WhatsApp Bombayı Patlattı! Parmak İzi Özelliği Nasıl Ayarlanır?

Dünya'da herkes tarafından sıkça kullanılan bir iletişim programı olan whatsapp sonunda yapacağını yaptı. Herkesi şaşkına çeviren bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkan whatsapp pek yakında parmak izi özelliğini getireceğini açıkladı.
WhatsApp Bombayı Patlattı! Parmak İzi Özelliği Nasıl Ayarlanır?

Türkiye dahil tüm dünya üzerinde kullanılan iletişim programı whatsapp, kullanıcılarına ayrıcalık tanımaya devam ediyor. Herkes tarafından merakla beklenen güncelleme geldi. Whatsapp kullanıcılarına olay yaratan bir özellik olan parmak izi okuma özelliği getireceğini açıkladı. Peki ya parmak izi okuyucu nasıl mı etkinleştiriliyor? İşte Whastsapp'ın son güncellemesi olan parmak izi okuma özelliğini etkinleştirme.

WhatsApp'dan Olay Yaratan Gücelleme!

whatsapp parmak izi okuma


1. Whasapp'ı Açın ve Ayarlar Kısmına Tıklayın

Whatsapp'ın son güncellemesi olan parmak izi okuma özelliği gerçekleştirmek için ilk olarak yapmanız gereken elbette whatsapp uygulamasını açmak. Ardında sağ alt köşede bulunan "ayarlar" kısmına basınız.

whatsapp parmak izi okuma ayarlar


2. Whatsapp Gizlilik Kısmını Açın

Whatsapp parmak izi okuma özelliği için yapmanız gereken ikinci adım ise karşınıza çıkan ekranda bulunan "gizlilik" sekmesine tıklayın.

whatsapp parmak izi okuma gizlilik


3. Karşınıza Çıkan Ekrana Çok İyi Bakın!

Açtığınız bu ekrana çok iyi bakmanızı istiyoruz. Whatsapp'ın son güncellemesi olan parmak izi okuması pek yakında geliyor. Artık Whatsapp'ınız daha korunaklı ve özel bir hale gelebilecek.

whatsapp parmak izi okuma


4. Whatsapp Parmak İzi Okuma Özelliği

Whatsapp'ın herkesi şaşkına çeviren ve rahatlatan güncellemesi ile parmak izi okuma özelliği pek yakında geliyor. Kullanıcıların bu özelliği büyük bir memnuniyetle karşılayacağı bekleniyor. Artık kişilerin özel hayatı daha korunaklı ve daha güvenli.

whatsapp parmak izi okuma

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.