Xiaomi Mi Mix Alpha Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Xiaomi Mi Mix Alpha hakkında bilinmesi gerekenleri ve tüm özelliklerini bu içeriğimizde sizler için bir araya getiriyoruz.
Xiaomi Mi Mix Alpha Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Xiaomi Mi Mix Alpha İnceleme

Sonunda gövdeyi tamamen saran ekranıyla çok merak edilen akıllı telefon modeli Xiaomi Mi Mix Alpha resmi olarak karşımıza çıktı. Tasarımıyla ve özellikleriyle her zaman etkilemeyi başaran Mi Mix serisinin en yeni üyesi Xiaomi Mi Mix Alpha, gerçek anlamda sınırları zorluyor. Şimdiye kadar gördüğümüz en iddialı modeller arasında yer alan Xiaomi Mi Mix Alpha hakkında merak edilenleri bu içeriğimizde sizler için bir araya getirdik. 

xiaomi-mi-mix-alpha-hakkinda-bilinmesi-gerekenler.gif


Xiaomi Mi Mix Alpha Özellikleri

İşlemci: Snapdragon 855 Plus
RAM: 12 GB
Depolama: 512 GB
İşletim Sistemi: Android Pie
Ön Kamera: Yok
Arka Kamera: 108 megapiksel + 20 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel 
Pil: 4.050 mAh + 40W 
Fiyat: Yaklaşık 16.000 TL

1. Xiaomi Mi Mix Alpha, yüzde 180,6 gibi inanılmaz ekran gövde oranı ile Huawei Mate 30 Pro‘nun aşırı kavisli kenarlarını unutturuyor. Ayrıca Mi Mix Alpha’nın, bu kenarları farklı bildirimleri / tarihi göstermek için de kullanılabiliyor.

xiaomi-mi-mix-alpha-inceleme.jpg


2. Tasarımıyla büyüleyen Xiaomi Mi Mix Alpha’nın bünyesinde bir ön kamera yer almıyor. Cihazın arkasında da ekran bulunmasından ötürü fotoğraf çekiminde bir zorluk yaşanmıyor.

xiaomi-mi-mix-alpha’nin-bunyesi.jpg


3. Dünyada ilk ilke imza atarak Samsung imzalı 1/1.33 inç sensörlü 108 megapiksel kamera üstüne kurulan Xiaomi Mi Mix Alpha, tam 12032 x 9024 piksel fotoğraf çekebiliyor. Bu kameraya 20 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel 2x zoom sunan telefona kamera eşlik ediyor.

xiaomi-mi-mix-alpha-kamera.jpg


4. Xiaomi Mi Mix Alpha, 20 megapiksel kamerasıyla kullanıcılarına makro çekim yeteneği de sunuyor. 

mi-mix-alpha.jpg


5. Tasarımı kadar gücüyle de iddialı olan Xiaomi Mi Mix Alpha, gücünü Snapdragon 855 Plus işlemciden alıyor ve 12 GB RAM + 512 GB dahili depolamaya sahip oluşuyla da dikkat çekiyor.

snapdragon-855-plus.jpg


6. Mi Mix Alpha modelinde, gövdeyi saran ekrandan dolayı kablosuz şarj bulunmamaktadır. 

mi-mix-alpha-modeli.jpg


7. 4.050 mAh bir pil ve 40W hızlı şarj sistemiyle gelen ve 5G desteğini taşıyan Xiaomi Mi Mix Alpha, sesi diğer Mi Mix’ler gibi ekranından üretiyor. 

mi-mix.jpg


8. Xiaomi Mi Mix Alpha, büyük sensörü sayesinde düşük ışıklı ortamlarda daha başarılı çekimler elde edebiliyor. Bu kameranın diyafram açıklığı ise f/1.69 şeklindedir.

xiaomi-mi-mix-alpha,-buyuk-sensor.jpg


9. Titanyum bir gövde üstüne kurulan Xiaomi Mi Mix Alpha'nın, arka kamera modülünde seramik kullanıyor ve üstünde safir cam ile korunuyor. 

arka-kamera-modulu.jpg


10. Özel yazılım ve yapay zeka özellikleriyle çevreleyici ekranda sorunsuz bir deneyim sunan Xiaomi Mi Mix Alpha’nın fiyatı 2.813 dolar olarak açıklanmıştır.

Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor. Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.

xiaomi-mi-mix-alpha’nin-fiyati.jpg

Önerilen İçerik; Xiaomi Mi Mix 4 Çıkış Tarihi ve Özellikleri - Detaylı İnceleme

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.