Xiaomi Mi 6’nın Fiyatı Dudak Isırtıyor

Çinli dev hem fiyatıyla hem de özellikleriyle rakiplerine kabuslar gördürecek amiral gemisi akıllı telefonunu tanıttı.
Xiaomi Mi 6’nın Fiyatı Dudak Isırtıyor

Xiaomi uzun süredir beklenen telefonunu bir etkinlikle tanıttı. Akıllı telefon pazarında ilk üçe yerleşen Çinli, dört tarafı camla kaplı Mi6 ile devrimsel bir gelişim sağladı. Apple’ın yolundan gidip 3.5 mm jak girişini kaldıran Xiaomi, Sım kart girişini bile suya dayanıklı bir hale getirmiş.

Parmak izi okuyucusu da camın altında yer alan Home butonuna entegre olmuş. Ekran 1920x1080 çözünürlüğe ve 428 ppi piksel sıklığına sahip. Tam tamına 5,15 inç boyutunda IPS ekrana sahip olan telefon 1 nitlik ultra karanlık ışık teknolojisi ile fark yaratıyor?

Peki ama nedir bu teknoloji? Akıllı telefonların özellikle geceleri yaydığı mavi ışığın gözlere olan zararı son zamanlarda fazlasıyla gündemde. Bu teknoloji geceleri gözleri rahatsız eden mavi ışığı ortadan kaldırmıyor ama etkisini azaltıyor.

Ekranın 600 nit parlaklık seviyesi gün ışığında rahatlıkla telefonu kullanmanızı sağlıyor. Özellikle güneşin parlaklığından ekranı göremeyenler için iyi bir haber. Kısacası Xiaomi tüketicinin gözlerini fazlasıyla düşünmüş.

Telefonda Qualcomm'un​ üst düzey işlemcisi Snapdragon 835 kullanılmış. Cihazda kullanılan 12 Megapiksellik çift kamera  aynı zamanda 2K 30 fps video çekebiliyor.

Cihazın dudak ısırtan fiyatları ise şöyle:

Mi 6 6-64 GB : 1296 TL

Mi 6 128 GB : 1512 TL

Mi 6 128 GB Seramik fiyatı: 1566 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum