World of Tanks Hileleri | Aim, Wallhack, Uçma Hilesi

Tanklarınızı alıp savaştığınız 2010 yapımı World of Tanks oyununda yapabileceğiniz hileleri gösterdik.
World of Tanks Hileleri | Aim, Wallhack, Uçma Hilesi

2010 yılında Wargaming tarafından geliştirilen World of Tanks birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaktadır. Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala daha adından söz ettirmeyi başarmış nadir oyunlardan birisidir. World of Tanks'ın oyuncu sayısı her geçen gün artmaktadır.

World of Tanks oyunu Microsoft Windows, PlayStation 4, Android, Xbox One, MacOS, Nintendo Switch, PlayStation 5, Geforce Now, Xbox 360, Xbox Series X ve Xbox Series S platformlarında ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir.

WoT oyununda oyuncular çoğaldıkça hileye eğilim daha da artmaktadır. Gelişmek zaman istediği için biz sizlere World of Tank oyununda çok fazla zaman harcamadan yapabileceğiniz hileleri göstereceğiz.

World of Tanks Hile Nasıl Yapılır?

World of Tanks yani WoT'ta hile yapabilmek için tarayıcınızın arama yerine "World of Tanks Hack" yazın. Daha sonrasında oyun sürümünüzle uyumlu olan hileyi indirin. Hilenin güncel olmasına dikkat edin aksi taktirde ban yiyebilirsiniz. Güncel hileyi bulduktan sonra indirdiğiniz Rar klasörünü masaüstüne çıkartın ve oyunun dosya konumuna atın. Oyuna her güncelleme geldiğinde bu işlemi tekrar yapın. Daha sonra hilenin keyfini çıkartın.

World of Tanks Hilesi Nasıl Kullanılır?

Hileyi başarılı bir şekilde kurduktan sonra Aimbot, Wallhack, Uçma gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Aimbot'u kullanmak için mouseunuzu herhangi bir düşmanın üzerine götürüp sağ tıklamanız yeterli olacaktır. Num 6 ve Num 8 tuşlarıyla vurduğunuz hasarın seviyesini ayarlayabilirsiniz. Eğer ban yemek istemiyorsanız düşük ayarda kullanın.

Wallhack hilesinde ise düşmanlarınızı duvarlardan dahi kolayca görebilirsiniz. Bunun yanı sıra size olan uzaklığı, tankının adı, isminin ne olduğu gibi bilgiler de ekranda çıkacaktır. İsteğe bağlı olarak bu bilgilerin bazılarını kapatabilir, oyunu daha sade bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.

Uçma hilesinde ise istediğiniz yere anında uçabilirsiniz. Düşmanın önündeyken uçma hilesi kullanarak bir anda arkasına geçerek ona küçük sürprizler yapabilir, eğlencenizi ikiye katlayabilirsiniz. Aynı zamanda duvarların içinden de geçebildiğinizi unutmayın.

Not: World of Tanks hilesi sadece bilgisayarda çalışmaktadır. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, MacOS ve diğer platformlarda hile kullanımı yoktur. Bu platformlarda hile çıktığında sizler için ekleyeceğimizden şüpheniz olmasın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.