Yağmur Ün Kimdir? - Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim?

Çok küçük yaşlardan beri kamera karşısına çıkan Yağmur Ün, kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi kim? sorularıyla merak ediliyor. İşte Yağmur Ün biyografisi.
Yağmur Ün Kimdir? - Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim?

Dizi ve filmlerdeki başarılı rolleriyle adından söz ettirmeyi başaran Yağmur Ün, sevilen Türk oyuncuları arasında yer alıyor. İşte Yağmur Ün kimdir ve kaç yaşında? gibi soruların cevabı sizlerle.

Yağmur Ün Kimdir?

4 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Yağmur Ün, çok ufak yaşlarda kamera karşısına geçmeye başladı. Ardından pek çok dizide yer alarak kariyerinde yavaş yavaş tırmanışa geçti. Çocukluğundan bu yana kamera karşısına olan Yağmur Ün, 2004’te Haziran Gecesi isimli dizide Havin karakterinin çocukluğunu canlandırdı. Ardından birkaç seslendirme projesinde yer aldı. 2010’da Elde Var Hayat isimli dizide canlandırdığı İlkay karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

2011’de Alemin Kıralı isimli dizide Ahsen karakterini oynadı. Bu rol birçok kişinin kendisini Alemin Kralı Ahsen olarak tanımasını sağladı. Dizi, kayınpederinin son arzusunu yerine getiren Aslan isimli bir adamın, kayınvalidesi ve baldızlarıyla aynı evde yaşamasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Oya Başar, Şafak Sezer, Zeynep Gülmez, Ececan Gümeci, Evrim Akın ve Metin Yıldız yer aldı. Daha sonra ise Küçük Kıyamet isimli dizide yer aldı. Dizi, her bölümünde farklı olayları ve ibret verici hikayeleri anlatıyor.

Genç oyuncu 2014’te ise Hıyanet Sarmalı isimli dizide Zühre karakterini canlandırdı. Dizi, küçük ama mutlu bir ailenin dağılmasını ve birbirlerinden ayrı düşen üç kardeşin yaşadığı dramı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gülçin Hatıhan, Emre Taşkıran, Cem Uçan ve Ali Başar yer aldı. Daha sonra ise Sungurlar isimli dizide Elif karakterini canlandırdı. Dizi, Güneydoğu’da ülkesini korumak için görevlendirilen özel bir ekibin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Mert Kılıç, Ertuğrul Şakar, Mehmet Küçük, Bora Karakul ve Dilara Büyükbayraktar yer aldı.

Yağmur Ün daha sonra Yetim Gönüller isimli dizide Asya karakterini canlandırdı. Dizi, kimsesiz bir kız olan Asya’nı yolunun Üsteğmen Kerem'le kesişmesini ve sonrasında yaşanan olanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yağmur Ün, Gürkan Günal, Semanur Uçar ve İstemihan Tun yer aldı.

Yağmur Ün

Yağmur Ün Kaç Yaşında?

1995 yılında doğan Yağmur Ün, 25 yaşındadır. Başarılı oyuncu Yağmur Ün, Üsküdar’da okuduğu ticaret lisesinden mezun olduktan sonra Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu'nda bölümünü tamamladı. 1999 yılından beri birçok önemli dizi ve film yapımında yer almıştır.

Yağmur Ün Sevgilisi

Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir röportaj sırasında sevgilisi olmadığını açıklayan Yağmur Ün'ün özel hayatı, annesi ve kardeşi hakkında pek bilgi bulunmamaktadır. Güzel oyuncu Yağmur Ün, 2018 yılında babası Üner’i kanser hastalığı nedeniyle kaybetti. 1,62 cm metre boyunda olan Yağmur Ün, Instagram üzerinden 982B takipçiye sahiptir.

Yağmur Ün Filmografi

Yağmur Ün

Yağmur Ün Dizileri

1999-Fanatik
2002-Zerda
2004-Ah Be İstanbul
2004-Haziran Gecesi
2004-Hızlı Adımlar
2010-Elde Var Hayat
2011-2013-Alemin Kıralı
2013-Nerde O Yeminler
2014-Hıyanet Sarmalı
2014-Sungurlar
2014-Yetim Gönüller
2015-2016-Kırgın Çiçekler
2017-2019-Söz
2020-Kalk Gidelim

Yağmur Ün Filmleri

2005-Medine
2017-Göçebe
2017-Keloğlan
2020-Soygun Oyunu: Büyük Vurgun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum