Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Efsanevi Winx serisinin yeni dizisi hakkında detaylı bir inceleme yaptık. İşte Netflix’te yayınlanan Winx Efsanesi: Kader dizisinin konusu, oyuncuları ve detaylı incelemesi.
Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Winx Efsanesi: Kader Dizisinin İncelemesi

Efsanevi animasyon serisi olan Winx’in gerçek hayata uyarlaması olan bu diziyi sizin için detaylı bir şekilde inceledik. Bir Netflix orijinal yapımı olan Winx Efsanesi: Kader dizisinin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını bu içeriğimizde derledik. İşte Winx Efsanesi: Kader dizisi hakkında bilinen her şey.


Winx Efsanesi: Kader Dizisi Hakkında Tüm Bilinenler

1. Winx Efsanesi: Kader dizisi 22 Ocak 2021 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanmıştır. Dizi izleyicileri tarafından keyifle izlenen 6 bölüme sahiptir.

winx efsanesi kader yayın tarihi


2. Winx Efsanesi: Kader dizisinin beklentileri karşılayarak çoğu ülkenin Netflix Top 10 listesinde ilk sırada yer almaktadır. Bu yüzden de dizinin 2. sezonunun yakında duyurulacağını düşünmekteyiz.

winx efsanesi kader netflix


3. Dizi Iginio Straffi tarafından yaratılan Winx Club’dan esinlenen bir gençlik dram dizisidir. Yapım Iginio Straffi ve ViacomCBS’nin sahip olduğu Archery Pictures tarafından üretilmiştir.

winx efsanesi kader yapımcı


4. Dizinin yönetmenliğini Lisa James Larsson, Hannah Quinn ve Stephen Woolfenden isimleri üstlenmiştir. Yazarlığını ise aynı zamanda serinin yaratıcısı olan Iginio Straffi ve Brian Young isimleri yapmıştır.

winx efsanesi kader yönetmeni


5. Dizinin oyuncu kadrosunda Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum, Danny Griffin, Sadie Soverall, Freddie Thorp, Robert James-Collier ve Eve Best isimleri yer almaktadır.

winx efsanesi kader oyuncuları


6. Winx Efsanesi: Kader büyüleyici güçlerini kontrol etmeye çalışan bir grup genci konu ediyor. Bu beş genç peri güçlerini kontrol etmek isterler. Bunun için ise Öbür Dünya’daki sihirli bir yatılı okul olan Alfea’ya giderler.

winx efsanesi kader konusu


7. Yetişkinliğe ilk adımlarını atan bu gençler Alfea’da güçlerini nasıl kontrol edeceğini öğrenirler. Genç periler bunun yanı sıra da karşılarına çıkan canavarlar, rekabet ve aşkla başa çıkmaya çalışırlar.

winx efsanesi kader dizisinin konusu


8. Kaliteli hikayesi ve başarılı oyuncuları sayesine bu dizi bu yazıyı yazdığımız sırada IMDb üzerinden 7.0 puanla değerlendirilmiştir. Bu büyük başarısı sayesinde Winx Efsanesi: Kader yapımı bizim hazırladığımız zaman ayrılması gereken diziler listesine girmeyi başarmıştır.

winx efsanesi kader imdb


Fantastik Türündeki Winx Efsanesi: Kader Dizisinin İzleyici Yorumları

👤 İzleyenlerin diziden ne beklediğini anlamadım. Zaten fragmanından farklı karakterlerin olduğu aslına tam olarak sadık kalınmadığı belliydi. Ayrıca bir çift kanat takıp şarkı söyleselerdi 2004 yılında çocukken izlediğiniz hevesle izlemezdiniz. Ben fena bulmadım. Hatta sonu bir sonraki sezon için meraklandırdı bile. Bakalım çıkarsa ikinci sezonda neler olacak? K*** M.

👤 Zaman geçirmelik hoş dizi. Yine eskisi gibi arkadaşlarınızla ben Stella’yım ben Bloom’um kavgaları yapabilirsiniz. Benim dizide tek sevmediğim olay Flora’nın olmamasıydı. Keşke Flora olsaydı. K**** S.

👤 Winx izlememiştim hiç. Boş vakitten kaynaklı bir bakayım dedim. Winx uyarlaması gibi değil. Bir grup sihirli güçleri olan genç insanın ve başlarından geçen olaylar olarak bakarsak gideri olan dizidir. Y*** G.

