Xiaomi G9 Handled Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Xiaomi G9 Handled dikey süpürgenin tüm özelliklerini ve performansını inceledik, kullanıcı yorumlarını ve kutu içeriğini yazımızda detaylıca anlattık.
Xiaomi G9 Handled Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Robot süpürgeleriyle kullanıcıya güven veren Xiaomi, dikey süpürgeleriyle de öne çıkıyor. Birçok kişi fiyat ve performans olarak düşündüğünde Xiaomi şarjlı süpürgelerini seçiyor. Siz de Xiaomi'nin dikey süpürgelerinden birine şans vermek istiyor ve Xiaomi G9 Handled'i düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. İçeriğimizde Xiaomi G9 Handled yorumları, özellikleri ve performansını inceledik. Yazımıza göz atarak tüm soru işaretlerinizi giderebilirsiniz.

Xiaomi G9 Dikey Süpürge Özellikleri

Kullanım Süresi60 dk
Şarj Süresi3,5 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,6 L
Motor Gücü100 W
Ses Seviyesi72 dB
Ağrılık3,8 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi G9 Handled İnceleme

En iyi dikey süpürgelerden biri olan Xiaomi G9 Handled fiyatı, performansı ve kullanışlı özellikleri sayesinde en çok tercih edilen modeller arasında yerini alıyor. Uzun çalışma süresi ve kısa şarj süresi onu performans anlamında ileri taşıyor. Geniş toz haznesi tüm evi süpürmeye yeterken, düşük ses seviyesi çevreye rahatsızlık vermiyor.

İşte Xiaomi G9 Handled dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Xiaomi G9 Handled Ağırlık ve Tasarımı

Xiaomi G9 Handled, tetikli çalışma sistemine sahip kullanışlı modellerden biridir. Tutma yerinde tetik bölümü bulunur. Tetiğe basıldıkça makine çalışmaya devam eder. 3.8 kilo ağırlığındaki model, kolayca hareket ettirilebilir. Başlık kısmı halı dahil her yüzeyde takılmadan ilerler. Döner fırça başlığı saç ve tüy gibi dolanmalarını en aza indirir.

Xiaomi G9 Handled Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi G9 Handled Başlık ve Gövde Boyutları

Uzunluk256 mm
Genişlik214 mm
Yükseklik1286 mm
Ağırlık3.8 kg
RenkBeyaz

Xiaomi G9 Handled'in 1286 mm yüksekliği bulunur ve eğilmenize gerek kalmadan rahatça temizlik yapabilmenize olanak tanır. Xiaomi G9 Handled dikey süpürge özelliklerinden biri de kolayca parçalara ayrılabilir olmasıdır. Yedek pil ve farklı başlık değişimi çok pratik yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ürünün duvara sabitleme standı da bulunur.

Xiaomi G9 Handled Filtreleri ve Toz Haznesi

Xiaomi G9 Handled dikey süpürgede 5 katmanlı filtreleme bulunur. Çoklu siklon teknolojisi sayesinde tozlar ayrılır ve filtre tıkanmaları en aza indirilir. Bununla birlikte toz sızıntıları da önlenmiş olur. Üstelik filtrede yer alan parçalar suyla yıkanarak temizlenebilir. Xiaomi G9 toz haznesinin kapasitesi ise 0,6 litredir. Bu hazne tüm evi temizlediğinizde tüm tozları rahatlıkla alabilir.

Xiaomi G9 Handled Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi G9 Handled Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,6 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa
Filtre SayısıÇok Katmanlı

Modelin içinde çoklu siklon ayırma sistemi yer alır. Bu sistem tozları merkezkaç kuvveti ile kendine çeker ve tozları haznenin içine atar. Böylece hava dolaşımı sürekli sağlanır ve tıkanmalar yaşanmaz. Xiaomi G9 Handled toz haznesi kolayca süpürgeden ayrılabilir. Bunun için tek tuşa basmak yeterlidir. Hazneyi ayrıca çöp kutusuna götürebilir ve içindeki tozu tek seferde boşaltabilirsiniz.

