Volkan Yılmaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

1972 yılında İstanbul Silivri’de doğan MHPli siyasetçi Volkan Yılmaz hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Volkan Yılmaz'ın biyografisi!
Volkan Yılmaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

Volkan Yılmaz Biyografisi

İstanbul Silivri’de 1972 yılında doğan Volkan Yılmaz üniversite eğitimi dışında hayatının tamamını da bu şehir de geçirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisinin en kariyerli üyelerinden olan Volkan Yılmaz evli ve 2 çocuk babasıdır. Üniversite hayatından sonra aile şirketinde çalışmaya başlayan ve bu şirketin yanı sıra çeşitli derneklerinde kuruculuğunu yapan Volkan Yılmaz başarılı bir iş adamıdır. Sportif bir iş adamı olan Volkan Yılmaz uzun yıllar profesyonel sporculukta yapmıştır.


Volkan Yılmaz Eğitim Hayatı

İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da doğduğu mahallede tamamlayan Volkan Yılmaz Yüksek öğrenimini de Bursa Uludağ üniversitesinde tamamlamıştır. Okul eğitimi dışında özel eğitimlere katılmayı da seven Volkan Yılmaz Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim Ve Kültür Vakfı mütevelli heyetinde de yer almaktadır. Bu vakıf aracılığı ile Volkan Yılmaz birçok kişinin vatana millete hayırlı, eğitimli ve kültür sahibi insanların yetişmesine yardımcı olmaktadır.


Volkan Yılmaz İş Hayatı

Üniversite eğitiminden sonra akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde ortak olarak iş hayatına atılan Volkan Yılmaz aynı zamanda PUİS ve yüksek istişare konseyi üyesidir. Çeşitli kulüplerde yöneticilikte yapan Volkan Yılmaz amatör spor kulüpleri federasyonunun da yönetim kurulu üyesidir. İş adamı olarak İstanbul ve Türkiye’ye büyük katkılar sağlayan Volkan Yılmaz’ın kurucu üyeleri arasında yer aldığı birkaç farklı iş adamları dernekleri de bulunmaktadır.


Volkan Yılmaz Siyasi Hayatı

Milliyetçi Hareket Partisi adına farklı siyasi faaliyetlerde yer alan Volkan Yılmaz partisi tarafından 25. ve 27. Dönem genel seçimlerinde İstanbul milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Volkan Yılmaz ve partisi bu seçimlerde başarısız olsa da Volkan Yılmaz hiçbir zaman partisinden ve partisinin fikirlerinden ayrılmamıştır. MHP adına farklı illerde faaliyetlere de katılan Volkan Yılmaz bu şekilde partisine büyük katkılar sağlamaktadır.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.