Xiaomi Mi 9 Lite Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi'nin yeni üyesi Mi 9 Lite piyasaya tanıtıldı. Herkesin merakla beklediği Xiaomi Mi 9 Lite sahip olduğu özellikler ile fazlasıyla şaşırtacak.
Xiaomi Mi 9 Lite Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi Mi 9 Lite Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi’nin amiral gemisi olan Mi 9 Lite tanıtıldı. Dünyanın önde gelen akıllı telefon üretici markalarından bir tanesi olan Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 9 Lite’ı piyasaya tanıttı. Sahip olduğu harika özelliklerle fazlasıyla ilgi çeken Xiaomi Mi 9 Lite ile ilgili bazı araştırmalar yaptık. İşte maddeler halinde incelediğimiz Xiaomi Mi 9 Lite özellikleri hakkında öne çıkan bilgiler.

Xiaomi Mi 9 Lite Özellikleri

  • İşlemci: Snapdragon 710
  • Ekran: 6.39 İnç, 1080x2340 (FHD+) Piksel
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 48 Magepiksel, 8 Megapiksel, 5 Megapiksel
  • Ön Kamera: 32 Megapiksel
  • Batarya Kapasitesi: 4030 mAh
  • İşletim Sistemi: Android Pie
  • Ağırlık: 179 Gram
  • Kalınlık: 8.67 mm

1. Xiaomi Mi 9 Lite, 6.39 inç büyüklüğünde Super Amoled bir ekrana sahiptir. Bunun yanında ekranın 1080x2340 piksel çözünürlüğünde olması da akıllı telefonu daha çekici kılıyor.

Xiaomi Mi 9 Lite


2. Xiaomi Mi 9 Lite, Snapdragon 710 adlı işlemciden güç almaktadır. Parmak izi okuma özelliğine sahip olan Xiaomi Mi 9 Lite, harika resimler çekebilen kameralara sahip.

Xiaomi Mi 9 Lite


3. 4030 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan Xiaomi Mi 9 Lite’ın sekiz çekirdekli ve 2.2 GHz hızında çalışan bir işlemcisi bulunmaktadır. Sahip olduğu batarya 8W hızlı şarj desteğini de barındırmaktadır.

Xiaomi Mi 9 Lite


4. Xiaomi Mi 9 Lite, 32 megapiksel çözünürlüğünde bir adet ön kameraya sahiptir. Bu ön kameranın özellikleri arasında otomatik odaklama, sahne algılama, portre modu ve panorama da yer almaktadır.

Xiaomi Mi 9 Lite


5. Xiaomi Mi 9 Lite, 48 megapiksel kalitesinde arka kameraya sahiptir. Bu arka kameraya eşlik eden ise 8 megapiksel ve 2 megapiksel kalitesinde olan 2 adet ek kameradır.

Xiaomi Mi 9 Lite


6. Xiaomi Mi 9 Lite, 179 gram ağırlığa sahiptir. Aynı zamanda 8.67 mm kalınlığı bulunmaktadır. Diğer modellere nazaran Xiaomi Mi 9 Lite, oldukça ince gibi görünüyor.

Xiaomi Mi 9 Lite


7. Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Micro SD kart takılması durumunda hafızasını 512 GB'a kadar çıkarabilmektedir.

Xiaomi Mi 9 Lite


8. 6 GB Ram’e sahip olan Xiaomi Mi 9 Lite, geniş açılı kameralarıyla da fazlasıyla dikkat çekiyor. Bunun yanında 8 GB Ram seçeneğinin olacağı da söylentiler arasında yer almaktadır.

Xiaomi Mi 9 Lite


9. Xiaomi son çıkardığı Mi 9 Lite serisinde hangi işletim sistemi kullanacağını da açıkladı. Xiaomi Mi 9 Lite, Android Pie adlı işletim sistemine sahip olacak.

Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor. Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.

Xiaomi Mi 9 Lite

Önerilen İçerik; Dokunmatik Ekran Huawei MateBook X Pro İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.