Xiaomi G9 Handled Emiş Gücü ve Pil Ömrü

Xiaomi G9 Handled, 120 AW'lik emiş gücüyle günlük temizlikte ihtiyacınızı karşılar. Kullanışlı model, performansında düşüş yaşamadan 60 dakika boyunca çalışabilir. Küçük ve orta boyutlu evler bu sürede rahatlıkla temizlenebilir. Hatta süpürgede bir sonraki temizlik için şarj kalabilir.

Xiaomi G9 Handled Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi G9 Handled Batarya ve Motor Gücü

Batarya Ömrü60 dk
Emiş Gücü120 AW
Batarya Kapasitesi2500 mAh
Motor Gücü400 W
Ses Seviyesi72 dB
Şarj Süresi3.5 Saat

Xiaomi G9 Handled batarya kapasitesi 2500 mAh'tır. 60 dakika boyunca çalışma performansı sağlayan bu batarya 3.5 saatte şarj olabilir. Yüksek güç, standart ve eco gibi üç farklı çalışma modu bulunan Xiaomi G9'un pil ömrü modlara göre de değişiklik gösterir.

Xiaomi G9 Handled süpürgenin şarj etme süresi birçok dikey süpürge modeline göre daha kısadır. Bu sayede temizliğiniz yarım kaldıysa çok uzun süre ara vermenize gerek bırakmaz. Üstelik model için ayrı olarak yedek pil satılmaktadır. Pil tek tıkla çıkarılarak kolayca değiştirilir ve kesintisiz temizliğe devam etmenizi sağlar.

Xiaomi G9 Handled Başlıkları ve Kutu İçeriği

Xiaomi G9 özelliklerinden kullanıcıyı en çok memnun edeni başlık sayısıdır. Xiaomi G9 Handled başlıkları arasında mini motorlu fırça, dar fırça bağlığı, yüksek torklu fırça ve 2 in 1 fırça bulunur. Bu fırçalar sayesinde süpürge küçük bir el süpürgesine dönüşebilir; yatak, koltuk ve döşemeleri temizleyebilmenize olanak tanır.

Xiaomi G9 Handled Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi G9 Handled kutu içeriğinde 4 fırça ve başlık, şarj ve saklama standı, vida, dübel, konumlandırma etiketi, güç adaptörü, kılavuz, kullanıcı kılavuzu ve montaj gösterme etiketi yer alır. Kullanıcının süpürgeyi kurup sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmesi için her şeyin düşünüldüğü paket, standın duvar montajını da kolaylaştırır.

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
El Süpürgesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi G9 Handled Yorum

👤 *** ***: Harika bir fiyat performans ürünü evde bilindik markanın v11’ini kullanıyordum. Bunu anneme günlük işlerde çocuğuma da baktığı için kolaylık olsun diye aldım. Yarı fiyatından da az bir fiyata. Bilseydim aynı performansla daha ucuza ve görsel olarak daha güzel bu ürünü kendime de alırdım. Diğerine göre çok daha hafif. Tek eksisi diğerine göre şarjının daha çabuk bitmesi. On yıldız olsa onu da verirdim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

👤 *** ***: Severek kullanıyorum, çok kullanışlı, eğer 3. evrede kullanırsanız çok da iyi çekiş gücü var anacak o zaman şarjı çabuk bitiyor. ben 2. evrede kullanıyorum evde kedi olmasına rağmen oldukça iyi temizliyor. temizliği de çok pratik hemen hemen tüm parçaları yıkanıyor. kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: İyi ki almışım hayat kurtarıcı çoluk çocuk herkes odasını süpürüyor

👤 *** ***: Gerçekten muhteşem bir süpürge bu kadarını bende beklemiyordum. 3 kademe hızı var ama fiyat performans olarak kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün elime çok hızlı ulaştı bunun için çok teşekkür ederim. Ürün güzel verdiğim parayı hak ediyor. Çekiş gücü performansı aparatlarının kullanımı pratik. Bir yıldız düşürmemin sebebi çalıştırma tetiğine sürekli basılı tutmak gerekiyor buda ciddi bir efor birde kullanma kılavuzunda Türkçe hiç bir bilgi yok.

