Ferit Karakaya (Wtcn) Kimdir? Ferit Karakaya Babası ve Sevgilisi Hakkında Bilgi

Düzenli olarak yaptığı Twitch yayınları ile büyük kitlelere hitap eden Ferit Karakaya, birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ferit Karakaya kimdir ve Ferit Karakaya babası kim? gibi soruların yanıtı.
Ferit Karakaya (Wtcn) Kimdir? Ferit Karakaya Babası ve Sevgilisi Hakkında Bilgi

Twitch yayınları sayesinde kendisini tüm Türkiye'ye tanıtmayı başaran Ferit Karakaya, merak edilen yayıncılar arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Ferit Karakaya'nın biyografisini hazırladık. İşte Ferit Karakaya kimdir ve Ferit Karakaya hakkında bilgiler.


Ferit Karakaya Wtcn Kimdir?

Ferit Karakaya Wtcn Kimdir

12 Şubat 1993 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Ferit Karakaya, 28 yaşındadır. Ailenin en küçük üyesi olan Ferit, ismini dedesinden almıştır. Babası ve annesinin boşanmasına kadar eğitim hayatında başarılı işlere imza atan Ferit Karakaya, Lise 2 de okulu bırakarak internet kafelerde oyun oynamaya başladı. Bu durumu öğrenen ailesi kendisine büyük bir tepki göstererek Ferit’i okuldan aldılar ve çalışma hayatına soktular.

Çalıştığı sırada birçok yere girip çıkan Ferit Karakaya, evde boş olduğu zamanlarda bilgisayar oyunları ile vakit geçiriyordu. Oyun dünyasına farklı isimlerle katılan Ferit Karakaya, en sonunda Wtcn ismine karar veriyor. Okul hayatını bırakıp kendisini oyun ve çalışmaya bırakan Ferit, her geçen gün yeteneklerini geliştirerek esporcu olmayı başarmıştı. Ferit artık bundan sonra profesyonel bir şekilde LOL oyuncusu olmuştu. Daha önce yaptığı işi bırakıp esporculuğa yönelen Karakaya, kariyerinde önemli bir adım atmıştı.

Katıldığı takım ile beraber birçok maçlara çıkan Ferit Karaya, 2013 yılında En Değerli Oyuncu ve En İyi Ormancı isimli ödülleri almaya hak kazandı. Kariyerinde patlama noktasına ulaştığı sırada oyun firması Riot Games tarafından ban yedi. Ban sebebi ise eloboost yaptığı gerekçesiydi. Daha sonra katıldığı bir röportajda ban sebebinin haklı olduğunu kabullendi ve pişman olduğunu dile getirdi.

Bir süre aradan sonra yeniden takımıyla birlikte maçlara çıkan Ferit Karaya, verdiği uzun ara nedeniyle performansında büyük düşüş yaşıyordu ve HWA takımından ayrılmak zorunda kaldı. Ardından birçok takımda eski performansını bulmaya çalışsa da oyunculuk kariyerini düşük performansı nedeniyle sonlandırdı. Esporculuk kariyeri sonrası Twitch platformunda yayın açmaya başlayan Ferit Karakaya, LOL dışında başka oyunlar oynayarak büyük takipçiler kazanmaya başladı. Günümüzde ise Ferit Karakaya, aktif olarak Twitch platformunda yayınlar düzenlemektedir.


Ferit Karakaya Wtcn Babası

Ferit Karakaya Wtcn Babası

Ferit Karakaya’nın babasının ismi Mahmut Narin olup kendisi Hatay’da ün salmış iş adamları arasındadır. Ferit’in kendisinden 9 yaş büyük ablası ve 13 yaş büyük abisi bulunmaktadır. Babası ve annesi Ferit daha 15 yaşındayken ayrılmışlardır.


Ferit Karakaya Wtcn Sevgilisi

Ferit Karakaya Wtcn Sevgilisi

Bir süre önce Ceren Mermer ile birlikte olan Ferit Karakaya, bu ilişkisinden sonra birazcık kendi başına kalmak istedi. 1-2 yıl aradan sonra ise Ferit Karakaya, Mehtap Algül ile mutlu bir şekilde beraberliklerini sürdürmektedirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.