Wordpress Tercih Etmeniz İçin 5 Neden!

Dünyanın en çok tercih edilen CMS sistemlerinin başında yer alan Wordpress, yalnızca bloglarınız için değil büyüme hacminizi en kolaya indirgeyen büyük bir sağlayıcı. Günümüzde hemen herkesin kullanabildiği Wordpress hakkında bilmeniz gereken 5 bilgi...
Wordpress Tercih Etmeniz İçin 5 Neden!

Neden Wordpress?

Gelişen teknoloji ile beraberinde irili ufaklı bir çok firma ve kişilerin tercihi bir an önce web sitesine sahip olmaktır. Fakat her geçen gün ilerlemekte olan teknoloji ile mobil uygulamalardan sosyal platformlara kadar rehavet hızla artış göstermekte. Bu durumda en kısa yoldan kaliteli bir web sitesi oluşturmanız için ilk tercihiniz Wordpress oluyor. PHP yazılım dili ile geliştirilmiş ve MySql veri tabanını kullanmakta olan bu sistem hem hızlı hem de kolay site kurmanın en pratik yolu olarak biliniyor.

En güçlü İçerik Yönetimi Merkezi olarak adlandırılan Wordpress, hem dünyanın en güvenilir hemde en değiştirilebilir sistemi olarak anılıyor. Ayrıca amatörlerin dahi kolaylıkla anlayabileceği arayüzü ile kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bu sistem SEO hizmetlerinde arama motorlarında bir avantaj sağlayabiliyor. Sosyal platformlara entegresi kolay ve mobil uyumluluğu sayesinde her daim kullanışlı olan Wordpress'i tercih etmeniz için 5 neden!

1. En Popüler İçerik Yöneticisi

En Popüler İçerik Yöneticisi

Web geliştirme alanında tüm geliştiricilerin ortak dili olarak bilinen Wordpress, çoğu web sitesinin de güç kaynağı olarak adlandırılmaktadır. Hayatın her kesimi dahil olmak üzere hem profesyonellerin hemde amatörlerin tercihi olmuş CMS (İçerik Yönetim Merkezi), kullanan web üzerinden içerik yazmak, düzenlemek ve yayımlamak için mükemmel bir platform sunuyor. Günümüzde CMS kullanan web sitelerinin yarısından fazlası Wordpress tabanında oluşturulmuş ve geliştirilmiştir. Yapılan anketlerin sonuçlarında Wordpress üzerinden saniyede 20 blog yazısı paylaşılıyor.


2. Büyük Firmaların Ortak Noktası

Wordpress tercih Nedeni​​​​​​​

Her ne kadar blog yazarlığı için tercih edildiği düşünülsede, Wordpress bir blog yazarlığından her zaman daha fazlası olarak kullanılmıştır. Dünya üzerinde ki en seçkin markaların tercihi olmuş Wordpress, hem hızlı hem de kolay yönetilebilir olmasından dolayı popülerliğini korumaktadır. Hem ticari hem de resmi kurumlar tarafından tercih edilen CMS sistemi Wordpress; haber siteleri, resmi devlet kurumları, üniversiteler ve sayısız web sitesinin tercihi haline gelmiştir.  Hem ülkemizde hem de yurtdışında bu sistemi kullanmakta olan ABD Hava Kuvvetleri, İsveç resmi sitesi, Adobe Blogs, eBay Inc, PlayStation yalnızca bir kaçı.


3. Bloglamanın Ötesine Geçiyor

Wordpress Tercihleri​​​​​​​

Birçok kişi Wordpress'in yalnızca blog yazmak için kullanıldığını düşünebilir. Ancak sanılanın aksine CMS sistemlerinden bir tanesi olan Wordpress, blog platformu olarak yola başlamış olsada bu şekilde devam etmemiştir. Geliştiriciler bu sistemin blog yazmaktan daha fazlası olduğunu görmesinin hemen ardından e-ticaret sitesi kurmaktan yerel işletmelere kadar sayısız proje üretilebileceğini keşfetmiştir. Sizde Wordpress sitemini kullanarak hem blog yazabilir hem de çevrimiçi mağazanızı kurabilirsiniz.


4. Tamamen Ücretsiz 

Wordpress Avantajları​​​​​​​

Birçok bilinen CMS (İçerik Yönetim Sistemi)'ne karşılık tamamen ücretsiz olan Wordpress için hiç bir para ödemenize gerek olmayacak. Tamamen ücretsiz olarak kullanıma açık olan Wordpress'te herhangi bir lisans satın almadan dilediğiniz kadar siteye sahip olabilirsiniz. Özelleştirmelerin sınırsız olduğu WP'de, birbirinden farklı ücretsiz 45.000'den fazla eklenti bulabilirsiniz. Dilediğiniz gibi kişiselleştirmeler yaparak kendi web sitenizi oluşturabileceğiniz sistemde farklı tema seçeneklerinden yararlanarak para kazanmaya dahi başlayabilirsiniz. 


5. Para Kazanabilirsiniz

Wordpress tercih sebebi​​​​​​​

Wordpress becerilerinizi geliştirerek, aynı sistemi kullanan firmalar ile çalışma fırsatı bulabilirsiniz. Serbest zamanlı olarak çalışabileceğiniz bu avantajlı sistem ile blog yazarlığı, tasarım, pazarlama, editör ve hatta geliştirici olarak çalışabilirsiniz. Sayısız iş fırsatı sunmakta olan Wordpress hakkında detaylı bilgiye sahip olmanızın hemen ardından iş fırsatları sizi bekliyor olacak.

Önerilen İçerik; İnternetten Para Kazanmanın Yolları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum