'WhatsApp'tan Yeni Uyarı

Sosyal ağ devi 'WhatsApp' kullanıcılarını hizmetlerinin ücretli sisteme geçeceği yönünde telefonlarına gelen mesajları dikkate almamaları konusunda uyardı.
'WhatsApp'tan Yeni Uyarı

"WhatsApp" mobil mesajlaşma servisi yönetimi, son günlerde yeniden ortaya çıkan hizmetin ücretli olacağı yönündeki dedikodulara istinaden kullanıcılarını bilgilendirdi. 

'WhatsApp' yöneticileri bu platformun hiçbir şekilde reklam amacıyla kullanılmayacağını ifade ederek kullanıcılarını bu tarz mesajlara inanmamaları konusunda uyardı. Ayrıca kurum temsilcisi kullanıcılara gelen mesajlarda söz konusu mesajı (yani hizmetin ücretli olacağına dair mesajı) 10 arkadaşınıza göndermeniz halinde 'WhatsApp' hizmetini 5 yıl boyunca ücretsiz kullanma hakkı elde edeceğiniz yönündeki bildirimlerin de gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

whatsapp-ucreti.jpg

Deneme Süresinden Sonra 0,99 Dolar

'WhatsApp' yöneticisi gönderilen mesajların kurumlarıyla ilgisi olmadığına da dikkat çekerek şirket olarak kullanıcılarına toplu mesaj, bülten ya da reklam göndermeyeceklerini yineledi. Kullanıcıların böyle mesajları dikkate alarak arkadaşlarıyla paylaşmamaları gerektiğini vurgulayan 'WhatsApp' yönetimi senelik abonelik ücreti konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirterek ücretsiz deneme süresinin ardından bu rakamın 0,99 Dolar olacağını bildirdi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.