Xiaomi Poco F2 Pro Fiyatı & Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Çinli teknoloji devi akıllı telefon piyasasına yeni bir soluk getirecek olan Xiaomi Poco F2 Pro’yu tanıttı. İşte Poco F2 Pro özellikleri ve fiyatı...
Xiaomi Poco F2 Pro Fiyatı & Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Xiaomi Poco F2 Pro

Son yılların en çok tercih edilen teknoloji markası Xiaomi 2020 yılında kullanıcılarının yüzünü Xiaomi Poco F2 Pro ile güldürdü. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Xiaomi Poco F2 Pro’nun rakipleri ise Oppo Find X2, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy Note 10 Lite gibi bu yılın en başarılı telefon modelleridir. Bu içeriğimizde yüksek performansı ve harika tasarımına rağmen yetkililerce fiyat performans cihazı olarak tanıtılan Xiaomi Poco F2 Pro’yu detaylıca inceledik.

İşte Xiaomi’nin teknoloji dünyasına damga vuran yeni akıllı telefonu Xiaomi Poco F2 Pro detaylı incelemesi ve teknik özellikleri…

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 865
Ekran6,67 inçlik AMOLED Full HD+ 1080 X 2400 Piksel
RAM6 / 8 GB RAM
Depolama128 GB / 256 GB
Arka Kamera64 MP Ana Kamera + 13 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera20 MP
Batarya Kapasitesi4700 mAh
İşletim SistemiAndroid 10
Renk SeçenekleriNeon Blue, Phantom White, Electric Purple, Cyber Grey
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi Poco
F2 Pro
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Biraz fiyatı yüksek gibi ama bu telefon için değer diye düşünüyorum tam bir amiral gemisi kutunun içinden çıkan kılıfı biraz gıcık kılıfın arka yüzeyi zımparamsı bir tasarımı var pek beğenmedim ama telefon kutudan cam jelatiniyle çıkıyor o yönden bayağı iyi. Ön kamera pop-up bu özellik bana biraz ilerde tırtlayacak bişey gibi geliyor ekranı çentiksiz gayet kaliteli ve kullanışlı ekranın içindeki parmak izi okuyucusu çok hızlı. Telefonun arkasıda cam bu biraz ürkütücü. Telefon hoparlörü stereo değil bu özelliğini beğenmedim. Telefon kumanda olarak kullanılabiliyo onu sevdim. Telefonda snapdragon865 işlemci resmen mükemmel yani abartmak için demiyorum. 6gb ram var telefon süper hızlı. depolamada da yeni bişeyler denemişler o da hızını çok etkilemiş çok başarılı Uğur C.

👤 Bu paraya alınan diğer telefonlara göre tam bir F/P ürün. Diğer markalara daha fazla para verip bu telefondan daha fazla performans alacağınıza inanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çok araştırdım çok inceledim ve sonunda bu telefona karar verdim. Önceki telefonum Red Mi Note 8 Pro idi. Ondan da memnundum ancak bu telefondaki performansı gördükten sonra hayranı oldum. Özelikle hızlı şarj beni benden alıyor. 1 saat içinde full şarj ve bu şarj tam tamına 24 saat gidiyor ben ki işim gereği elimden telefonu indirmiyorum. Ayrıca Amoled ekran olması da renkleri daha bir renkli gösteriyor. Kamera kısmı incelemelere göre iyi olduğu söyleniyor Kamera kısmı çok ilgi alanımda olmadığından çok fazla kamera kullanmadığım fotoğraf çekmediğim için yorum yapamıyorum ama genel olarak herşey gayet iyi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Tayyip Z.

