WhatshApp'a Yeni Bir Özellik Geliyor

Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarının karşısına yeni özellikler ile çıkmaya devam ediyor.
WhatshApp'a Yeni Bir Özellik Geliyor

2014 yılında Facebook tarafından 21 milyar dolara satın alınan popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, 1.2 milyar kullanıcısıyla her geçen gün hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Kullanıcılara eğlenceli bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanan WhatsApp, ''Gece Modu'' ile farklı bir deneyime bizleri hazırlıyor.

Ortaya çıkan yeni detaylar ile birlikte WhatsApp kullanıcıların aklında bazı çağrışımlar yapan bu Gece Modu, gece karanlığında gözümüzü alan beyaz tonlarını terse çevirecek olan bir özellik olarak bekleniyordu. Ancak, bu yeni uygulamada söylenenlerin aksine daha farklı bir özellik bizleri bekliyor.

WhatsApp'a gelen bu yeni uygulama gece karanlığında çekeceğiniz fotoğrafların daha net çıkmasını sağlıyor.

Ayrıca WhatsApp Gece Modu'nu gece karanlığında görüntülü konuşma yaparken de kullanabileceksiniz.

Şimdilik iOS kullanıcılarına geleceği tahmin edilen WhatsApp Gece Modu, kısa bir süre sonra  Android kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek.

Bu yeni uygulama ile birlikte gece karanlığında görüntülü konuşma yapamama sorunu da kalkmış olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.