Yağmur Özdemir Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Survivor 2016 ‘’ yarışmasına katılan Yağmur Özdemir, 1996 yılında Bursa’da doğdu.
Yağmur Özdemir Kimdir

Yağmur Özdemir’in Biyografisi

Bursa’da doğup büyüyen Yağmur Özdermir, klasik eğitimini tamamlamasının ardından lisans eğitimini almak için İzmir’e yerleşti. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Yağmur, eğitimine 2016 yılı itibarıyla devam etmektedir ve ikinci sınıfta yer almaktadır.

Yağmur Özdemir, eğimine devam ederken televizyon en çok izlenen programlarından bir tanesi olan ‘’ Survivor ‘’ yarışmasına başvurdu. Yedek listede yer aldı ve 14 Şubat 2016 tarihinde programda yer alan yarışmacıların arasına girdi.

Yağmur Özdemir, TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘’ Survivor 2016 ‘’ yarışmasına katıldı ve ünlüler takımında yarışmaya başladı. Takımda kendisine Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Ezgi Avcı, İbrahim Yattara, Nagihan Karadere, Tuğba Özay, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Seda Tetik eşlik etti.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.