İnceleme

1. Xiaomi’nin 2020 yılına damga vuran yeni model akıllı telefonu Xiaomi Poco F2 Pro işlemci yogası olarak Qualcomm Snapdragon 865’i kullanmaktadır. 64-bit işlemci ve 8 çekirdekli işlemci yongası sayesinde Xiaomi Poco F2 Pro yüksek performanslarda iyi sonuçlar vermektedir.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

2. 6 / 8 GB Ram ve 128 / 256 GB dahili depolama birimine sahip farklı modelleri bulunan Xiaomi Poco F2 Pro LPDDR 4X tipi Ram kullanmakta olup grafik işlemcisi olarak da Adreno 650’yi çalıştırıyor.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

3. 6.67 inçlik büyük ekranıyla fark yaratan Xiaomi Poco F2 Pro Amoled ekran olup FHD+ 1080x2400 piksel görüntü kalitesi sunmaktadır. Ayrıca 60 Hz ekran yenileme oranı sunan akıllı telefonun piksel yoğunluğu ise 395 PPI’dır.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

4. % 87.23’lük ekran gövde oranı sunan Xiaomi Poco F2 Pro’nun HDR+, Multi Touch ve HDR10 gibi ekran özellikleri olup ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

5. Ön tarafında 20 megapiksellik selfie kamerası yer alan Xiaomi Poco F2 Pro’nun kamera tasarımı ise Pop-Up olarak tasarlanmıştır. Ön kamera ile 1080p görünü kalitesine sahip videolar çekebilirsiniz.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

6. Arka tarafında 4’lü kamera sistemi yer alan ve yeni bir tasarımla gelen Xiaomi Poco F2 Pro’nun kamerası; 64 MP Ana Kamera, 13 MP Ekstra Geniş Açı Kamera, 5 MP Makro Kamera ve 2 MP Derinlik Algısı Kamerasından oluşmaktadır.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

7. Xiaomi Poco F2 Pro’nun yüksek donanımlı kamerası sayesinde 4320 P Ultra HD 8K videolar çekebilir, görüntüler kaydedebilirsiniz. 1.89’luk ana kamera diyafram aralığıyla kalitesini gösteren Xiaomi Poco F2 Pro ile 123 derece geniş açılı fotoğraflar da çekebilirsiniz.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

8. Neon Blue, Phantom White, Electric Purple, Cyber Grey gibi farklı renk seçeneklerine sahip modelleriyle piyasaya sunulacak olan Xiaomi Poco F2 Pro IPX3 ile IPX5 seviyesinde toza ve suya karşı dayanıklılığı vardır.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

9. 4700 mAh’lık dev bataryasıyla uzun saatler boyunca kullanım imkanı sunan Xiaomi Poco F2 Pro 30 W hızlı şarj desteği de sunuyor. Çift hat özelliği ve ekran içinden parmak izi okuma özelliklerine sahip Xiaomi Poco F2 Pro’nun işletim sistemi ise Android 10’dur.

Xiaomi Poco F2 Pro İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi Mi Note 10 LiteXiaomi Akıllı Telefonlar
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi Poco
F2 Pro
Aradığın
Fiyatları Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi Poco F2 Pro su geçirir mi?

Xiaomi Poco F2 Pro'da su ve toz karı herhangi bir dayanıklılık bulunmuyor. burada bahsedilen ufak sıçramalar değil telefonun suya düşmesi ve benzeri durumlardır. Xiaomi yetkilileri suya dayanıklılık yerine bu modelde daha uygun fiyat tercihi yapmışlardır.

Xiaomi Poco F2 Pro alınır mı?

Ülkemizde fiyat/performans cihazları kategorisinde yer alan Xiaomi Poco F2 Pro güçlü işlemcisi ve şık tasarımıyla tercih edilebilir bir modeldir. Kamera yonhgasıyla da fark yaratan Xiaomi Poco F2 Pro'nun pil dayanıklılığı ve uzun süreli kullanım imkanı bir diğer avantaj olarak görülüyor.

Poco ne demektir?

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin bir anlamda alt şirketi ve kolu olan Poco, Xiaomi güvencesiyle akıllı telefon üretimi yapmaktadır. Aynı zamanda Poco kelimesi Xiaomi telefonlar için bir model ismidir?

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.