WhatsApp ile Para Transferi

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Artık WhatsApp ile para transferi yapabileceksiniz.
WhatsApp ile Para Transferi

Son zamanlarda medyada sıkça WhatsApp ile ilgili yeni haberler yer alıyor. Yıllarca ücretsiz olarak kullanılan ve reklam almayan WhatsApp, kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Sürekli WhatsApp ücretli değil, reklam da almıyor, nasıl giderlerini sağlayabiliyor gibi dedikodular da artık son bulacak gibi.

WhatsApp ile Para Transferi Nasıl Yapılacak?

Kullanıcı sayısı 1 milyarı aşan WhatsApp'ın neden ücretsiz olduğu ve kaynağını nasıl sağladığı yönündeki soru işaretleri, WhatsApp'ın hayata geçireceği yeni özelliğiyle son bulacağa benziyor.

Sistemine entegre ettiği yeni özellikleriyle son günlerde çok konuşulan WhatsApp, para transferini mümkün kılacak bir yenilikle kullanıcılarına hizmet vermeye hazırlanıyor. Tabi ki bunu babasının hayrına yapmayacak :)

Sanırım bu entegrasyonun ardından artık bu dedikodular son bulur, WhatsApp'ı CIA kurdu, herkesi dinliyorlar gibi şehir efsanelerini de artık duymak zorunda kalmayız.

Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp bu özelliği ile kullanıcılarına, bu platform üzerinden arkadaşlarına para transferi yapabilmelerine olanak sağlayacak. 

Facebook halihazırda Messenger üzerinden para transferi hizmetini ABD’de kullanıma sunmuştu. Yeni girişim ile benzer bir özellik mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a da gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.