En İyi 5 Web Tasarım Sitesi

Web sitesi şablonlarında sizlere yardım edebilecek siteleri bir araya getirdik. Bir çok web sitenin tasarımını yapan bu programlar sizlere büyük bir kolaylık sağlayabilir.
En İyi 5 Web Tasarım Sitesi

Hazır Site Yazılımları

Bu sitelerde bulunan hazır şablonları kendi uzmanlığınızla birleştirdiğinizde ortaya mükemmel bir iş çıkacaktır. İşte en iyi web tasarım şablonlarını bizlere sunan siteler...


5. TemplateMonster

26.000'den fazla kayda sahip olan bu site herkese açıktır. Kayıt sürecinde, temel olarak e-posta bilgilerinizi göndermekten başka hiç bir şey yapmıyorsunuz. Site %30 ile %50 arasında bir komisyon almaktadır. Şablonların demo hallerini de görebileceğiniz bu siteyi kullanan müşterilerin büyük çoğunluğu memnun.

templete-monster.jpg


4. MOJO

Mojo temaları, WordPress, eTicaret, Joomla ve Tumblr gibi siteleri birleştiren bir pazar yeri olarak bilinmektedir. Sunulan toplam ürün 2.000 civarındadır. Mojo şablonları 35 sterline mal olur ve sitede satış yapılırsa %30 komisyon alırsınız.

mojo-themes.jpg


3. Elegant Themes

Bir çok temayı bulabildiğiniz bu sitede sadece şablon da almıyorsunuz. Sitenizi tanıtmanıza ve geliştirmenize yardımcı oluyor. Fakat çok yüksek bir komisyon oranı sunmaktalar. Yüzde %50! Şöyle güzel bir yanı da yok değil. Sizin aldığınız şablonu bir başka kullanıcıya satmıyorlar ve sadece o şablonu siz kullanıyorsunuz.

en-iyi-web-tasarim-siteleri-001.png


2. Liquify Design

Pazarlamacılara göre %10 oranında önemli referans ücretleri alma şansı sunmaktadır. Siteye kayıt yaptırarak fiyat sorabilirsiniz. Sunduğu güzellikleri göz önünde bulundurarak sormalısınız. Bu sistem sitenizi daha ileriye taşıyabileceğini söylemektedir.

liqufy-desingn.png


1. Wix

Kolay bir şekilde site kurmanızı sağlar. Site kurmaya para vermek istemeyenler için seçenekler de sunmaktadır. Wix kullanıcıları hızla artmaktadır. Gerçekten bedava site oluşturuyorsunuz. Ama oluşturduğunuz sitenin dezavantajları olacaktır. Bunları kaldırmak için de yine para ödemeniz gerekecektir.

wix.jpg


Neoldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.