👤 İlk başta güzel kızlar ve yakışıklı erkekli gençlik draması gibi dursa da mitolojisi ve ters köşeleri ile bir solukta izlenen dizi. İkinci sezon onayı henüz almaması da çok enteresan. Şu an neredeyse her ülkenin top 10 listesinde birinci sırada. Herhalde yenilerler kendi dizilerini. Y*** G.

👤 Şimdilik 6 bölümlük bir dizi. Winx Club'a, biraz da çocukluğuma duyduğum hasretle izlemeye koyuldum. Daha demin bitirdim, kayboldu karanlık geceler. Önceden Bloom olmak için kavga verdiğim herkesten özür dilerim. Bloom sizin olsun, bana Musa gerek Musa. S*** S.

👤 Tüm çocukluğumu ve gençlik yıllarımı Winx ile yaşadım ve bir canlı aksiyonu gerçekleştiremeyeceklerini düşünsem de oldukça iyi olduğunu söylemeliyim. Çizgi serisine kesinlik farklı bir yorum yapmak gerekir çünkü o çocuklar içindi. Bu dizi genç yetişkinler için o yüzden alıştığımız parlak mutlu çizgi film değil. Bu dizi karikatürün yetişkin bir versiyonu gibi. Umarım ikinci, üçüncü, dördüncü (fikri anladınız) sezonunu çıkartılar. Kesinlikle iyileştirme için yer var ama eski bir Winx takıntılı kız olarak gerçekten çok eğlendim. B*** F.

👤 Winx'in orijinal karikatüründen ayrı olarak düşünürsek, çok eğlenceli ve sürükleyiciydi. Genel olarak Winx'ten oldukça farklı, ancak oyunculuk o kadar da kötü değil. İzlemekten sıkılmıyorum, kesinlikle ikinci sezonu bekliyorum. Büyülü gençlik hikayelerini sevenler buna bayılacak. R*** F.

👤 Oyuncu seçimi vb. ile ilgili tüm sorunlara rağmen şovun (şimdiye kadar) gerçekten keyifli olduğuna inanıyorum. Bu bana Chilling Adventure Of Sabrina'nın The Vampire Diaries ile tanışmasını hatırlatıyor. Yani sevdim. CGI da şaşırtıcı, bu da başka bir artı. Şov bana karikatürünü gerçekten hatırlatmıyor ama sorun değil çünkü bu bir uyarlama (ana fikir aynı, ancak istedikleri her şeyi değiştirebilirler) ve yeniden yapım değil. Umarım sezonun geri kalanı ilk iki bölüm kadar iyi ve hatta daha iyidir!  D*** S.


Winx Efsanesi: Kader Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Fantastik ve gençlik türünki güzel yapımlardan olan Winx Efsanesi: Kader dizisinde yer alan oyuncuları bu kısımda derledik. İşte Winx Efsanesi: Kader oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Abigail Cowen – Bloom

Abigail Cowen – Bloom

18 Mart 1998 doğumlu olan Abigail Cowen bir Amerikalı aktördür. Chilling Advantures of Sabrina dizisinden bildiğimiz güzel oyuncu daha önceden Aşka İnanıyorum, Redeeming Love, Witch Hunt, Red Bant Society ve Wisdom of the Crowd yapımlarında yer almıştır. Güzel oyuncu bu dizide Winx perilerinden olan Bloom karakterini canlandırmaktadır.


Hannah van der Westhuysen – Stella

Hannah van der Westhuysen – Stella

Hannah van der Westhuysen 26 Ağustos 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. Britanyalı doğumlu olan güzel oyuncu daha önceden The Fugitives, The Bay of Silence ve Grantchester gibi yapımlarda oynamıştır. Güzel oyuncu bu dizide güçlerini kontrol etmekte kararlı olan Stella karakterini canlandırmaktadır.


Elisha Applebaum – Musa

Elisha Applebaum – Musa

Elisha Applebaum 9 Eylül 1995’de Birleşik Krallık’ta dünyaya gelmiştir. Bu dizi sayesinde kendisini tanıtan Elisha Applebaum daha önceden No Reasons, Mob Handed ve Undercover Hooligan gibi yapımlarda yer almıştır. Elisha Applebaum bu dizide ise bir yatılı okulda güçlerini kontrol etmeyi öğrenen Musa karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.