WhatssApp'a İki Özellik Eklendi

WhatsApp'a bugün itibarıyla geçerli olacak iki yeni özellik daha eklendi.
WhatssApp'a İki Özellik Eklendi

Whatsapp’a eklenen yeni özelliklerden bir tanesi, uygulamanın daha önceki beta sürümünde olan ve sadece metinden oluşan bir WhatsApp durumu yaratma özelliğiyken, öteki ise görüntülü görüşmelerin ekranının küçültülebilmesi.

Kullanıcılar bu güncellemeden sonra artık WhatsApp'ta paylaştıkları durumlarını sadece bir yazı şeklinde de oluşturabilecekler. Bu özelliğin yanı sıra Picture-in-Picture yani PiP denilen özellik ile de WhatsApp'taki görüntülü görüşme ekranı artık küçültülebilecek.

whatsappgif-001.gif

PiP modu Android işletim sisteminin son versiyonu olan Oreo'nun bir özelliği olarak dikkat çekiyor. Bu özellik ile videolar küçültülerek ufak ekranda oynamaya deva ediyor. WhatsApp da yaptığı güncelleme sayesinde bu özellikten faydalanıyor. Yani WhatsApp üzerinde yapılan görüntülü görüşmeler küçültülünce, kullanıcılar ayı anda diğer WhatsApp mesajlarına bakabilir ya da tamamen farklı bir uygulamayı kullanabilir. Ancak bu özelliğin sadece Android Oreo işletim sistemli mobil cihazlar için mümkün olduğunu hatırlatmak gerek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.