Whatsap'da Yeni Güncelleme: ''Sticker'' Geliyor!

Whatsapp, Android'de test ettiği yeni sürümüne sticker ekledi. Whatsapp'a yeni gelen sticker ile konuşmalarınız daha da renklenecek. Peki, bu yeni özelliği Android telefonlarınızda nasıl kullanacaksınız?
Whatsap'da Yeni Güncelleme: ''Sticker'' Geliyor!

Stickerlar Çok Yakında WhatsApp'ta!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, uzun süredir Android platformda bazı özellikleri test etmekteydi. Test aşamasında olan Beta uygulamasına yeni stickerlar eklendi. Bir süredir varolan bu sticker paketi, güncelleme alarak bir takım yeniliğe kavuşacak. Bu çıkartmalar emoji ve GIF'ler arasındaki uçurumu kapatmaya yardımcı olacak. Zaten Facebook Messenger gibi diğer mesajlaşma uygulamalarından hatırlıyorsunuzdur. Emojilerden sıkılan kullanıcıları sevindiren bu sticker paketleri, sadece eğlenceli öğeler içermiyor. Zira, yüzlerce farklı sticker sayesinde sohbet sırasında kullanıcıların kendini daha iyi bir şekilde ifade etmesi bekleniyor.

whatsapp-stickers.png


Sticker Paketleri İndirilebilecek

WhatsApp, üçüncü taraf içerik oluşturucuların kendi çıkartma paketlerini tasarlayabileceklerini sağladı. Bu yüzden Google Play Store'den kendinize uygun çıkartma paketlerini indirebilirsiniz.

whatsap-sticker-magazasi.jpg


Stickerlar Nasıl Kullanılır?

Sohbet içinde etiketleri kullanmak için yeni çıkartma düğmesine dokunup paylaşmak istediğiniz etiketi seçin. Eğer etiketiniz yoksa " + " simgesine dokunarak yeni çıkartma paketlerini ekleyebilirsiniz.

sohbet-icinde.png

Neoldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum