Walking Dead'in 8. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Sevenleri tarafından merakla beklenen ‘Walking Dead’in 8. sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu.
Walking Dead'in 8. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Yabancı diziler arasında en popüler olanlardan Walking Dead’in yeni sezonu, sevenleri tarafından merakla bekleniyordu. Sonunda sevilen dizinin 8. sezonunun yayın tarihi belli oldu.

Yeni sezonun ilk bölümü aynı zamanda 100. bölüm olacağı için ayrı bir öneme sahip. Bunun için özel bir afiş de hazırlandı.

Son zamanlarda şu soru zombi dizisi takipçileri tarafından sık sık soruluyordu: “Walking Dead’in 8. sezonu ne zaman?”

Yeni sezon fragmanıyla birlikte bu sorunun yanıtı, sevenlerine rahat bir nefes aldıracak.

walking dead

Sevilen zombi dizisi olan Walking Dead’in heyecanla beklenen 8. sezon 1. bölümü ve aynı zamanda 100. Bölümü, ABD’de 22 Ekim günü sevenleriyle buluşurken, dünyadaki takipçileri ise bir gün daha beklemek zorunda kalacak. Yani dizinin yeni sezonu ABD dışında 23 Ekim’de başlayacak. O bir günün dizinin hayranları için nasıl zor geçeceğini şimdiden tahmin edebiliyoruz.

daryl

Fox kanalı, 100’üncü bölüm için özel bir afiş hazırladı.

Frank Darabont’un geliştirdiği Amerikan televizyon dizisinin hikayesi; Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard’ın aynı ada sahip olan çizgi romanından esinlenmiş.

Birçok oyuncusu ile yollarını ayıran sevilen dizide, 1. sezondan beri kadroda bulunan sadece Rick Grimes ve oğlu Carl Grimes kaldı.

walking-dead-yeni-sezon

Dizi en son, yeni sezon çekimleri sırasında John Bernecker adlı dublörün, Austin Amelio ile sahne çekerken 6,5 metre yükseklikteki balkondan düşmesi sonucu yaşamını yitirmesiyle gündem olmuştu.

walking-dead-kaplandaryl-dixon

Yeni sezonda yine birçok sürprizin yaşanacağı dizide, tanıtım fragmanı da büyük yankı uyandırdı. Fragmanın sonunda başrol oyuncusu Rick Grimes'ın (Andrew Lincoln) görüntüsü oldukça dikkat çekti.

rick-grimes

Uzun süredir final haberleriyle gündemi meşgul eden dizi, bu görüntüleri fragmana koymasıyla sevenlerinden olumlu olumsuz birçok yorum aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.