Yağmur Tanrısevsin Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Adını Feriha Koydum isimli dizi ile geçen Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990’da Mersin’de dünyaya geldi.
Yağmur Tanrısevsin Kimdir

Yağmur Tanrısevsin Biyografisi

Çocukluğu Mersin’de geçen genç oyuncu Yağmur Tanrısevsin, lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi’nde seramik eğitimi almaya başladı. İstanbul’a gelmesiyle birlikte oyunculuk dersleri almaya başladı. Ardından kamera karşısına ilk kez Adını Feriha Koydum isimli dizide rol almaya başladı. Ardından pek çok dizi ve filmde yer almaya başladı. 

2013’te Güneşi Beklerken isimli dizide Melis karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce yaşadığı bir ilişkiden yalanlar sonunda ayrılmak zorunda kalan bir adamın, uzun yıllar sonra bir kızı olduğunu öğrenmesiyle yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kerem Bursin, Hande Doğandemirler, Ebru Aykaç, Emre Kınay, İsmail Ege Şaşmaz ve Yağmur Tanrısevsin yer aldı. Daha sonra ise Kaçak isimli dizide Tülay karakterini canlandırdı. Dizi, ailesini de yanına alarak geçmişinden kaçmaya çalışan bir adamın, oğlunun ölümüyle sarsılmasını ve geçmişte yaşanılanların yeniden gün yüzüne çıkmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gürkan Uygun, Özlem Yılmaz, Berk Hakman, Begüm Birgören ve İnanç Konukçu yer aldı. 

yagmur-tanrisevsin3.jpg

 

2015’te ise Bana Baba Dedi isimli dizide Didem karakterini canlandırdı. Dizi, aynı evde kalan iki kafadar, bir gün evlerinin önünde kundakta bir bebek bulurlar ve hayatları değişmeye başlar. Dizinin başrollerinde ise Eser Yeneler, Cezmi Baskın, Oğuzhan Koç ve İbrahim Ak yer aldı. Daha sonra ise Geniş Aile Yapıştır isimli filmde yer aldı. Film, babaannesinin ameliyatı için para arayan Cevahir’in define haritası bulmasıyla maceraya atılmasını anlatıyor. Filmin başrollerinde Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz, Bora Akkaş, Bihter Özdemir Dinçel ve Tanju Tuncel yer aldı. 

Yağmur Tanrısevsin daha sonra Katran isimli filmde yer aldı. Film, yeni taşındıkları evde esrarengiz olaylar yaşayan bir ailenin korku dolu anlarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Wilma Elles, Yağmur Tanrısevsin, Cihan toraman ve Göktuğ Alpaşar yer aldı. Yağmur Tanrısevsin, Mayıs Kraliçesi isimli dizide başrolü üstlendi. Dizide aynı zamanda Hatice Aslan, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Ahmet Olgun Sünear gibi oyuncular yer aldı. 

yagmur-tanrisevsin4.jpg

 

Filmleri ve Dizileri :

  • 2015 - Mayıs Kraliçesi (Nehir)(TV Dizisi) 
  • 2015 - Katran (Jennifer) (Sinema Filmi) 
  • 2015 - Geniş Aile Yapıştır (Sinema Filmi) 
  • 2015 - Bana Baba Dedi (Didem) (TV Dizisi) 
  • 2014 - Kaçak (2. Sezon) (Tülay )(TV Dizisi) 
  • 2013-2014 - Güneşi Beklerken (Melis)(dizi)
  • 2013 - Aşk Ağlatır (sinema) 
  • 2013 - The Tragedy (sinema) 
  • 2012 - Pis Yedili (dizi)
  • 2011 - Kalbim Seni Seçti (dizi)
  • 2011 - 2012 - Adını Feriha Koydum 2.Sezon (Ece)(dizi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.