Windows 10'da Bilgisayarın İsmi Nasıl Değiştirilir?

Windows 10 konusunda kullanıcıların bilmediği en önemli sorulardan teki bilgisayarın isminin nasıl değiştirileceği. Bu konuda yapmanız gerekenleri adım adım haberimizde anlatıyoruz.
Windows 10'da Bilgisayarın İsmi Nasıl Değiştirilir?

Windows işletim sisteminin son sürümü olan Windows 10, hala tam olarak kullanıcılar tarafından çözülemedi. Bu konuda en çok bilgisayarın adını değiştirme konusunda sıkıntı yaşanıyor.

Çoğu Windows 10 kullanıcılarının bilgisayarlarını kişiselleştirmek için yaptıkları ilk şey bilgisayarın adını değiştirmek oluyor. Fakat çoğu Windows 10 kullanıcısı bilgisayarın ismini değiştirme sorunu yaşıyor. Bu konuda sizlere Windows 10’da bilgisayarın ismini değiştirmeyi adım adım resimlerle anlatacağız. İşte Windows 10’da bilgisayarın adını değiştirme:

ozellikler-secenegi-001.png

  • Masaüstünde sağ tıklayıp “Özellikler”i seçin.

ayarlari-degistir.png

  • Açılan sayfadan “Ayarları Değiştir”e tıklayın.

degistir-secenegi.png

  • Bu sayfadan da “Değiştir” seçeneğini tıklayın.

bilgisayar-adi.png

  • Karşınızda çıkan sayfadaki boş alan Bilgisayar adını yazın ve ardından “Tamam” butonuna basın.

tamam-butonu-001.png

  • Son olarak değişikliklerin uygulanması için ekranınıza bir mesaj gelecek. “Tamam” butonuna basın.

bilgisayari-baslat.png

  • Bilgisayarınızı ister şimdi, ister de daha sonradan bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda artık bilgisayarınızın ismi değişmiş olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.