Volkan Dudu Kimdir? & Hakkında Bilgi

27. dönem milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi aracılığıyla Ankara ilinin 2. bölgesinden birinci bölge adayı olan Volkan Dudu hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde derledik.
Volkan Dudu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Volkan Dudu Biyografisi

Volkan Dudu, 2018 senesinin Mart'ında yapılmış olan Milliyetçi Hareket Partisinin Olağan Üstü Kurultay toplantısı sırasında ismi sürpriz olan açıklanmış olan Merkezi Yönetim kurulu üyesi olarak seçilmiş olan ve 2019 senesinin Mart ayının 31. gününde yapılacak olan 27. dönem milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi aracılığıyla Ankara ilinin 2. bölgesinden birinci bölge adayı olarak seçimlerde aday olacağı açıklanan isimlerden biridir.


Volkan Dudu Kimdir, Nerelidir ve Eğitim Hayatı

1960 senesinin sonuna doğru Kırklareli ilinde dünyaya gözlerini açan Volkan Dudu aslen Ankara ilinin merkez ilçelerinden biri olan Çankaya ilçesinin bir mahallesinde kayıtlıdır. Ailecek memleketleri Ankara olan Volkan Dudu eğitim hayatının bir döneminde Ankara iline gitmiş ve oradan vazgeçememiştir. İlkokul, ortaokul, lise öğrenim ve eğitim hayatını Kırklareli ilinde tamamlamış olan Volkan Dudu, üniversite sınavlarına hazırlanıp Ankara ilini kazanmak istediğini tüm çevresine ve yakın arkadaşlarına anlatmıştır. Sınavlara bir yıl boyunca hazırlandıktan sonra istediği gibi Ankara ilindeki istediği üniversiteyi kazanmış ve istediği bölümü dört yılda bitirerek eğitim ve öğretim hayatını tamamlamıştır.


Volkan Dudu'nun Özel Hayatı

Volkan Dudu, Ankara ilinde tamamlamış olduğu lisans hayatından sonra vatani görevini yapmak üzere askerlik hizmetini yerine getirmek için askere gitmiştir. Sonrasında askerden dönüş yaptığı zamanlarda tanışmış olduğu şimdiki eşi ile evlenme kararı almıştır. Eşiyle dünya evine girdikten sonra 1 çocuk babası olmuştur.


Volkan Dudu'nun Siyaset Bilimine Atılma Durumu

2018 yılının 12. olağan üstü genel kurul toplantısı sırasında Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Merkezi Yönetim kuruluna üye olarak seçilmiş olan Volkan Dudu, 2019 yılı için millet vekili ve yerel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ankara millet vekili adayı olarak öne çıkarılan isimlerden biri olmuştur. 

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.