👤 *** ***: Ürünü çok büyük bir hevesle aldım. Ama fırçalı halı başlığı resmen beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu kadar kaliteli parçaların bu denli sıkıntı yaratacağını düşünemezdim. Yaklaşık 10 11 aydır kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum. Fırça başlık halılarımda dönmüyor duruyor. Sadece düz zeminde kullanılıyor. İthalatçı garantili olduğu için de Mi ilgilenemiyor. Koltuk ve yatak başlığından memnunum sadece. Evim çok küçük. 2.kademede 2 odayı süpürebilirsiniz ancak. Turbo modda 1-3 dk arası çalışıyor şarjı full olsa bile.

👤 *** ***: Hangi markayı almam konusunda çok kararsızdı yorumları okuyarak aldım çok memnunum çok iyi süpürüyor ve şarjı 3 oda ve mutfak süpürmek için oldukça yeterli indirimden almıştım indirim olduğunda anneme de alacağım.

👤 *** ***: ürünü 1 hafta oldu alalı.. Denedikten sonra yorum yapmak istedim. evimiz 160m2 ve şarjı gayet yetiyor süpürürken şarjının bitmesiyle karşılamadım. Çok memnun kaldım, koltuktan çıkan tozu halılardan çıkan tüyü inanılmaz çekiyor. şarjı bitti vs. yazanlar olmuş beklentiniz ne derecede onu anlamış değilim açıkçası 3.kademe çalıştırıp bütün evi süpürmeye kalkarsanız şarjı tabi ki de bitecektir. o pahalı markalarda da yüksek seviyede kullanıldığında onda da şarjı zaten bitiyor. almak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir ben çok memnunum

👤 *** ***: Ürünü alalı bir ay oldu, kullandıktan sonra yorum yazmak istedim. Ben çok memnun kaldım bütün evi süpürmek için ideal olduğunu düşünmüyorum.2. ve 3.kademede şarjı çabuk bitiyor ben 1’de kullanıyorum gayet uzun gidiyor. Evde kedimiz var koltuklarda, çarşaflar da ve kedinin kumu döküldüğü zaman gerçekten kurtarıcım oldu artık büyük süpürgeyi çıkarmıyorum. Ayrıca tozu boşaltmak çok kolay, aparatların hepsi kullanışlı

👤 *** ***: Muhteşem bir ürün 130 m kare evi detaylı temizlik yaptım halen şarjı bitmedi. Her yere çok pratik giriyor ve çok sessiz. Ve tabi ki en önemlisi çekim gücü en düşük ayarda bile performansı inanılmaz. Tam anlamıyla beklentimi karşıladı. Çok teşekkürler

👤 *** ***: Çok başarılı. Çalışma düğmesine basılı tutmak zorundasınız benim için hiç sorun olmadı. Bilgi için yazdım.120 m² evimi en düşük güçte 2 kez süpürdü ve çekim gücü çok iyi

👤 *** ***: valla biz çok beğendik. kullanması çok kolay hafif rahat. çekim gücü güzel gelince denedik hemen memnun kaldık. halıda da parkede de çok rahat gidiyor. daha ne olsun. teşekkürler

👤 *** ***: Beklentimi karşılamadı maalesef. 3 kademeli ayarı yetersiz. Halıları süpürmekte zorlanıyorum ergonomi açısından. Parkede çok garip bir ses çıkartıyor. Pili ise 70 metrekare evde bile çok yeterli gelmedi. Ama en kötüsü tek başına ayakta duramıyor, çok şaşkınım.

👤 *** ***: Ürünü çok beğendim, çok rahatlıkla kullanılabiliyor, umarım uzun ömürlü olur!

