'Whatsapp'ı Zor Günler Bekliyor!

Kurulduğu andan itibaren yüz milyonlarca insana bedava mesajlaşma fırsatı sunan 'Whatsapp' için tehlike sinyalleri çalmaya başladı. İşte, 'Whatsapp'ı bekleyen tehlike...
'Whatsapp'ı Zor Günler Bekliyor!

Kullanıma sunulduğu günden bu yana pek çok benzer bedava mesajlaşma fırsatı sunan programın içinden, katettiği başarılarla yükselen 'Whatsapp'ı zor günler bekliyor. Dünya'da yaklaşık 800 milyon düzeyinde kullanıcıya sahip olduğu düşünülen Whatsapp'ın bu alandaki en güçlü rakibi 'WeChat'in kullanıcılarının sayısını tam 600 milyona ulaştırdığını açıklaması büyük sansasyona neden oldu. 

 

whatsapp-ve-wechat.jpg

Whatsapp ve WeChat Savaşı

Teknoloji uzmanları, Whatsapp'ın sahip olduğu gücü, en büyük rakibi WeChat'in onun elinden kısa bir zaman dilimi içerisinde alabileceğini öngörüyor. Yaklaşık 2 yıl içerisinde muhteşem bir ivme kaydeden 'Wechat' aynı 'Whatsapp' hizmetinde olduğu üzere kullanıcılarının rahat biçimde iletişim sağlamalarına imkan tanıyor. 

'WeChat' Dünya'nın en büyük nüfusa sahip ülkesi Çin'de ve birçok Uzakdoğu ülkesinde kullanılıyor. WeChat'ın aynı genişlemeyi ABD ve Avrupa'da kaydetmesi halinde Whatsapp'ı rahatlıkla geçmesi muhtemel görünüyor.  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.