Vücuduna Akıl Almaz Değişiklikler Yapan 10 Çılgın İnsan!

Biz insanlar, değişiklikleri daima sever ve hoş karşılarız. Fakat bazıları değişiklik konusunda sıra dışı işlere imza atıyor. Sizler için bu içeriğimizde vücutlarına inanılmaz ve bir o kadar da akıl almaz değişiklikler yapan insanları derledik.
Vücuduna Akıl Almaz Değişiklikler Yapan 10 Çılgın İnsan!

İnsanların Vücutlarına Yaptıkları Akıl Almaz Değişiklikler!

Daha önce vücudunuzda herhangi bir değişikliğe gittiniz mi? İnsanlar hayatında zaman içerisinde kendisini daha iyi hissedeceğini düşünerek vücudunda bazı değişikliklere baş vurur. Göreceli bir kavram olarak nitelendirdiğimiz bu sıra dışı durumları sizler için araştırdık. İşte insanların vücutlarına yaptıkları sıra dışı ve olağanüstü değişiklikler;

değişimler


1. Meme Ucu Piercing

İnsanların meme uçlarına yaptıkları piersing onları gerçekten de iyi hissettiriyor mu? Farklı bir deneyim olsa gerek. Bu piersing şekli lisanlı dövme atölyeleri tarafından yapılmaktadır. Kişinin büyük bir acı çekeceği önceden bildirilir. Bu nedenle isteğe bağlı işlemden önce 5 ile 25 dakika arasında değişen anestezi yapılabilir. Meme piersing işlemi bittikten sonra zamanla memeler şişebilir, büyüyebilir ve piersing baskı yaparak kişinin canını acıtabilir. Elbette bu süreç geçicidir.

meme pirsingi


2. Kırımızı Kafatası

Kendisini Marvel karakterlerinden tanıyoruz. Red Skull adlı kahramandan esinlenerek kendisinde böyle bir değişim yapan adam başarılı olmuş gibi görünüyor. Yine de ilk gördüğünüzde sizi şaşırtacak bu değişim insanların vücutlarına yaptıkları inanılmaz değişiklikler listemizde yer alıyor. Bu arada Marvel’in diğer kahramanları hakkında ayrıntılı bilgi almak için Marvel Dünyasının En Güçlü 15 Karakteri! adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kırımızı Kafatası


3. Göz Küresi Dövmesi

İnsanların daha önce göz bebeklerine lens takarak göz rengini değiştirdiğini görmüşsünüzdür. Fakat bu seferki farklı. Kişinin göz küresine yaptığı renkli dövme gerçekten de inanılmaz. Bu durum sonucunda körlük veya görme de aksaklık yaşayabilir. Dünya üzerinde bu dövme şeklini yapabilen çok az sanatçı bulunmaktadır.

Göz Küresi Dövmesi


4. Elf Kulakları

Elf kulakları bayanlara oldukça çekici bir görüntü sağlıyor. Fakat bu işlem biraz zor. Çünkü kulağınızın üst kısmı kesilerek açılıyor ardından elf kulağını alıp kesilen kısmın üzerinde dikiyorlar. Ardından zamanla kulak vücudunuzla bir bütün haline geliyor.  Elbette bu durumun çeşitli riskleri de bulunmaktadır. İşitme duyusunda aksaklık veya hiç duymama gibi ciddi sonuçlar da beraberinde gelebilmektedir. Tabi ki bu durumlar çok nadiren gerçekleşir.

Elf Kulakları


5. Papağan Adam

Bu adamın papağanlara olan ilgisi elbette tartışılamaz. İngiltere de yaşayan Ted Richards Bristol, adında bu renkli karakter oldukça ilgi çekici. Aynı zamanda yaptığı açıklama da burnunun bir papağan gibi olmasını istediği, bu işlemi yapması için bir cerrah aradığı bilinmektedir.

Papağan Adam


6. Timsah Derisi

Okyanusya’nın bir ülkesi olan Papua Yeni Gine’de gerçekleşen bu olay kabilelerde bulunan genç erkeklere yapılmaktadır. Timsah derisi görünümü onları güçlü kılıyor. Fakat bu işlem oldukça acı veriyor. Derinin altına yapılan işlem sonucu pek çok erkeğin hayatını kaybettiği bilinmektedir.

Timsah Derisi


7. Deri Altına Mıknatıs Yerleştirme

Özellikle sihirbazların vücuduna yaptırdığı değişiklikler arasında yer alan deri altına mıknatıs yerleştirme işlemi, oldukça havalı öyle değil mi? Küçük metalleri temas ettirmeden hareket ettirebilir veya parmağınıza yapışık şekilde havada desteksiz tutabilirsiniz.

Deri Altına Mıknatıs Yerleştirme


8. Kaplan Dövmeleri

Özellikle kaplanlara karşı özel bir ilginiz bulunuyorsa bu değişiklik tam da size göre. Bu dövme şekli dünya da oldukça popüler. Kişinin vücudunun neredeyse her tarafında kaplanın vücudunda bulunan siyah çizgileri dövme yaparak farklı bir görünüme sahip olduğu bu tarz, oldukça iyi görünüyor diyebiliriz.

Kaplan Dövmeleri


9. Kertenkele Adam

Erik Sprague adından bir şovmen çeşitli karnavallarda ve eğlencelerde gösterilere katılarak insanları hayrete düşürmektedir. Vücudunda kertenkele konseptli bir görünüm olan Erik Sprague, dilini kulaklarını, kaşlarını değiştirerek bu durumu çekici kılmayı başardı. Vücudunda boyanın bulunmadığı, hepsinin dövme olduğu bizzat kendisi tarafından açıklandı.

Kertenkele Adam


10. Zürafa Kadın

Dünya üzerinde bayanların dik ve çekici boyunlara sahip olmaları için gerçekleştirdiği bu yöntem kesinlikle ilgi çekici. Uzun bir süre boyunca boynuna taktıkları bu demir onları rahatsız etmiyor gibi. Sadece bu bayan değil birçok kişinin bu yöntemi uyguladığını görebilirsiniz.

Zürafa Kadın

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.