👤 *** ***: Ürünü almadan önce dyson almayı düşünüyordum, fiyat olarak bu daha uygun ve aynı diğer markalı süpürgeler kadar etkili , evim büyük olmasına rağmen pili bitmiyor ve çok güzel çekiyor. Ürün 2 gündür elimde ama şimdiden elim ayağım oldu satıcıya teşekkür ederim, hızlı teslimat içinde ayrı teşekkür ederim

👤 *** ***: Ailemdeki her kadına aldığım urun. Hafif, sik, o kadar toz nereden çıkıyor bilmiyorum. Ev süpürmek artık çok eğlenceli.

👤 *** ***: Ürün oldukça kaliteli. Renk seçenekleri de olsa iyi olurdu. Almayı düşünenlere tavsiye ederim

👤 *** ***: Tasarımı harika, çalışması harika, fiyat performans çok iyi..

👤 *** ***: Muhteşem bir çekiş gücü hayatımda süpürge yapmayı sevmem bununla koca evi süpürdüm hem de yorulmadan.

👤 *** ***: Kısa süreli kullanımıma göre ürün gayet başarılı. Evde kedisi köpeği olanlar için ayrıca kullanışlı.

Xiaomi g9 kaç kilo?

Xiaomi G9 Handled 3.8 kilo ağırlığa sahiptir. Süpürgenin ağırlığı başlık çeşidine göre de farklılık gösterebilmektedir. Halı dahil tüm zeminlerde rahatlıkla hareket eden model, ağırlığı kullanıcıya yansıtmaz ve rahat kullanımı sayesinde çok tercih edilir. Yüzey üzerinde hızla hareket eden başlık süpürgeyi kaldırmanıza gerek bırakmaz.

Xiaomi g9 kac watt?

Xiaomi G9 Handled 100 Watt motor gücüne sahiptir. Yüksek emiş gücüyle birçok markayı geride bırakır ve çok katmanlı filtresi sayesinde en küçük partikülleri bile toz haznesine gönderir. 3 kademeli çalışma gücü bulunur. Eco modunda 60 dakika boyunca çalışabilmektedir.

Xiaomi g9 Handled'de hepa filtre var mı?

Xiaomi G9 Handled dikey süpürgede HEPA filtresi bulunmaktadır. Çok katmanlı olarak tasarlanan filtre küçük partikülleri bile toplar ve tozları havaya geri göndermez. Etkili bir temizlik sağlar ve yıkanabilir parçalara sahiptir. Filtre temizliğinin kolay yapılabilmesi filtre performansını her zaman ilk günkü gibi yüksek tutar.

Xiaomi g9 Handled nasıl şarj edilir?

Xiaomi g9 Handled'i şarj etmek için şarj standına takmak gerekir. Duvara sabitlenebilen şarj standı bir fişe bağlıdır. Bu sayede ürüne şarj sağlayabilir. Standa takılan süpürge 3.5 saat gibi kısa bir süre içerisinde tamamen şarj olur. Ayrıca ürüne ek yedek pil de alınabilir. Bu pil de süpürgeyle birlikte şarj edilebilir.

Xiaomi g9 kaç mAh?

Xiaomi G9 2500 mAh'lık bataryaya sahiptir. Bu batarya 60 dakika boyunca süpürgenin kullanılabilmesini sağlar. Eco modda kullanılınca 60 dakika çalışabilen model, yüksek güç modunda daha kısa sürede çalışabilir. Çalışma modları pil ömrü üzerinde etkilidir.

Xiaomi g9 Handled kaç dakikada şarj olur?

Xiaomi g9 Handled 3.5 saatte şarj olabilmektedir. Bunun yanı sıra süpürgeye ek pil de alınabilir. Süpürgeden çıkarılan pilin yerine dolu şarja sahip batarya takılabilir. Böylece kesintisiz temizliğe devam edilebilir. Ek pil paket içeriğinde değildir, ayrıca satılmaktadır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum