Xiaomi Mi 8 Lite Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Xiaomi ailesinin uygun bütçeli ve harika özellikli telefonu Mi 8 Lite, her geçen gün daha da fazla ilgi çekmeye devam ediyor.
Xiaomi Mi 8 Lite Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Xiaomi Mi 8 Lite İnceleme

Xiaomi ailesinin gözde üyelerinden olan Mi 8 Lite, sahip olduğu teknik özellikler ve uygun fiyatı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bu içeriğimizde özellikle kameralarının ilgi gördüğü Xiaomi Mi 8 Lite hakkında bazı incelemelerde bulunacağız. İşte maddeler halinde özelliklerini incelediğimiz Xiaomi Mi 8 Lite hakkında bilgiler.

Xiaomi Mi 8 Lite Özellikleri

  • İşlemci: MediaTek Helio P70
  • Ekran: 6.26 İnç, 1080x2280 (FHD+) Piksel
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB
  • Arka Kamera: 12 Megapiksel, 5 Megapiksel
  • Ön Kamera: 24 Megapiksel
  • Batarya Kapasitesi: 3350 mAh
  • İşletim Sistemi: Android Pie
  • Renk Seçenekleri: Mor, Kırmızı, Siyah
  • Ağırlık: 156.4 Gram
  • Kalınlık: 7,5 mm
  • Fiyat: 320-350 Euro

1. Xiaomi Mi 8 Lite, 6.26 inç büyüklüğünde bir ekrana sahiptir. Aynı zamanda 1080x2280 piksel çözünürlükte ekranı bulunan Xiaomi Mi 8 Lite, çizilmeye karşı dirençli bir cama sahiptir.

Xiaomi Mi 8 Lite


2. Xiaomi Mi 8 Lite , Snapdragon 660 adlı işlemciden güç almaktadır. 8 çekirdekli bu işlemci 2.2 GHz CPU frekansında çalışmaktadır.

Xiaomi Mi 8 Lite


3. 64 GB dahili depolama alanına sahip olan Xiaomi Mi 8 Lite, Adreno 512 adlı grafik işlemcisi bulunmaktadır. SD kart takılması durumunda Xiaomi Mi 8 Lite , hafızasını 512 GB’a kadar çıkarabilmektedir.

Xiaomi Mi 8 Lite


4. Çift hat girişli olan Xiaomi Mi 8 Lite, 4 GB Ram’e sahiptir. Aynı zamanda cihazın 6 ve 8 GB Ram seçenekleri bulunmaktadır.

Xiaomi Mi 8 Lite


5. Xiaomi Mi 8 Lite, 12 ve 5 megapiksel kalitesinde iki adet arka kameraya sahiptir. Bu kameraların en büyük özelliklerinden bir tanesi de hızlı odaklama yeteneğidir.

Xiaomi Mi 8 Lite


6. Xiaomi Mi 8 Lite, 24 megapiksel ön kameraya sahiptir. Bu kameranın özellikleri ise şöyle, portre modu, yapay zeka, sahne algılama, yüz algılama, iyileştirme ve destekli portre modudur.

Xiaomi Mi 8 Lite


7. Xiaomi Mi 8 Lite, 3350 mAh’lık batarya kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda akıllı telefonun sahip olduğu batarya hızlı şarj desteklidir.

Xiaomi Mi 8 Lite


8. Mor, siyah, kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Xiaomi Mi 8 Lite’ın güncel fiyatı 320-350 dolardır. Xiaomi Mi 8 Lite’ın fiyatı sahip olduğu depolama alanına ve Ram kapasitesine göre de değişkenlik göstermektedir.

Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor.Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.

Xiaomi Mi 8 Lite

Önerilen İçerik; Vivo V15 Fiyatı ve Özellikleri Hakkında Detaylı İnceleme

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.