylu, zarif ve atletik bir yapıya sahiptir. Döneminde kadınları ekrana kilitlenmesini sağlayan Emre, 2010 yılında futbolu bırakarak normal bir aile yaşamına atılmıştır. Ayrıca şuan 42 yaşındadır.


3. Metin Tekin

yakışıklı türk futbolcular

Beşiktaş takımının Metin, Feyyaz ve Ali üçlemesinin Metin Tekin’i, esasen sarışın olmayıp sarışın kategorisine dahil edilen bir başka futbolcudur. Kadınlar tarafında futbol sahalarında oldukça ilgi çeken futbolcular listesinde yer almıştır. Üstelik bilindiği gibi geçmişte zamanlarda sanatçı ve oyuncu Şevval Sam ile de bir evlilik yaşamıştır.


4. Alpay Özalan

yakışıklı türk futbolcular

Kalıplı ve atletik vücut yapısıyla Türkleri Arnold Schwarzenegger’i olarak adlandırılan Alpay’da milli takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olup, o da çok fazla sayıda kadın taraftarın ilgisini çekmeyi başarmış futbolculardan biridir. Şu anda 43 yaşındadır.


5. Tümer Metin

yakışıklı türk futbolcular

Kendi döneminde oldukça başarılı bir futbolcu olan Tümer Metin, futbolda olduğu kadar kadınların ilgisini çekme konusunda da başarılıydı. Aynı etkiyi hala sürdüren Tümer Metin, kimi kadınları hala etkisi altında bırakmaya devam etmektedir. Şu anda 41 yaşında olup spor programlarına sık sık katılım göstermektedir.


6. Erdal Keser

yakışıklı türk futbolcular

Kendi döneminin yakışıklı futbolcuları arasında bulunan Erdal Keser, kıvırcık saç tarzı ve renkli gözleriyle birçok kişiyi etkilemiştir. Şu anda 55 yaşındadır.


7. Semih Yuvakuran

yakışıklı türk futbolcular

Bulunduğu dönemi karizma ve yakışıklılığıyla sallamış olan kaliteli isimlerden biri de Semih Yuvakuran’dır. Kendi dönemini salladığı yetmiyormuş gibi bu dönemi de zorlayacak yeni isimlerden birinin babasıdır. Bu kişi Beşiktaş’ın genç futbolcusu Utku Yuvakuran’dır. Baba, oğul kalp eritme konusunda oldukça hassas gibi görünüyorlar.


8. Murat Yakın

yakışıklı türk futbolcular

Evet, listede Türk asıllı İsviçreli bir isim, Murat Yakın yer da alır. Zaten olmazsa olmazlardandı diyebiliriz. Hala da bu kalp eritme işini üstlenebilecek karizmaya sahip nadir futbolculardan biridir. Döneminde bıraktığı uzun ipeksi saçlarıyla epey bir kadının gönlünü fethetmeyi başarmıştır.


9. Cevat Prekazi

yakışıklı türk futbolcular

Belki de Türk milleti tarafından en fazla benimsenen en neşeli ve sevimli futbolculardandır. Döneminde özellikle Galatasaray’da isim yapmış olan Prekazi köken olarak Kosovalı olup aynı zaman da Türk’tür. Daha bitmedi bir de Sırbistan vatandaşlığı bulunur. Adeta ortaya karışık cinsinden bir tatlılık abidesi. Özellikle Türkçe konuşmaya çalışırken ki düştüğü tatlı durum tüm kadınları etkilemek için yeterli olmuştur.


10. Kubilay Türkyılmaz

yakışıklı türk futbolcular

Bir başka Türk asıllı İsviçreli isim de Kubilay’dır. Şu anda 52 yaşında olan futbolcu zamanın Galatasaray oyuncularındandı. Kalp eritme listesine girebilen eski oyuncular listesinde yerini korumuştur.


11. Guti

yakışıklı türk futbolcular

Listemize eski Beşiktaşlı bir futbolcu olarak giren kaliteli isimlerden biri olan Jose Maria Gutierrez Hernandez yani Guti adıyla bilinen İspanyol futbolcudur. Her ne kadar çok fazla Türkiye’de kalmadıysa da geldiği dönemde kadınların ilgi odağı olmayı başarmış bir isimdir.


Önerilen İçerik: Avrupa Futboluna Damga Vuracak Gurbetçi Türkler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.