Warface Hileleri | Duvardan Görme, Ölümsüzlük, Silah Hilesi

Warface oyununda daha fazla eğlenmenizi sağlayacak ve işinizi kolaylaştıracak hileleri detaylıca listeledik.
Warface Hileleri | Duvardan Görme, Ölümsüzlük, Silah Hilesi

Crytek tarafından geliştirilen ücretsiz  bir şekilde oynayabileceğiniz çevrimiçi birinci şahıs oyunudur. Warface Crytek'in sosyal oyun projesi Gface'in çıkış oyunu olarak planlandı. 21 Ekim 2013 yılında piyasaya sürülmüştür.

PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Android, Microsoft Windows, Xbox 360 ve GeForce Now gibi platformlarda oynanabilmektedir. Tatmin edici silah sesleri, akıcı hareketler, keskin görseller üzerine kurulmuş olan askeri nişancı oyunudur.

Çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanabilir, duvarda koşma, jetpack gibi özellikler bu oyunda yoktur. Oyun daha çok gerçekçi bir deneyim sunmayı amaçlamıştır. Warface oyununda başarılı olmak istiyorsanız takım çalışmasına önem vermeli, planlamalar yapmalı ve özel operasyonlarda ekibinizle birlikte hareket etmelisiniz.

Warface oyununda birçok harita bulunmaktadır. Bu haritalarda her oynadığınızda farklı atmosferlere kapılmanız mümkündür. 2013 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen günümüzde hala binlerce oyuncu tarafından sevilerek oynanan başarılı bir oyundur. Biz sizlere Warface oyununda nasıl hile yapabileceğinizi göstereceğiz.

Warface Hile Nasıl Yapılır?

Warface oyununda hile yapmak istiyorsanız Trainer indirmeniz yeterli olacaktır. İlk olarak tarayıcınızı açın. Daha sonrasında arama yerine "Warface Trainer Hack" yazın. Yazdıktan sonra oyun sürümüyle uyumlu bir hile programını indirin. Bu hile programını Rar'dan çıkartın, oyunun kurulu olduğu yere atın.

Eğer Warface'i Steam üzerinden edindiyseniz Steam'i açın. Daha sonrasında Kütüphane'ye girin, buradan Warface'i bulun. Sağ tıklayın, Özellikler diyin, Yerel Dosyalar'a tıklayarak devam edin ve en son Göz At'ı seçin. Karşınıza gelen pencerede oyunun dosyalarını görebilirsiniz. Daha sonrasında tek yapmanız gereken hile dosyasını buraya atmak.

Steam'den indirmeyen kullanıcılar ise masaüstündeki Warface simgesine sağ tıklayarak dosya konumunu aç diyebilir. Karşısına çıkan pencerede oyunun kurulu olduğu yer vardır. Hileyi buraya atmak yeterli olacaktır.

Tüm adımları tamamladıktan sonra hileyi çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Oyuna giriş yapmadan önce antivirüs programını devre dışı bırakmanızı öneririz. Aksi taktirde hile programınız silinebilir. Hile programları virüs içermez fakat oyunu değiştirecek yazılım barındırdığı için bazen virüs olarak algılanabilir. Oyuna girdiğinizde aşağıdaki kısayolları kullanarak hileleri yapabilirsiniz.

Warface Hileleri

  • Num 1: Düşmanları Otomatik Öldürme
  • Num 2: Düşmanları Duvardan görme
  • Num 3: Ölümsüzlük
  • Num 4: Otomatik Nişan Alma
  • Num 5: Silah Hilesi
  • Num 6: Sınırsız Mermi
  • Num 7: Düşmanın Mesafesini Görme
  • Num 8: Düşmanın Silahını Görme
  • Num 9: Düşmanın Adını Görme
  • Num 0: Tüm Oyuncuları Gösterme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.