Xiaomi Mi Mix 4 Çıkış Tarihi ve Özellikleri Detaylı İnceleme

Akıllı telefon piyasası yerinden oynatacak tam olarak 108 megapiksel kalitesinde kameraya sahip olan Xiaomi Mi Mix 4'ün çıkış tarihi belli oldu.
Xiaomi Mi Mix 4 Çıkış Tarihi ve Özellikleri Detaylı İnceleme

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi’nin dünya basınına adeta damga vuracak yeni akıllı telefonu Mi Mix 4’ün çıkış tarihi belli oldu. Bu içeriğimizde dünyada eşi benzeri olmayan özelliklere sahip Xiaomi Mi Mix 4’ü inceleyeceğiz. Kamerasının tam olarak 108 megapiksel olacağı söylenen Xiaomi Mi Mix 4’ün ne zaman çıkacağı belli oldu. Sizler için bu yazımızda Xiaomi Mi Mix 4’ün çıkış tarihini ve muazzam özelliklerini derleyeceğiz. İşte Xiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihi ve özellikleri hakkında bilgiler.

Xiaomi Mi Mix 4


Xiaomi Mi Mix 4 Çıkış Tarihi

Tüm dünyayı çok yakından ilgilendiren adeta devrim niteliğinde bir akıllı telefon olan Xiaomi Mi Mix 4’ün piyasaya sunulma tarihi belli oldu. 24 Eylül 2019 tarihinde piyasaya tanıtılacak olan Xiaomi Mi Mix 4, şimdiden herkesi büyük bir etkisi altına almayı başardı.

Xiaomi Mi Mix 4


Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri

1. Xiaomi Mi Mix 4, Snapdragon 855+ adlı işlemciden güç almaktadır. Mevcut piyasanın en güçlü işlemcisine sahip olacak Xiaomi Mi Mix 4, en iyi amiral gemisi modelleri arasında kendisine yer edinmeye hak kazandı.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri


2. Piyasayı oldukça hareketlendirecek modeller arasında yer alan Xiaomi Mi Mix 4, 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Aynı zamanda 45W hızlı şarj desteği ile de fazlasıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri


3. Xiaomi Mi Mix 4, tam olarak 12 GB Ram’e sahiptir. Günümüz piyasasında 12 GB Ram’e sahip olan bir akıllı telefon neredeyse yok diyebiliriz.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri


4. Xiaomi Mi Mix 4, 1 TB dahili depolama alanına sahip olacak. Akıllı telefonlarında hafıza sorunu yaşayan kullanıcılar artık mazide kalıyor diyebiliriz. Mi Mix 4, bu sorunu 1 TB’lık depolama alanı özelliğiyle ortadan kaldırıyor.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri


5. Xiaomi Mi Mix 4, kablosuz şarj özelliğine de sahiptir. Bir önceki sürümünde var olan bu özellik elbette yeni çıkacak olan Mi Mix 4’de de yer alacak.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri


6. Xiaomi Mi Mix 4, sahip olduğu 108 megapiksellik kamerasıyla 12032x9024 piksel çözünürlükte fotoğraflar çekebilecek. Açıkçası bu özellik şu an da hiçbir akıllı telefonda bulunmuyor.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri


7. Xiaomi Mi Mix 4, arka kısmında 3 adet kamera bulunduracak. Bu kameralar ise şöyle, 108 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel süper geniş açılı ikinci kamera, 12 megapiksel üçüncü kamera ve son olarak periskop kamera şeklinde sıralanmaktadırlar.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri

Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor. Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.

Önerilen İçerik; Uygun Fiyata Şaşırtan Özellikli Oppo RX17 Neo İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum