Warframe Hileleri | Ölümsüzlük, Duvardan Görüş Hilesi

Warframe oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri siz değerli okurlarımız için detaylıca araştırdık ve derledik.
Warframe Hileleri | Ölümsüzlük, Duvardan Görüş Hilesi

Warfare oynaması ücretsiz çevrimiçi aksiyon oyunudur. Durdurulamaz bir savaşçı olarak uyanırsınız ve arkadaşlarınızla birlikte savaşırsınız. Hikaye odaklı Warframe oyununda Gizemli Lotus'un rehberliğinde ilerlemeniz gerekir. Warframe'inin seviyesini yükseltmeli ve ateş gücüne sahip bir Arsenal'e sahip olmalısınız.

Warframe'inin büyüleyici parkur becerileriyle görevlerde muazzam manevralar yaparak ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda uzay aracınızla devasa gemiden gemiye savaşlara katılabilir, açık dünya alanlarında gezerek hem dost hem de düşman formlarını keşfedebilirsiniz.

Warframe Hile Nasıl Yapılır?

Warframe oyununda hile yapmak istiyorsanız Trainer indirmeniz yeterli olacaktır. Trainer'ı indirmek için tarayıcınızın arama kısmına "Warframe Trainer" yazın ve en güncel sürümü indirin. İndirdikten sonra Rar'dan çıkartın ve masaüstüne yapıştırın. Daha sonrasında hile programını oyunun kurulu olduğu yere atın.

Eğer oyunu Steam üzerinden indirdiyseniz Steam'i açın. Kütüphane kısmına girin ve Warframe oyununu bulup sağ tıklayın. Sağ tıkladıktan sonra Özellikler'i açın, Yerel Dosyalar diyip Göz At'a basın. Burada karşınıza bir pencere açılacaktır. Pencerenin içerisine hile programını atarak çalıştırın ve oyuna girin. Artık Warframe oyununda hile yapabileceksiniz.

Eğer oyunu Steam üzerinden indirmediyseniz masaüstünde bulunan Warframe kısayoluna sağ tıklayın ve dosya konumunu aç diyerek devam edin. Karşınıza çıkan pencereye programı atın, çalıştırarak oyuna giriş yapın. Tüm bu işlemleri başarıyla yaptıysanız oyunda F1 tuşuna basarak hileleri çalıştırın.

Warframe Hileleri

Aşağıdaki kısayolları kullanarak Warframe oyununda tüm hileleri yapabilirsiniz. Bu hileleri çevrimiçi denerken dikkatli olmanız gerekir. Aksi taktirde ban yiyebilirsiniz.

  • Num 1: Duvardan Görme Hilesi
  • Num 2: Otomatik Nişan Alma Hilesi
  • Num 3: Tek Atma Hilesi
  • Num 4: Düşmanın Size Olan Uzaklığını Görme Hilesi
  • Num 5: Düşmanın Silahını Görme Hilesi
  • Num 6: Düşmanın Canını Görme Hilesi
  • Num 7: Ölümsüzlük Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum