Whatsapp'a Yeni Özellik: Yalanlar Ortaya Çıkacak!

Sosyal medyanın devi Facebook'un bünyesinde olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik geliştirdi.
Whatsapp'a Yeni Özellik: Yalanlar Ortaya Çıkacak!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, platforma getirdiği öyle bir özellik ile gündeme geldi ki... Bu özelliği kullanırsanız neredesin sorusuna karşılık olarak yalan söyleyemeyeceksiniz :)

Ntv'de yer alan habere göre, bir süredir beklenen yeni özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu. WhatsApp ile bundan böyle konumunuzu gerçek zamanlı olarak kişiler listenizdeki arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Örneğin bir arkadaşınızın o anda nerede olduğunu canlı olarak görebileceksiniz.

whatsappkonumozelligi.jpg

Bu yüzden yeni özellik "beyaz yalanları deşifre edecek" özellik olarak da sosyal medyada günün konusu oldu. Zira bu özelliğe izin veren arkadaşınızın yalan söylemesi durumunda o kişinin nerede olduğunu rahatlıkla görebileceksiniz.

WhatsApp bunun haricinde 3 yeni özellik üzerinde çalışıyor. İşte önümüzdeki dönemde platforma gelecek 3 yeni özellik... Güncellemenin kullanıma girmesi ile grup sohbetlerinde sesli arama yapabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.